The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Pitäis ripustaa vielä yksi koneellinen pyykkiä. Kukat saa jäädä, ei kait ne heti kassiin kuole. Eilen ostettuja. Pienempi pitäisi saada nukkumaan, isompi nukahti jo. Onhan tässä aikaa, kello soi vasta viiden jälkeen.
 
Niinhän tuokin ajatteli :D

"Laitoin muutaman lapun tolppaan pari viikkoa sitten. Tuli mieleen kokeilla tällaista suoramarkkinointia huumorimielellä, kun olen sinkkuna ja nettitreffimaailmassa tuntuu olevan ylitarjontaa miehistä, "Joni" kertoo.
Tähän mennessä rohkea seuranhaku ei ole vielä tuottanut juurikaan hedelmää.

– Pakko sanoa, että vastauksia on tullut varsin vähän. En ole tavannut vielä ketään. Muutama viesti tuli, mutta en sitten tiedä, onko heille tullut pupu pöksyyn vai mikä, koska kun laitoin takaisin viestiä, mitään ei tullut enää takaisin.

Pylvääseen liimaamassaan lapussa Joni kertoo olevansa kotia vailla. Kirjaimellisesti tätä ei pidä ottaa, yksiössä asuva mies naurahtaa.

– Elän sen verran perustasapaksua elämää, että olisi mukava löytää joku uusi tuttavuus."
Täälä kun saman tekis niin ainoat niiden lappujen näkevät ihmiset ois argeologit jotka kaivais ne ikijään alta tuhannen vuoden päästä päätellen että "2000 luvulla miehillä riitti että laittoivat lapun puuhun kiinni ja naisia piisas!"
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä