• Palvelimen ylläpitotöiden johdosta Kaksplussan keskustelut ovat pois käytöstä aamulla 8.10. n. klo 6.00-7.00. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

    Kaksplus-toimitus

The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
vierailija
aamupalaa pitäis tehdä ja sitte vois mennä taas ampumaan. :sneaky:
Osaatko laittaa linnun pataan samalla? Hanhipaisti on varmaan tosi hyvää, mutta näyttää olevan rauhoitettu otus tuo:
http://riista.fi/game/valkoposkihanhi/
Miksi noin on? Nyt kun niitä selvästi on liikaa tietyillä paikkakunnilla, eikö niihin pykäliin voi saada muutosta? En tietenkään lähde ajamaan asiaa, kun löytyy vielä hyvää lintua kaupastakin (kauppias tilaa, mitä pyydetään!), mutta onhan tämä melkoinen hölmölä. Pahempaa olis tietysti, et ei osu niihin lintuihin, mitä metsästyskaudella ampuu!

Oli muuten linnunraato yöllä grillipaikan läheisyydessä. En myrkytä mitään, mutta nyt mansikka-aikana on hienoa, että räkättirastaita ei näy missään:) Ajoiko varikset (kauhea tappelu oli vasta, mut en katsonut, kuulin vaan) ne kauas, mutta räkätti tuo raato taitaa olla. En koskenut, mutta olisko se hajuton hyttysmyrkky tappanut ne, kun mies on käyttänyt sitä siinä rakentaessaan...? Vai särkikö varikset niiden pesistä munat? Kettu täällä on kans, mutta eika se raatoja syö? En tiedä, siksi kysyn. Pieni nyrkinkokoinen pupu värjötteli kukkapenkissä aamuyöstä ilman emoa... Annoin olla, kun suojaan oli oppinut menemään:)
 
Päivää :)
Mukavaa keskiviikkopäivää jokaiselle.

Täällä on ihana ilma,joten tuli aamupäivällä käytyä kirjastossa. :)
Onneksi on viellä loma,niin saa nauttia hyvistä ilmoista,alkuloma meni vesisateita seuratessa
 
  • Tykkää
Reactions: Lunatic
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä