The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
meillä on miehen kanssa 5 vuotta ikäeroa, ihan sopiva meille.
Toisille sopii samanikäinen,toisille taas nuorempi tai vanhempi.
 
  • Tykkää
Reactions: famipala
ai ikäeroista taas puhutte...mä tykkään vanhemmista mut vuoden verran voin antaa periks et saa olla nuorempi muttei kyllä mielellään enmpi.Mut aina ne miehet on ollut kyllä vanhempia.Exä oli 4v vanhempi. Ja viimesin juttukainen oli 5v vanhempi. Jos on vanhempi mies niin max 10v vanhempi. tietysti kun sitä ihastuu niin ei se ikä ensimmäinen asia mihin ihastuu tai on ihastumatta.
 
:wave:

Ikäeroista näemmä olette viimeks jutellut. Mä joskus kokeilin olla nuoremman miehentapaisen kans ja ei tullu mitään. Mr. Garmis on 4 vuotta vanhempi ja se taitaa olla ehdoton minimi, en nyt mitään 20 v vanhempaakaan ihan heti ensimmäiseks ottain, mut ikä on kliseisesti silti vaan numeroita - jos natsaa niin natsaa, riittää et molemmat on täysi-ikäisiä (jos aikuisten suhteista puhutaan).
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: famipala
No ohan se nyt kuulkaas pojat niin, että jos latvat on huonossa kunnossa niin se syö tukan elinvoimaa, joka puolestaan paranee kun sen kuolleen osan niksasee pois. Toki se on ihan hiuksista kiinni kuinka nopsaan ne kasvaa, mutta kuolleen tukan leikkaaminen voi kyllä edesauttaa sitä. Ni kerta.


t. parturikampaajan tytär.
btw ainoa elävä osa hiuksessa on sen juuri siellä päänahan sisällä oleva tuppi ja karvannostattaja lihas.

Keratiini ei ole elävää kudosta. Kynnetkään ei kiihdytä kasvua siksi että niitä leikellään.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä