Homoelämän tyhjyys ex-homot kertovat

  • Viestiketjun aloittaja itse-eheytynyt
  • Ensimmäinen viesti
student
Pohjois-Amerikan mies-poika rakkaus yhdistys (North American Man-Boy Love Association - NAMBLA), on avoimesti kannattanut aikuisen ja lapsen välistä seksiä. 1985 NAMBLA pääsi New York's council of Lesbian and Gay Organizations sekä International Gay Association (nykyisin* International Lesbian and Gay Association - ILGA) yhdistysten jäseneksi. 1990-luvun puolivälissä ILGA, NAMBLA ja muutama muu pedofiilijärjestö menetti oikeutensa toimia kansalaisjärjestönä YK:ssa. (George Archibald, "U.N. Group Keeps Ban on Gay Lobby," Washington Times May 1, 2002)

Pedofiliaa lailliseksi vaativat tahot ovat täysin sokeita terveelle seksuaalikäyttäytymiselle sekä moraalikäsitykselle. Kun ihminen on valinnut seksuaalisen epäluonnottomuuden, niin se hyvin helposti vääristyy lisää. Tästä vaarallisena ja ikävänä esimerkkinä tiettyjen homoaktivistien pedofilian laillistamisen vaatimukset.

Edesmennyt runoilija Allen Ginsberg sanoi, että homoseksuaalisuuden ja pedofilian välillä on saumaton yhteys. Elämänkerta kirjoittaja Raymond-Jean Frontain kirjoitti Ginsbergin yhteyksistä NAMBLA:aan (Ginsberg oli North American Man/Boy Love Association jäsen) sekä Ginsbergin teoksissa olevista viittauksista anaaliseksiin sekä pederastiaan (miehen ja pojan seksisuhde). (Raymond-Jean Frontain, "The Works of Allen Ginsberg," Journal of Homosexuality 34 (1997): 109.)

Ginsberg oli eräs homoseksuaali kirjoittajista, joka otti esille homoyhteisöissä viehtymyksen pedofiliaan. Mary Eberstadt kirjoitti the Weekly Standard julkaisussa kuinka kielto harjoittaa seksiä lasten kanssa rappeuttaa.

Lesbo kolumnisti Paula Martinac on kirjoittanut homoseksuaalien sanomalehdessä Washington Bladessa: Aikuis-lapsi seksiä on pidetty tärkeänä aspektina homokulttuurissa. ... Kun jotkut homomiehet kunnioittavat aikuis-lapsi seksiä niin he samanaikaisesti julistavat etteivät he ole pedofiilejä ...* (Paula Martinac, "Mixed Messages on Pedophilia Need to be Clarified, Unified," Washington Blade* March 15, 2002)

Homoliikkeen parissa olevat pedofiliaa korottavat ja ihannoivat teokset ovat julkea osoitus siitä kuinka näiden teosten kautta koitetaan manipuloida ja muuttaa ihmisen terve seksuaalisuuskäsitys vääristyneeseen suuntaan.

Eräs laajimmista USA:n homosivustoista Queer Resource Directory (www.qrd.org), linkittää sivullaan lähes jokaisen amerikkalaisen homoseksuaalisen ryhmän ja yhteisön, mukaan lukien NAMBLA:n (North American Man-Boy Love Association) sekä muita homoyhteisöjä, jotka ovat keskittäneet seksuaalisen kohteensa nuoriin. Merkittävää on se, että Queer Resource Directory sivusto on eräs laajimmista USA:n homosivustoista. Linkitys useille pedofilia homoliikkeen sivuille on osoitus siitä, että homoseksuaalien keskuudessa pedofilia saa laajaa kannatusta. Tämä todistaa sen, että homoseksuaalisuudella on läheinen yhteys pedofiliaan.

Monet amerikkalaisen homoliikkeiden johtohahmot ja vaikuttajat kannattavat NAMBLA:aa ja sen tavoitteita. Homokirjailijat ja johtajat kuten Allen Ginsberg, Gayle Rubin, Larry Kramer (perustaja ACT-UP), Pat Califia, Jane Rule, Michael Kearns ja Michel Foucault ovat kirjoittaneet suosiollisesti niin NAMBLA.sta kuin miehen ja pojan välisestä suhteesta (seksuaalinen suhde). Harry Hay joka on tärkeä hahmo USA:n homoliikkeessä kutsui 1993 NAMBLA:n jäseniä marssimaan hänen kanssaan "March on Washington" homoparaatiin. Hay marssi 1986 Los Angelesin homoparaatissa pukeuton paitaan, jossa luki teksti: NAMBLA walks with me - NAMBLA kävelee kanssani. Kiistaton tosiasia on, että monet homoseksuaalit ovat kiinnostuneita miehen ja pojan välisestä seksuaalisesta suhteesta.

Tunnettu edesmennyt homoaktivisti Frank Kameny kannatti miehen ja pojan (pedofilia) välisen seksin laillistamista. Frank Kameny kannatti myös ihmisen ja eläimen välisen seksin laillistamista. Koska homoseksuaalisuus on luonnotonta ja seksuaalinen vääristymä, niin siksi monet (ei kaikki) homoseksuaalit hyväksyvät ja harrastavat pedofiliaa sekä seksuaalista eläimiin sekaantumista.

Johtavat homoseksuaaliset sanomalehti- ja lehtijulkaisut kuten Advocate, Edge, Metroline, The Guide ja The San Francisco Sentinel ovat julkaisseet pro-NAMBLA artikkeleita ja kolumneja sekä ottaneet hyväksyvästi kantaa NAMBLA:aan sekä seksiin lasten kanssa. Ed Hougen The Guide lehdestä on todennut NAMBLA:an olevan kiinnostunut nuorten ihmisten oikeudesta seksuaalisuutensa. Hougen sanoi olevansa iloinen NAMBLA:n rohkeudesta. Itse asiassa NAMBLA:an tavoite on saada miehen ja pojan välinen seksisuhde lailliseksi. Ed Hougen tietää tämän, joten hän kannattaa aikuisen ja lapsen välistä seksuaalista suhdetta.

The San Francisco Sentinel on ollut kommenteissaan suorasukaisempi, sillä lehden mukaan NAMBLA:n asema seksiin nähden ei ole järjetön, vaan epäsuosittua, sillä kun 14-vuotias homopoika ehdottaa miehelle seksiä, niin hän tekee sen siksi, että haluaa seksiä miehen kanssa. Tällaisten kommenttien tarkoituksena on koittaa tehdä pojan ja miehen välisestä seksistä hyväksyttyä. Taktiikkana käytetään tunteisiin vetoamista; jos poika haluaa.

Homoliikkeen päämäärä on pedofilian salliminen. Silloin kun yhteiskunta ottaa askeleen, joka sallii homoavioliitot, niin homoliike on askeleen lähempänä lopullista tavoitettaan, joka on miehen ja pojan (lapsen) (pedofilia) välisen seksin hyväksyminen. Moni voi ajatella ettei yllä oleva pidä paikkaansa, mutta ikävä kyllä se on totta ja siitä on myös lisätodisteena se mitä Hollannissa on tapahtunut sen jälkeen kun siellä hyväksyttiin homoavioliitot.
 
säpäle harmaana
Luvut kertovat, että USA:n armeijassa tapahtuu enemmän homoseksuaalisia hyväksikäyttöjä kuin heteroseksuaalisia hyväksikäyttöjä. Tutkimus toi myös sen esille ettei homoseksuaaleille riitä homoja vastaan tehdyt raiskaukset, vaan homomiehet hyvin mielellään ja usein haluavat raiskata heteromiehiä.


Löysin tolta sivulta Homoavioliitot laki lains
Tämä logiikka on kyllä todella aukotonta. :D Onpas tosiaankin yllättävää, että armeijassa tapahtuu enemmän homoseksuaalisia hyväksikäyttöjä kuin heteroseksuaalisia, koska suurin osa siellä on kuitenkin miehiä. Sopivasti kuitenkin unohdetaan, että siviilissä taitaa olla vähän eri juttu.

Ja todella yllättävää myös tuo, että myös heterot voivat joutua homon raiskaamaksi. Eipä taida miesraiskaaja siltä naisuhriltakaan hänen seksuaalista suuntautumistaan ensin kysellä.

Pitäisikö tuon tekstin nyt todistaa jotain? :D
 
säpäle harmaana
Homoliikkeen päämäärä on pedofilian salliminen. Silloin kun yhteiskunta ottaa askeleen, joka sallii homoavioliitot, niin homoliike on askeleen lähempänä lopullista tavoitettaan, joka on miehen ja pojan (lapsen) (pedofilia) välisen seksin hyväksyminen. Moni voi ajatella ettei yllä oleva pidä paikkaansa, mutta ikävä kyllä se on totta ja siitä on myös lisätodisteena se mitä Hollannissa on tapahtunut sen jälkeen kun siellä hyväksyttiin homoavioliitot.
Tämänkin olen ymmärtänyt ilmeisesti väärin, kun olen luullut, että ne kulttuurit, joissa tälläkin hetkellä sallitaan lapsiavioliitot ovat kaikkea muuta kuin homomyönteisiä.
 
  • Tykkää
Reactions: Tepadj
"vieras."
Entiset homoseksuaalit ovat vahvistaneet, että homokulttuurin kuuluu kiinteänä osana väkivaltaisuus. Edellä olevasta tapauksesta tulee esille väkivalta raiskauksen aikana.

Vuonna 2012 Ruotsin Växjössä miesjoukko raiskasi 17-vuotiaan nuoren miehen. Viisi tai kuusi miestä yllätti nuorukaisen kun hän oli menossa kotiinsa. Samana vuonna puistoon nukahtanut mies raiskattiin Tukholmassa. Uhri joutui raiskauksen takia sairaalahoitoon.

Vuonna 2011 14-vuotias poika raiskattiin ja pahoinpideltiin Oulussa. Kaksi miestä suorittivat nuorukaisen raiskaamisen ja pahoinpitelyn.

Vuonna 2009 mies raiskasi miehen Viialassa houkuttelemalla häntä sovittuun tapaamispaikkaan. Raiskaaja oli netin kautta tekeytynyt naiseksi saaden hänet houkuteltua ansaan, jonka jälkeen hän raiskasi uhrinsa sitoen uhrin käsiin ja jalkoihin käsiraudat.

Kaikki edellä olevat tapaukset kertovat karua kieltä siitä mitä homoseksuaalisuuden hyväksyminen on saanut aikaan. Heteromiehetkään eivät saa olla enää rauhassa, sillä heistä on tullut joillekin homomiehille raiskauksen kohteita. Samoin jotkut homomiehet pyrkivät raiskaamaan nuoria poikia. Osa raiskauksista tehdään joukkoraiskauksena. Väkivaltaa esiintyy myös suuressa osassa homoseksuaalien suorittamissa raiskauksissa. Raiskausten väkivaltainen luonne johtuu homokulttuurissa vallitsevasta väkivaltaisesta kulttuurista. Koska homoseksuaalisuus ei ole luonnollista, niin se pyrkii purkautumaan ulos väkivaltaisuutena.
Löysin tolta sivulta Homoavioliitot laki lains
Että ihan kolmelta eri VUODELTA on petripaavola löytänyt homoraiskauksen.

"Vain harva raiskaus tai raiskauksen yritys ilmoitetaan poliisille. Vuonna 2005 toteutetun rikosuhrikyselytutkimuksen mukaan 46 000 suomalaisnaista oli joutunut edeltävän vuoden aikana raiskauksen tai sen yrityksen kohteeksi, kun mukaan luetaan tilanteet, joissa uhri oli nukkunut tai ollut muutoin puolustuskyvytön. Näistä 15 000 naista oli pakotettu seksuaaliseen kanssakäymiseen, joista yli puolet parisuhteessa. "

Raiskaus – Wikipedia

Siinä on sinulle vähän lukuja, kuinka moni nainen joutuu heteromiesten, jopa oman puolison, seksuaalisen väkivallan ja raiskausten kohteeksi VUODESSA ihan täällä Suomessa. Joten siinä sinulle LUONNOLLISTA ja tervettä seksuaalisuutta.
 
homoglooria
[QUOTE="ihmetys";29736364]Anaalisen sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta leviää enemmän sukupuolitauteja kuin emättimen kautta. Homoseksuaalisista miehistä noin kaksi kolmannesta harjoittaa erilaisia anaalisia seksuaalitoimintoja.* Vaikka anaalisessa sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta käytettäisiin suojavälineitä, niin silti anaalinen sukupuoliyhteys aiheuttaa aina vahinkoa. Peräaukon sulkijalihas on tehty siten, että se venyy päästäessään läpi suolen liikkeet ulostuksen yhteydessä.

Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sen sisään, niin peräsuolen ympärillä oleva kalvo vahingoittuu aina sekä helposti rikkoutuu. Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sisään, niin työnnön aiheuttama paine yleensä vahingoittaa peräaukossa olevaa sulkijalihasta.

Kun peräaukkoa käytetään anaaliseen sukupuoliyhteyden harjoittamiseen, niin sen seurauksena voi tapahtua seuraavia asioita: peräsuolen pidätyskyvyttömyys, peräsuolen kalvon repeytymät joiden kautta bakteerit pääsevät helposti verenkiertoon sekä peräaukon syöpä. Homoseksuaalinen sukupuoliyhteys sisältää hyvin usein myös yhdistetyn anaalisen ja oraalisen sukupuoliyhteyden, jonka seurauksena pienet ulostushiukkaset päätyvät suoraan suuhun ja päätyvät elimistöön aiheuttaen ongelmia. Peräaukkoon jää aina pieniä ulostushiukkasia myös peseytymisen jälkeen.

Erään amerikkalaisen seksuaalisia sairauksia käsittelevän tutkimuksen (kirja julkaisu) mukaan homoseksuaalisilla miehillä on homoseksuaalisen sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta suuri riski sairastua seuraaviin tartuntoihin: papillooma virus, hepatiitti B, herpes simplex virus, giardiaasi, shigelloosi, amebiaasi, kampylobakteeri, klamydia, gonokokki, treponema palladium ja infektiot peräaukossa (Lähde:Sexually transmitted viral hepatitis and enteric pathogens. [Review] [47 refs]).

Hölmöläisen hommia noi homo hommat. Ei kannata koklata.[/QUOTE]

Turhaan tänne mitään faktaa laittaa, ihan sama onko tutkittuja juttuja vai ei, nää homogloorikot on silti sitä mieltä että ihan on luonnollista hommaa. Enää ei ole jumalankunnioitusta eikä edes maalaisjärkeä, on vain järjen jättiläisten sumentama tyhjyys joka ei halua nähdä, ei kuulla eikä ymmärtää. Suomen kansa on aivan hukassa, suurin osa. Surullista ja kuvottavaa :(
 
student
Turhaan tänne mitään faktaa laittaa, ihan sama onko tutkittuja juttuja vai ei, nää homogloorikot on silti sitä mieltä että ihan on luonnollista hommaa. Enää ei ole jumalankunnioitusta eikä edes maalaisjärkeä, on vain järjen jättiläisten sumentama tyhjyys joka ei halua nähdä, ei kuulla eikä ymmärtää. Suomen kansa on aivan hukassa, suurin osa. Surullista ja kuvottavaa :(

Siltä näyttää.
 
student
Toimittaja Michel Lizotte on sanonut, että hän oppi yhteiskunnasta käsityksen, jonka mukaan jotkut ihmiset syntyvät homoseksuaaleiksi ja sitä on mahdotonta muuttaa; jos koitat muuttaa heitä niin aiheutat vahinkoa heille.

Lizotte oli mukana samaa sukupuolten olevien avioliitto keskusteluissa. Hän yllättyi kun hän ymmärsi, että entisiä homoseksuaaleja onkin olemassa. Hän yllättyi siitä kuinka entiset homoseksuaaliset miehet ja naiset olivat kyenneet hylkäämään homoseksuaalisen elämäntavan sekä voittamaan viehätyksen samaa sukupuolta kohtaan. 2003 Lizotte alkoi haastattelemaan entisiä homoseksuaaleja sekä terapeutteja, jotka olivat erikoistuneet uudelleen suuntautumisen terapiaan. 2007 hän julkaisi kirjan nimeltään *“Homosexuality: the Myths and the Facts” (L’homosexualité : les mythes et les faits) Homoseksuaalisuus myytit ja faktat.

Lizotte kertoi, että media on koittanut tuhota hänen maineensa. Erityisesti La Pressen kolumnisti Patrick Lagacé on syyttänyt häntä homoseksuaalisen asian pakkomielteestä, vihjaten että Lizotte on kaapissa oleva homoseksuaali.

Lizotte itse taistelee ihmisten oikeuksien puolesta, jotka haluavat vapautua seksuaalisesta suuntautumisesta samaa sukupuolta kohtaan. Lizotten mukaan aktivistit sabotoivat ja protestoivat konferensseja, jotka on järjestetty entisille homoseksuaaleille.

Lizotte kertoi, että ihmisten oikeuksia kuulla vapautumisesta samaa sukupuolta kohtaan ei kunnioiteta, eikä entisten homoseksuaalien oikeutta kertoa heidän todistuksiaan, koska aktivistit häiritsevät ja sabotoivat näitä tilaisuuksia.

Lizotten mukaan jokaisella joka kärsii seksuaalisesta suuntautumisesta samaa sukupuolta olevaa kohtaa on oikeus tietää, että häntä voidaan auttaa hyväksymään se tai auttaa häntä vapautumaan siitä.

Michel Lizotten mukaan kiusaaminen ei ole ainoa syy, joka saa homoseksuaalin harkitsemaan itsemurhaa. Lizotte kertoi että jotkut entiset homoseksuaalit ovat kertoneet kuinka homoseksuaalinen elämäntapa sai heidät voimaan pahoin, jonka seurauksena heille tuli itsemurha ajatuksia. Jotkut tekevät itsemurha yrityksiä ja jotkut onnistuvat tekemään itsemurhan.
 
säpäle harmaana
Turhaan tänne mitään faktaa laittaa, ihan sama onko tutkittuja juttuja vai ei, nää homogloorikot on silti sitä mieltä että ihan on luonnollista hommaa. Enää ei ole jumalankunnioitusta eikä edes maalaisjärkeä, on vain järjen jättiläisten sumentama tyhjyys joka ei halua nähdä, ei kuulla eikä ymmärtää. Suomen kansa on aivan hukassa, suurin osa. Surullista ja kuvottavaa :(
Miksei asiasta voi keskustella ihan oikeasti? Miksei voi vastata esimerkiksi noihin minun esittämiini kysymyksiin, vaan pitää vain copypastettaa jotain valmiita litanioita? Luetteko te noita itsekään? Ettekö huomaa, miten epäloogisia nuo tekstit ovat?
 
säpäle harmaana
Ja kuka on oikeasti kieltänyt vapautumasta homoseksuaalisuudesta? Kyllähän bi-seksuaalisuus on ihan yhtä hyväksyttyä meidän "homogloorikoiden" mielestä. Eri asia on sitten julistaa faktana, että homoelämä on jotain tietynlaista ja että siitä _pitää_ pyrkiä eroon. Siihenhän se kritiikki kohdistuu. Ilmeisesti tämä ero on joillekin vaikeaa ymmärtää. Jos henkilö siirtyy homosuhteista heterosuhteisiin, niin ymmärtääkseni se on kaikille ihan fine, mutta siinä vaiheessa, kun lähdetään leimaamaan kaikkien muidenkin homosuhteita kieroutuneiksi (vaikka omat suhteet jälkeenpäin siltä tuntuisivatkin), mennään metsään.
 
student
Ymmärrämme paremmin homoaktivistien häiriökäyttäytymistä kun tiedämme mitä Marshall K. Kirk ja Erastes Pill kirjoittivat marraskuussa 1987 Guide lehdessä artikkelissa "The Overhauling of Straight America". Tätä artikkelia pidetään homoseksuaalisen liikkeen "raamattuna". Artikkeli tuo esille kuuden askeleen strategian kuinka toteutetaan propagandakampanja, jossa oma agenda tehdään hyväksytyksi ja tuhotaan toisinajattelijat suvaitsemattomina sekä pahoina ihmisinä. Artikkelin kuusi askelta ovat:

1. Puhu homoudesta äänekkäästi ja niin usein kuin mahdollista
2. Esitä homot uhreina, ei aggressiivisina hyökkääjinä
3. Anna myötämielisille perusteita
4. Esitä homot hyvinä
5. Esitä vastustajat pahoina
6. Rahoita kampanjaa

Homoaktivistien solutustoiminta ex-homoseksuaalien eheytystoimintaa kohtaan paljastaa meille sen kuinka 1980-luvun lopussa alkaneen homokampanjan toimintatavat ovat käytössä homoaktivisteilla.

Homoaktivistien solutustoiminnan kautta homoseksuaalisuus saa taas julkisuutta, jossa homoseksuaalit esitetään hyvinä ja toisinajattelijat pahoina. Sama vanha kaava, jota toistetaan koko ajan yhä uudelleen.

Homoaktivistit valehtelevat haluavansa eheytyä homoudesta, heidän tarkoituksensa on valheen kautta koittaa tuhota toisinajattelijat. Homoaktivistit koittavat tuhota ja sabotoida eheytymistoiminnan, koska jokainen eheytynyt entinen homoseksuaali todistaa vääräksi homoseksualismia puoltavan lausunnon, jonka mukaan homous on synnynnäistä. Ymmärrän hyvin sen miksi homoaktivistit koittavat tuhota eheytymistoimintaa. Heidän tavoite tuhota tämä toiminta on aikoja sitten jo tuomittu epäonnistumaan, koska monet tuhannet entiset eheytyneet homoseksualistit kumoavat homouden olevan synnynnäistä, koska siitä voi muuttua heteroksi.

Homoseksualistit ovat kovasti peräänkuuluttaneet suvaitsevaisuutta, mutta he eivät itse suvaitse toisinajattelijoita, vaan koittavat tuhota heidät. Tietenkään kaikki homoseksuaalit eivät osallistu solutustoimintaan, mutta maailmalla ja Suomessa olevat tapaukset osoittavat, että tämä on tarkasti harkittu juttu, jonka takana ovat useat homoseksualistit.
 
student
Homoliikkeen agenda on koittaa uskotella ihmisille, että homoseksuaali syntyy homoksi, eikä hän voi muuttua seksuaalisesta suuntautumisestaan. Tämän tähden he sabotoivat ex-homoseksuaalien konferensseja kuten Michel Lizottekin toi tämän esille. Toinen homoliikkeen tapa on koittaa väittää, että homoseksuaali ei koskaan eheydy ja siksi kristillisissä eheytystoiminnassa eheytyneet ovat olleet bi-seksuaaleja, eivät oikeasti homoja.

Homoliikkeen väite on väärä, sillä ympäri maailmaa on lukuisia tapauksia, jossa aito homoseksuaali (ei bi-seksuaali) on tullut uskoon Herraan Jeesukseen ja sen seurauksena hänen seksuaalinen identiteetti ja suuntautuminen on eheytynyt heteroksi.

Eräs esimerkki on Torah Declaration dokumentti, joka vahvisti sen että 25 entistä juutalaista homoseksuaalia eheytyivät heteroseksuaaleiksi.

Englannissa syntynyt Andy Chambers, joka asuu nykyään Suomessa oli avoimesti homoseksuaali. Hän oli katkera naisia kohtaan sekä aktiivisesti vihasi kaikkia naisia pahojen lastenkoti kokemuksiensa takia. Kun Andy tuli uskoon, niin hän eheytyi ja hänen seksuaalinen suuntautuminen muuttui, hänen seksuaalinen suuntauksensa kohdistui nyt naiseen, ei mieheen. Andy meni naimisiin ja tätä kirjoittaessa hänellä on kolme lasta vaimonsa kanssa. Andyn tarina osoittaa todeksi sen, että homoseksuaalin seksuaalinen suuntautuminen voi muuttua. Andy ei ole enää homoseksuaali, vaan mies, joka rakastaa seksuaalisesti vaimoaan. Jumalan armo ja kasvu Herraan Jeesukseen teki sen mahdolliseksi Andyn elämässä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja säpäle harmaana;29738438:
Ja kuka on oikeasti kieltänyt vapautumasta homoseksuaalisuudesta? Kyllähän bi-seksuaalisuus on ihan yhtä hyväksyttyä meidän "homogloorikoiden" mielestä. Eri asia on sitten julistaa faktana, että homoelämä on jotain tietynlaista ja että siitä _pitää_ pyrkiä eroon. Siihenhän se kritiikki kohdistuu. Ilmeisesti tämä ero on joillekin vaikeaa ymmärtää. Jos henkilö siirtyy homosuhteista heterosuhteisiin, niin ymmärtääkseni se on kaikille ihan fine, mutta siinä vaiheessa, kun lähdetään leimaamaan kaikkien muidenkin homosuhteita kieroutuneiksi (vaikka omat suhteet jälkeenpäin siltä tuntuisivatkin), mennään metsään.
Luultavasti koska vastaaminen kritiikkiin ja oikeasti asiallisiin kysymyksiin on vaikeaa. En muista tämän ihmisen koskaan vastanneen yhteenkään hänelle esitettyyn kysymykseen, saati, että olisi lähtenyt mukaan oikeasti pohdintaan. Pohdinta voisi purkaa copypaskomisen merkityksen. Koska ei nämä tekstit yhtään tarkempaa tarkastelua kestäisi, jos joku jaksaisi oikeasti alkaa kaivaa todellista tietoa tästä takaa. Jo pelkästään se, että kurkkaa mitkä ovat Paavolan moraalisen rappiotekstin lähteet sai minut sekä pudistamaan päätä, että nauramaan samaan aikaan.
Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James version 1611
Tekstissä esiintyvät lähteet
hs.fi/politiikka
youtube.com
finnqueer.net
frc.org
carm.org/statistics-financial-hiv-aids
ejssb.org
thl.fi
helsinginuutiset.fi
watchdogwire.com
uusisuomi.fi/ulkomaat/122359
rahmispossu.ne
iltalehti.fi/ulkomaat/2012060615675185
iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288367520532
iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288339690584

Kun puhuttaisiin edes lähdekritiikistä. Saati että puhuttaisiin oikeasti faktatiedosta tai tiedonkäsittelytaidoista. Hän osaa kyllä asioiden irroittamisen asiayhteyksistään. Sanonko näin raiskaustopikin iloksi mitä tuo viimeinen minusta on. Masentavaa, että meillä on pystyvät aivot. Ja niitä oikeasti käytetään näin!

Turhaa, niin turhaa.


KORJAUS: KYLLÄ SE VASTAA JOSKUS. MUTTA VAIN ITSELLEEN JA UUDELLA NIMIMERKILLÄ.
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Tepadj
säpäle harmaana
Miksi ihmeessä homoaktivistit eivät itse halua eheytyä? Miksi he haluavat tieten tahtoen pitää kiinni siitä hirvittävän raskaasta elämästä, josta itsekin kärsivät? Mikseivät he vain eheydy kaikessa hiljaisuudessa?

Ja mistä tulee tämä käsitys, että homokulttuuriin jotenkin aivopestään ja kasvatetaan? En ole kyllä kuullut yhdestäkään homosta, joka olisi syntynyt ja kasvanut sellaisessa ympäristössä, jossa homous olisi jokin ympäristön asettama odotus, josta ei sovi lipsua? Vai onko esim nimimerkki student joutunut taistelemaan perheensä, ystäviensä, työkaveriensa ja muun lähipiirin homo-odotuksia vastaan, että saa elää heteroelämää?
 
säpäle harmaana
Homoliikkeen agenda on koittaa uskotella ihmisille, että homoseksuaali syntyy homoksi, eikä hän voi muuttua seksuaalisesta suuntautumisestaan. Tämän tähden he sabotoivat ex-homoseksuaalien konferensseja kuten Michel Lizottekin toi tämän esille. Toinen homoliikkeen tapa on koittaa väittää, että homoseksuaali ei koskaan eheydy ja siksi kristillisissä eheytystoiminnassa eheytyneet ovat olleet bi-seksuaaleja, eivät oikeasti homoja.

Homoliikkeen väite on väärä, sillä ympäri maailmaa on lukuisia tapauksia, jossa aito homoseksuaali (ei bi-seksuaali) on tullut uskoon Herraan Jeesukseen ja sen seurauksena hänen seksuaalinen identiteetti ja suuntautuminen on eheytynyt heteroksi.

Eräs esimerkki on Torah Declaration dokumentti, joka vahvisti sen että 25 entistä juutalaista homoseksuaalia eheytyivät heteroseksuaaleiksi.

Englannissa syntynyt Andy Chambers, joka asuu nykyään Suomessa oli avoimesti homoseksuaali. Hän oli katkera naisia kohtaan sekä aktiivisesti vihasi kaikkia naisia pahojen lastenkoti kokemuksiensa takia. Kun Andy tuli uskoon, niin hän eheytyi ja hänen seksuaalinen suuntautuminen muuttui, hänen seksuaalinen suuntauksensa kohdistui nyt naiseen, ei mieheen. Andy meni naimisiin ja tätä kirjoittaessa hänellä on kolme lasta vaimonsa kanssa. Andyn tarina osoittaa todeksi sen, että homoseksuaalin seksuaalinen suuntautuminen voi muuttua. Andy ei ole enää homoseksuaali, vaan mies, joka rakastaa seksuaalisesti vaimoaan. Jumalan armo ja kasvu Herraan Jeesukseen teki sen mahdolliseksi Andyn elämässä.
Miksi ex-homoseksuaaleilla on konferensseja? Mitä niissä tapahtuu?


Miksi eheytyminen voi tapahtua vain Jumalan kautta? Jos homous on oikeasti kieroutunutta ja väärää ja sairasta ja eheytyminen on oikeasti mahdollista, eikös sen pitäisi olla mahdollista ilman Jumalaakin? Eikö sen pitäisi olla ihan irrallinen teema ja uskonto on siinä vain yksi näkökulma? Miksi kuitenkin eheytyminen liittyy näin vahvasti uskontoon, vaikka sen pitäisi koskea kaikkia muitakin elämänalueita? Onko ateisteilla tai ei-kristityillä tällaista eheyttämistoimintaa?
 
Petri, on hienoa että tuot tekstejäsi esille ja niissä on ollut paljon semmoista tietoa jota tämmöinen tavisuskis ei ole ehtinyt tai jaksanut penkoa (esim. katolisuudesta). Se joka on ollut Jumalan puhuttelussa ymmärtää nämä, mutta joka ei halua olla, ei ymmärrä.

Mutta muista kuitenkin että tämä on keskustelupalsta. Sun pitää vastata ihmisten kysymyksiin.
Samoin kuin Paavali väitteli muistaakseni kreikkalaisten kanssa (eli keskusteli heidän kanssaan, vastaili kysymyksiin jne.) ja samoin kuin Jeesus kohtasi ihmisiä kokonaisvaltaisesti, niin samoin sun pitää vastata ihmisten kysymyksiin.
Raamatussa on paikkansa semmoiselle pitkiä tekstejä sisältävälle, yksipuoliselle julistukselle, ok, mutta olisiko heille oma paikka netissä? Uusisuomen sivut tms?

Mä yritän vastata, jos mulla on aikaa. Toisaalta, tiedän miten homokeskustelut useimmiten menee -ja kuinka omat kommenttini tulevat etenemään- joten en tiedä jaksanko ja ehdinkö aloittamaan vastailua.

Mutta sekin innostaisi mua jatkamaan vastailua, jos joku vastaisi ensin tähän mun kyssäriin anaaliseksistä (juu tiedän että se on vain pieni osa tätä aihealuetta), joka oli mulla ensin:
Hei sinä hetero/homo, joka pystyt juhlimaan pyllynreiän kanssa loputtomiin. Olkoonkin että on suolentyhjennys tehty. Miksi kuitenkin (luullakseni) sua kuvottaisi wc-pytyn nuoleminen, vaikka se olisi wc-ankalla käyty läpi?

Vaikka mua kuinka himottaisi, niin en voisi kyllä johonkin jäterööriin koskea. :X Ja pimpsa/munakin saisi olla mielellään pesty.
 
Viimeksi muokattu:
säpäle harmaana
Petri, on hienoa että tuot tekstejäsi esille ja niissä on ollut paljon semmoista tietoa jota tämmöinen tavisuskis ei ole ehtinyt tai jaksanut penkoa (esim. katolisuudesta). Se joka on ollut Jumalan puhuttelussa ymmärtää nämä, mutta joka ei halua olla, ei ymmärrä.

Mutta muista kuitenkin että tämä on keskustelupalsta. Sun pitää vastata ihmisten kysymyksiin.
Samoin kuin Paavali väitteli muistaakseni kreikkalaisten kanssa (eli keskusteli heidän kanssaan, vastaili kysymyksiin jne.) ja samoin kuin Jeesus kohtasi ihmisiä kokonaisvaltaisesti, niin samoin sun pitää vastata ihmisten kysymyksiin.
Raamatussa on paikkansa semmoiselle julistukselle, ok, mutta olisiko heille oma paikka netissä? Uusisuomen sivut tms?

Mä yritän vastata, jos mulla on aikaa. Toisaalta, tiedän miten homokeskustelut useimmiten menee -ja kuinka omat kommenttini tulevat etenemään- joten en tiedä jaksanko ja ehdinkö aloittamaan vastailua.

Mutta sekin innostaisi mua jatkamaan vastailua, jos joku vastaisi ensin tähän mun kyssäriin anaaliseksistä (juu tiedän että se on vain pieni osa tätä aihealuetta), joka oli mulla ensin:
Hei sinä hetero/homo, joka pystyt juhlimaan pyllynreiän kanssa loputtomiin. Olkoonkin että on suolentyhjennys tehty. Miksi kuitenkin (luullakseni) sua kuvottaisi wc-pytyn nuoleminen, vaikka se olisi wc-ankalla käyty läpi?

Vaikka mua kuinka himottaisi, niin en voisi kyllä johonkin jäterööriin koskea. :X Ja pimpsa/munakin saisi olla mielellään pesty.
Minä en anaaliseksistä tiedä mitään, joten en tuohon pysty vastaamaan. Kuvittelisin, että se on kunkin oma asia eikä sinällään liity homoseksuaalisuuteen. Tuolla kysyin aiemmin suuseksistä ja joku mainitsi, että homoseksuaalinaiset aika harvoin varmaankaan anaaliseksiä harrastavat, joten onko sinusta myös suuseksi sairasta ja luonnotonta?

Ja minä olen tässä aika paljon muutakin kysellyt, joten anna palaa.
 
säpäle harmaana
Ja vielä Echolle, että minunkin mielestäni ajatus anaaliseksistä on vastenmielinen, mutta ei se vaikuta homokantaani mitenkään. Myös veren näkeminen saa minut voimaan pahoin, mutten silti vastusta verensiirtoja ja verilättyjäkin syön ihan reippaasti.
 
Alkuperäinen kirjoittaja säpäle harmaana;29738517:
Miksi ex-homoseksuaaleilla on konferensseja? Mitä niissä tapahtuu?


Miksi eheytyminen voi tapahtua vain Jumalan kautta? Jos homous on oikeasti kieroutunutta ja väärää ja sairasta ja eheytyminen on oikeasti mahdollista, eikös sen pitäisi olla mahdollista ilman Jumalaakin? Eikö sen pitäisi olla ihan irrallinen teema ja uskonto on siinä vain yksi näkökulma? Miksi kuitenkin eheytyminen liittyy näin vahvasti uskontoon, vaikka sen pitäisi koskea kaikkia muitakin elämänalueita? Onko ateisteilla tai ei-kristityillä tällaista eheyttämistoimintaa?
Mä olen sitä mieltä että isossa osassa meitä ihmisiä on homoseksuaalisuutta ihan geeneissäkin. Mutta jos ihmettelet miten eheytyminen liittyy uskontoon, niin kyse on Jumalan voimasta, joka pystyy semmoiseen mihin ihminen ei pysty. Mä olen jollain tasolla bi-seksuaali (seksin osalta, ei tunne-elämän/rakastumisen) mutta viime kesänä rukoilin että Jumala hoitaisi mulla tuota bisseyttä pois. Jätin asian sitten sikseen, mutta ihmettelin kun sen jälkeen kuolasinkin miesten perään ihan mahdottomasti, enemmän kuin koskaan ennen. Toki kaikilla umpihomoilla tämä ei ole niin helppoa, vaikka umpihomojakin on parantunut (Amadeus).

Se että paranee ei tarkoita mun mielestä sitä, etteikö homoseksuaalia taipumusta ja himoja koskaan tulisi, koska homoseksuaalisuuden taipumus on mun mielestä geeneissä. Mutta voi parantua sillein riittävästi, sen verran että voi sanoa olevansa enemmän hetero kuin bisse. Se voi tuntua päälleliimatulta, mutta kyllä sitä paranemiseksi voi sanoa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja säpäle harmaana;29738721:
Ja vielä Echolle, että minunkin mielestäni ajatus anaaliseksistä on vastenmielinen, mutta ei se vaikuta homokantaani mitenkään. Myös veren näkeminen saa minut voimaan pahoin, mutten silti vastusta verensiirtoja ja verilättyjäkin syön ihan reippaasti.
Verensiirto pelastaa elämiä ja on usein aika välttämätön toimenpide, toisin kuin anaaliseksi.
 
säpäle harmaana
Mä olen sitä mieltä että isossa osassa meitä ihmisiä on homoseksuaalisuutta ihan geeneissäkin. Mutta jos ihmettelet miten eheytyminen liittyy uskontoon, niin kyse on Jumalan voimasta, joka pystyy semmoiseen mihin ihminen ei pysty. Mä olen jollain tasolla bi-seksuaali (seksin osalta, ei tunne-elämän/rakastumisen) mutta viime kesänä rukoilin että Jumala hoitaisi mulla tuota bisseyttä pois. Jätin asian sitten sikseen, mutta ihmettelin kun sen jälkeen kuolasinkin miesten perään ihan mahdottomasti, enemmän kuin koskaan ennen. Toki kaikilla umpihomoilla tämä ei ole niin helppoa, vaikka umpihomojakin on parantunut (Amadeus).

Se että paranee ei tarkoita mun mielestä sitä, etteikö homoseksuaalia taipumusta ja himoja koskaan tulisi, koska homoseksuaalisuuden taipumus on mun mielestä geeneissä. Mutta voi parantua sillein riittävästi, sen verran että voi sanoa olevansa enemmän hetero kuin bisse. Se voi tuntua päälleliimatulta, mutta kyllä sitä paranemiseksi voi sanoa.
Mutta eikö tuon pitäisi koskea vain "heikkoja" ihmisiä? Pääseehän toiset alkoholistakin ilman Jumalaa, mutta toiset tarvitsevat sen Jumalan apua. Kaikenlaisia mielenterveysongelmia on jatkuvasti ja hoitomuotoja on erilaisia, myös Jumala. Miksi sitten homous on sellainen, että eheytyminen vaatii sen Jumalan, eikä mitään muuta tietä ole?

Se, että jotkut ovat Jumalan avulla päässeet homoudesta, ei todista mitään muuta kuin sen, että homous ja uskonto ovat toisensa poissulkevia. Se ei siis todista sitä, että homous olisi uskonnosta irrallinen "vika".
 

Yhteistyössä