The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Sain, ei hätää. Ukkokulta kyllä varoitti että älä nyt vaan huuhtele kossulla kun oot tommonen tonttu :mad:

Missä myötätunto mää vaan kysyn!
Auuuttsss....eihän siellä vaan tarvii ruveta harrastamaan palkokasvien tyrkkäämistä johonkin sellaiseen osoitteeseen minne ei paista niin mikään päivänsäde...*tähän se tonttuhymiö*...:D

...vai ananastako se oikein pukkais...vai oliko se yksinoikeudella kuitenkin sille ämpärille?..jooei, jos sitä palkokasvia vaan - jos tilanne on niin pahana...
 
Auuuttsss....eihän siellä vaan tarvii ruveta harrastamaan palkokasvien tyrkkäämistä johonkin sellaiseen osoitteeseen minne ei paista niin mikään päivänsäde...*tähän se tonttuhymiö*...:D

...vai ananastako se oikein pukkais...vai oliko se yksinoikeudella kuitenkin sille ämpärille?..jooei, jos sitä palkokasvia vaan - jos tilanne on niin pahana...
No olihan toi niin typerä temppu että sietääkin vähän naljailla, mitäs sitä palkokasveja imuroimaan
 
twe et
Ostin jo aikaisemmin naudan ulkofileen kappaleen, lihatiskiltä.
Tänään meinasin pukkaa sen marinadiin mutta kun auvoin paketin niin se reilun kilon file näytti silleen kokonaiselta ulkofileen pätkältä, plus väri oli vaalea jopa vaaleanpunaista häivähti lihaköntin kyljessä. Eli päättelin (uskon että olen oikeasa) että olikin vasan, eiku siis vasikan lihhaa. Semmosta en raaskinut liemiin peitellä vaan tyrkkäsin takas jääkaappiin että sitähän me ihan au naturelit paistellaan tai grillaillaan (säävaraus!) huomenna. Pakkasessa oli sian samanlaista tavaraa niin nostin sen sulamaan että siihen se marinadi sitten.
 
Aijai, minkälaista settiä on tulossa? Huomiseksi vissiin?
Huomiseksi juu. Grilliin tirisemään possua ja nautaa ja kasviksia.
Kasvikset sivellään maustetulla öljyllä paiston yhteydessä - öljykin myös jo tekeytyy tuolla (siinä suolaa,pippuria,yrttejä,valkosipulia) mutta lihat saa maustua rauhassa yön yli omissa kipoissaan. Possuun tuli vähän hapanimelää meininkiä ja nautaan sitten ehkä perinteisempää barbague henkeä.
 
  • Tykkää
Reactions: Bitch
Ostin jo aikaisemmin naudan ulkofileen kappaleen, lihatiskiltä.
Tänään meinasin pukkaa sen marinadiin mutta kun auvoin paketin niin se reilun kilon file näytti silleen kokonaiselta ulkofileen pätkältä, plus väri oli vaalea jopa vaaleanpunaista häivähti lihaköntin kyljessä. Eli päättelin (uskon että olen oikeasa) että olikin vasan, eiku siis vasikan lihhaa. Semmosta en raaskinut liemiin peitellä vaan tyrkkäsin takas jääkaappiin että sitähän me ihan au naturelit paistellaan tai grillaillaan (säävaraus!) huomenna. Pakkasessa oli sian samanlaista tavaraa niin nostin sen sulamaan että siihen se marinadi sitten.
Aijai, siihen vaan suolaa ja pippuria ja nopsasti väri pintaan niin on varmasti tosi herkkua.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä