The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Huomentapäivää kaikille :)

Torjantai on toivoa täynnänsä*peukuttaa*, tästä päivästä ei muuta tulekaan kuin hyvä :). Vielä ei sada joten tässä ehtii keksiä jotain aamupalaksi ja ottaa päivää vastaan parvekkeella istahtaen...

Mc Ruttunaamalle tervetuloa kotihoodeille ja melkoisen herkistävää laskeutumista kohti kaikkien aikojen mahtavinta ja mieleenpainuvinta viikonloppujuhlaa <3

Mukavaa päivää teille kaikille :)
 
  • Tykkää
Reactions: Asiankannattaja
:D - tiiätkö, kaikista herkullisimmat naurut saat, kun osaat nauraa itelles*peukuttaa*!

Kävin sitten toikkaroimassa pihamaalla. Tarkotus ennen kaikkea hapettua ja vaikkapa pysyä pystyssä ja toisella kädellä yrittää tehdä hiukan jotakin..mutta niinpä kuulkaas kumpparit tais enempi viedä mua kuin mä kumppareita :D, voi hyvää päivää vaan! Mutta puolikas mansikkamaa tuli renssattua, saavutus sinänsä tässä hapessa, sekä otettua perskannikka tuntumaa isänmaahan :D

Mutta oijoijoijoi vet ni vad jag hittade?! Ja, små jordgubbarsungar :) <3...äh, kun noi ensimmäiset pienet mansikanraakileen alut on niin hienoja havaintoja :). Parit rapsuvarretkin kävin nyhtämässä, katotaan mitä jaksan tehdä niistä...

Sadetta odotellessa siis...uutisten mukaan se meinaa tyrkätä tulvariskiäkin*nassu kallevillellään* ja ukkosta, katellaan kuinka täällä jänskätellään...

Jatketaan :)*lähti hoilottamaan Weather Girlsien It's raining meniä...*
 
  • Tykkää
Reactions: epek
Skoonesta ei ota pirukaan selvää. Se on ku puhus kuuma peruna suussa tuhannen päissään
Mä muistan vieläkin elävästi reissun, kun oltiin sielläpäin ja aamulla mentiin leipomokahvilaan aamukahville. Suomenruåttilla sai kahvit ja sämpylät tilattua, kumma kyllä.
Mut sit tuli paikallinen asiakas:
Asiakas: "iausydfgsakjdgfsekjrfh kjashdfkljv"
Myyjä: "kljdcbhvlkshfdvglkjhdsfvlkjhbdf kdhsfkjhsdf"
Asiakas: "jksghdfjhbfdvgjhfg kjhdfjhdf"
Myyjä: "jhdef jghdfugkdfg"

Tolla keskustelulla kaksi leipää ja kymppi vaihtoivat omistajaa. Mut mä en ymmärtänyt sanaakaan, ainoastaan näin mitä tiskillä tapahtui. Suomenruåttilla noilla nurkilla ei tee mitään, enkä o ihan varma ymmärtääkö ruottinruottalaisetkaan sanaakaan skåånesta.
 
Hevosmarkkinoista tuli mieleeni wanha witsi:

Isännän piti myydä polle markkinoilla, mutta koni otti ja kuoli matkalla. Vaan paikalle sattui tulemaan manne saappaissaan ja kysyi mieheltä: "Hai sie... mitä sie vollotat ja kollotat?"
Isäntä sit kertoi kuolleesta hevosesta, niin manne sanoi, että anna ko hän hoitaa homman ja jaetaan rahat tasan.

Myöhemmin illansuussa isäntä sit alkoi tuumimaan, että nyt kyllä manne tais häntä huijata jotenkin. Mutta mitä vielä. Illansuussa manne ilmestyi pihalle ja löi isännälle kymppitonnin kouraan ja sanoi, että "tuos on siun ossuus".

Isäntä kysyi, että miten hemmetissä sait tämmöiset rahat kuolleesta konista?

Manne vastasi: "Mie järjestin markkinoilla arpajaiset. Pääpalkintona hevonen".

Isäntä sanoi, että "joku se hevosen kumminkin voitti, niin mitäs tapahtui kun paljastui, että hevonen on kuollut?"

Manne vastasi, että "juu voittaja suuttui kuin pippuri, mutta leppyi äkkiä kun annoin hänelle arvan hinnan takaisin".
 
Noin! Miepa poistun nyt toisaalle nyhtamaan harmaita hiuksia:alien: - kylla se tallakin tavalla tuo uusi kesapowwotys aikaansaadaan(y)

...eli menen tasoittamaan pjaisko aiti- fiilista aluksi puukuuriin ja sitten - taijan pistaa volyymit kaakkoon ja huuatan jotain sysipaskaa musiikkia :D

Voihan tilanneherkkyys ja tylsyyttomyys, huomattavasti parempaa paivanjatkumoa sulle :)
 
Kävinpa kaupalla täydentämässä varastoja.

Syömäruoan lisäksi ostin pitkästä aikaa isopussin sipsejä ja kolme kermaviilipurkkia dipiksi. Illalla nääs tulee Mel Brooksin Robin Hood- Neito Marianin siveysvyö.

Joten nerokas pääni sai ajatuksen, että yhdeksältä rojahdan soffalle, alan tuijottamaan töllötintä ja mässytän sipsiä masuni pullolleen.

Prkl... unohdin lakut ja salmiakit.
 
Ainii.
Tossa viime viikolla kun vastasin bändi- ilmoitukseen...

Siitä ei ole kuulunut mitään. Nix. Nada.

Kummallisemman asiasta tekee se, että kaverini soittaa tossa bändissä ja heillä oli treenit tällä viikolla... niin kukaan bändiläisistä ei tiennyt, että bändi hakee laulajaa?

Se on sit niin kummallista meininkiä, että kiinnostukseni lopahti.
 
On sitten tosi hiljasta,miten tähän taas ikinä tottuu että ei oo hälinää ympärillä,ei kokoajan jotain pientä tai isoa tekemistä.Nyt ehtii taas telkkariiki tuijottaa enempi kuin tarpeeksi ja ennen telkkaria ei välttämättä edes avattu joka päivä ja kesällä tuskin olis ollenkaan avattu. Kukaan ei kysele kesken työpäivän että mitä kuuluu ja kerro miten itellä menee,ei ole ruokailu kaveria eikä ruuanteko kaveria,ei lämmintä syliä joka pötköttää vieressä ja hipsuttelee. Nyt on vaan tyhjyys.Surullinen olo.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä