The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Onkohan tän bändin taustavaikuttajat jo tulleet esille? Teemu Brunila ilmeisesti on tämä vokalisti?

 
  • Tykkää
Reactions: famipala
(y) :)

Millasta ilmaa siellä on?

muoks. sulla on taas oikeanlaiset lomavarusteet päällä :whistle: :D
Nyt on 25 lämmintä. Meinasin tänään ajella himaan asti, mutta siellä sataa joten jämähdin pieneen kartanohotelliin johonkin pikkukylään jonka nimeä en osaa lausua. Tavattoman herkullisia tapaksia vanhan mummelin pitämässä kuppilassa :love:
 
Toisinaan tulee tarkasteltuta taustoja. Tämä bändi on kuitenkin hyvin jännä, koska eivät ole ilmeisesti koskaa julkisuudessa olleet?
Ruisrockissa näköjään ollut.

http://www.iltasanomat.fi/musiikki/art-1288710950788.html

Bändi, joka tähän asti on ollut tuttu vain videoidensa kautta, ei paljastanut itsestään keikalla videoita enempää. Show pyöri tuttujen biisien ja niistä tehtyjen erilaisten animaatioiden ja visuaalisen ilotulituksen ympärillä.

Tahdin saneli kaksi lavalla ollutta naamioitunutta dj:tä. Näyttävä show kärsi teltan ahtaudesta. Moni näki kokonaisuudesta vain hajanaisia pätkiä, kun kunnon näköyhteyttä ei ollut.

Bändin todelliset taustahahmot omine kasvoineen jäivät kuitenkin näkemättä, eikä bändin ympärille viritetty salamyhkäisyyden verhoa edes raotettu.

Keikan jälkeen ilmaan jäi kysymys: miksi Studio Killersin suomalaisjäseneksi arvailtu Teemu Brunila liikkui yleisön seassa tiukasti hupparin hupun alle kasvonsa kätkeneenä?

Yhtyeen oikeiden jäsenten nimiä ei ole koskaan paljastettu, mutta lontoossa perustetun bändin tiedetään olevan englantilais-tanskalais-suomalainen. Brunilaa on pitkään epäilty yhtyeen laulajaksi animaatiohahmon takana.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä