The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Puikot ja lankaa ja rusetintekoähräyssessiota.

Kaikkea sitä pitääkin yrittää lähteä väsäämään :D - voi jestas taas, tätä uskoa olemattomiin taitoihin ja ymmärryksiin! Vaan niinpä olen kilkuttamassa ihan ihme kaistaletta, josta nyt sitten sielujen silmin näen helpostikin valmistuvan neulotun rusetin mutta mitä vanhat merkit nyt tässä paikkaansa ovat pitäneet, niin kyllähän tämä mennee painavaksi sanomiseksi ja kikkurankäkkyrälliseksi purkaussyherölankasolmuiksi :D

Jos sais tuolle neiti viisveelle väsätyksi semmosen otsapannan, mihin tulis rusetti kallellansa keikkumaan...kun kevättä kohti tässä ollaan onneksi menossa :). Ompelukoneenkin esilleloihiminen tässä jo kiinnostais, samaiselle ipanaiselle pitäs tehdä urakalla mekkoja ja tunikoita...johan me tässä alustavasti ehdittiin vähän yhdessä piirtelemään ja suunnittelemaan malleja sekä mahdollisia koristetikkauksia ja -kuvioita. Pöllöt ja perhoset olis just nyt in, joten....:)
 
...ja tämä yksi puutaheinääpotaskaa sun muuta lässynläpäläätä suoltava pörröpää lähtee hankkimaan pikaista sokerihumalantynkää jäätelöstä sekä viihtymään Rimakauhua ja rakkautta- parissa, mikä alkaa kohtapuoliin :wave:

Sen jälkeen onkin hyvä mennä puristelemaan tyynyä ja niiskuttelemaan ja nukkumaan hyvin huonosti.

Mutta - kauniita unia teille muille :kiss:
 
IhQ
Huomenta. Taas on aamu.

En tiiä miten oon onnistunu taas saamaan tän pään tämän näköseks, on ku Rölli-peikko olis peilistä kattonu. Ei tuossa sängyssä ollu oikeen tilaa ees pyöriä ku kuopus linnoittautui viekkuun.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä