The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Ton vuoksi vanhempia on suotavaa olla kaksi.
Miten hemmetissä yksi ehtii täyttää teinien käyttämää jääkaappia?
...ehtiihän se täyttämään sen mutta vain hetkellisesti :D...eli siitä napinasta ja purputuksesta päätellen sitten ihan sairaan huonosti :snotty:

Meillä ovat ipanat puhuneet, että pihassa sais olla omaksi tarpeeksi lehmä, kanoja, lampaita ja possuja....

...eli pjärsiilleen on mennyt tämä asumusmuoto meillä :D (tosin näitä himapossuja sitten piisaa välistä yli omankin tarpeen :snotty: :D)
 
Mulla jäi ton piirrosleffan jälkeen telkkari päälle. Sieltä tuli jotain tollo- ohjelmaa, mutta korvani heräsivät, kun siellä esitettiin kysymys; "kuka supersankari tahtoisit olla?"
Silmääkään räpäyttämättä vastasin, että Vaahteramäen Eemeli - äläkä sano, että hän ei ole supersankari. Sit totesin puhuvani televisiolleni.:ashamed:
 
  • Tykkää
Reactions: KyöpelinVuori
Hakusessa ois nainen, ikähaitari 20-50v. Työnkuva pyykkien setviminen.. Kaikki muut menee omalla painollaan mutta pyykit kerääntyy ja siis puhtaat... Likaset saan pestyä mutta koska noi puhtaat sais kaappeihin??..

Nainen kun ois nätimpi katella ;)
 
Selkiskö mikä sulla on?
Eipä oikeestaan. Ilmeisesti vatsakipu jäi mysteeriksi, koska ne loppu itestään ja aristus myös, selässä on vissiin se välilevyn pullistuma, mutta ei sille tehä mitään, ellei se pitkity tai uusi.

Panacodi paketin kanssa tulin kotiin. Pojat on mummolla viel tän yön, kun oon tänää vielä saanu nii paljo lääkkeitä, etten uskalla olla niiden kans yksinäni, ku voi toi uni olla niin syvää, ettei herääkää jos tulee joku hätä, tai muutenkaa kauhee skarppina oo..
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä