Onko ilmaista seksiä olemassa?

  • Viestiketjun aloittaja "aviomies"
  • Ensimmäinen viesti
"tutkimus"
"In 1978, a psych prof at FSU was discussing gender differences and suggested to his class that men have a much harder time getting casual sex than women do. His female students were incensed and one even hurled a pencil at him. He set up an experiment, now legendary, in which student volunteers asked strangers for sex. 75% of males and 0% of females accepted the casual sex offer."
 
Pessimisti
[QUOTE="Entinen Ksantippa S.";29765249]Tämä käy tylsäksi. Lähden keräämään seksipojoja.[/QUOTE]

:LOL: Mitenköhän olisi seksikupongit? Kun on suorittanut tietyn määrän töitä listalta niin saa työpisteitä, joilla voi ostaa seksikuponkeja. Ne on sitten lunastettavissa sellaisenaan tai vaihdettavissa listan palveluihin. :stick:
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
Oma valinta
jos mies asuu yksin niin kotiaskareita on vain 4% verraatuna siihen määrään mitä lapsiperheessä on

sen vertasen tekasee niin ohimennen ettei hoksaakkaan
Jos lapset aiheuttaa kotitöiden tarpeen, niin millä logiikalla niiden kotitöiden tekeminen tarkoittaa että silloin maksetaan jotain NAISELLE? Eikö niitä tehdä silloin LASTEN takia, ei siksi että saataisiin naiselta seksiä? Vai onko ne lapset vain ja ainoastaan naisen, jolloin lasten aiheuttama lisäkotitöiden tarvekin on naisen aiheuttamaa?
 
eipä muuten ikinä ole puhunut että hänen täytyy maksaa seksistä. Eikä muutenkaan ruikuta, vaikka tekee tosi paljon juttuja kotona ja töissä ja lisäks joutuu antaa mulle seksiä ilmaseksi.
en määkään kotona ruikuta mutta teitä on niin mukava kiusia että en pystyny vastustamaan kiusausta

ja mää niin tiesin ton että sun ukko on muuttanu suoraan äitinsä luota sun luo :popcorn:
 
Vierasmiess
[QUOTE="mmies";29765064]Ei juuri mikään olekaan ilmaista - patsi seksi naisille...[/QUOTE]

Ääh seksi naiselle ole ilmaista. Ainakaan minulta. Pitää olla synnyttää lapsia parisuhteessa tai jos olisin sinkku niin vähintään kaljat saa tarjota tai taksimatkan baarista. Oppii arvostamaan hyvää, elämää ylipäätään, kun siitä vähän maksaa.
 
Vierasmiess
[QUOTE="Heidi";29765229]Miksi miehen ei pitäisi tehdä mitään lastensa eteen ja naisen taas pitää?[/QUOTE]

Valitettavan usein se talouden karvamunkinhaltija huutelee asiaan kuin asiaan omia mielipiteitään varsinkin silloin mies tekee lapsi- tai kotiasioita. Sitä sanotaan myös nalkuttamiseksi ja päällepäsmäröinniksi. Jos nainen kohtelisi miestä 100% tasavertaisena vanhempana niin varmasti tekisivätkin, mutta mutta...
 
[QUOTE="tutkimus";29765218]"In 1978, a psych prof at FSU was discussing gender differences and suggested to his class that men have a much harder time getting casual sex than women do. His female students were incensed and one even hurled a pencil at him. He set up an experiment, now legendary, in which student volunteers asked strangers for sex. 75% of males and 0% of females accepted the casual sex offer."[/QUOTE]

Tuossahan tuo oli, ei ole 100% naisten onnistuminen.
 
1111
En ihan käsitä millä tavalla se seksi "maksaa" minun miehelleni enemmän kuin mitä se "maksaa" minulle.

Mutta joo, jos miehet haluavat ajatella että he kotitöillä ansaitsevat seksiä, niin mikäs siinä. Mitä ne halutomat naiset sitten sillä kotityöllä (ja "seksin antamisella") ansiatsevat? Ei mitään??
 

Yhteistyössä