The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
kahvikirahvi
Mäkin ajattellin et jos vaikka veljen luo lähtis jos sais edes sinne ittensä...mutta enhän mä kehtaa kun ovat eilen tulleet viikon reissusta niinheti mennä sinne niiden riesaks ja häirittemään. Ja kavereista ei taas saa seuraa,onhan sekin ihan ymmärrettävää. Ja oon niin huono kaverustumaan enää uusien ihmisten kanssa. Yleensä nekin miehiä joihin sitten tutustuu...ja en usko et mies ja naine voi olla vaan kavereita ellei nyt kyse ole heterosta ja homosta.
Voiko bisse sit olla kenenkään kaveri? :confused:
 
IhQ
Miun o hankala sanoa noista kaverijutuista mitään, ku ei oo ees oikeen niitäkään naiskavereita. : / Joskus teininä oli yks kaverintapainen poikakin mutta se yritti olla vähän muutakin.

Eilen muuten viimeks kyselin kuulumisia yheltä kaverilta, että oisko ollu kotosalla jos oltais käyty. Sielt tuli viitisen sanaa vastaukseksi eikä sitten kuulunu enää mitään. Ei vaan jotenkin jaksa enää tuota henkilöö..harmi että on toisen tyttömme kummi.
Aina sama juttu.
 
vaikka tää maalla asuminen on välillä aikas tylsää niin mikään ei voita sitä että voi juoda kylmää olutta munasilteen pihalla.rauhaa ja hiljaisuutta. tämä on elämää :)
Päivää. Meil on näköjään menossa sama harrastus. TSIH!

Muutaman vielä ko sihautan, niin alkaapi kunto olla kohdillaan ruohonleikkuuseen ja saunapuiden kottikärräämiseen.
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä