Harmittaako sinua jos et saa enää iltakuuden jälkeen ostettua kaljaa kaupasta?

  • Viestiketjun aloittaja kunhan kyselen
  • Ensimmäinen viesti
"hmm"
maailmani ei kaadu mutta onhan tuo aika rassaavaa, jos saunakaljoittelu tai parit iltasiiderit pitää suunnitella jo päivällä etukäteen. aivan turhaa säätämistä tuollainen parilla tunneilla leikkiminen.
 
Tottakai. Aina harmittaa, jos kehitellään jotain keinotekoisia rajoituksia. Miettikää nyt, jos perunoita ei saisi ostaa aamupäivällä tai karkkia illalla. Tottakai harmittaa, että muualla Euroopassa saa ostaa mitä vain koska vain, mutta tänne keksitään kaikenlaisia rajoitteita.

Tuo olisi älyvapain uudistus pitkään aikaan. Pikemminkin pitäisi vapauttaa sitä myyntiä niin, ettei mitään aikarajoituksia olisi.
 
vieras*
Meillä ei taida olla edes mitään paikkaa, joka olisi lauantaina kuuden jälkeen, paitsi joku grilli, joka ei tietääkseni myy kaljaa :D Jäisihän tuossa vielä perjantai, jolloin pitäisi kiirehtiä kuudeksi kauppaan, jos haluaa ostaa kaljaa, mutta ostetaan sen verran harvoin, että ei välttämättä edes huomattaisi rajoitusta. Pitäisin kuitenkin ärsyttävänä. Jos viikonlopuksi haluaa kaljaa, voihan sen hakea jo aikaisemmin, mutta mun mielestä on vähän hölmöä, ettei saa hoitaa ostoksiaan silloin kun haluaa, vaikka kauppa olisi auki.
 
"tii-"
No voihan tuo vaivannäköä aiheuttaa. Esim. menee työpäivän jälkeen perjantaina illaksi kylään kaverille, joka asuu kauempana. Normaalisti ostaisin juomat/ruoat perillä, mutta että pitäisikin alkaa taktikoimaan juomien kanssa etukäteen... Mutta tuskinpa tuosta jokaviikkoista harmituksen aihetta tulisi.
 
M32
Kyllä, koska käyn kaupassa aika usein vasta kuuden jälkeen. En ymmärrä, miksi ihmisten elämää täytyy hankaloittaa tällaisilla merkityksettömillä rajoituksilla. Myyntiä pitäisi pikemminkin vapauttaa niin, että saataisiin kilpailua esimerkiksi viinien valikoimiin ja hintoihin.
 
"yks vaan"
No kyllä tuo minua ainakin vähän harmittaa. Harvoin kerkeän ennen kuutta kauppaan ja tuntuu todella tyhmältä, että aikuisen ihmisen pitäisi pistää päivärytminsä uusiksi sen takia, että joku kukkahattutäti ei halua, että muut juo kaljaa. Usein käyn kaupassa ennen töihin lähtöä, mutta eihän silloinkaan sitä kaljaa enää saa kun vasta yhdeksän jälkeen. Supistetaan vaan lisää myyntiaikoja ja minä joudun ruokatunnilla hakemaan kaljani.
 
v!eras
Se joka juo suuria määriä kyllä hankkii oluensa. Tällä lailla voisi vaikuttaa siihen, ettei joku osta paria saunaolutta heräteostona. Eli mulle tällä voisi olla vaikutusta ja varmaan voisi harmittaa.
 
Se joka juo suuria määriä kyllä hankkii oluensa. Tällä lailla voisi vaikuttaa siihen, ettei joku osta paria saunaolutta heräteostona. Eli mulle tällä voisi olla vaikutusta ja varmaan voisi harmittaa.
Kun joku osaisi vielä perustella, miksi olisi tärkeää tai hyvä asia, että voidaan vaikuttaa herätesaunaoluiden ostoon... Ihan yhtä järkevää olisi tosiaan alkaa säännöstellä perunoiden myyntiä.
 
"hmm"
teitä joita ei häiritse koska käytte kaupassa ennen kuutta, ette ole ikinä pisaraakan olutta juoneet jne; eikö teitä häiritse että kotimaassanne väännetään jatkuvasti tälläisiä typeriä pikku säädöksiä jolla aikuisia ihmisiä estetään tekemään asioita jotka muualla maailmassa ovat ihan normaaleja? että teihin tai kehenkään meistä ei luoteta, että tulisimme toimeen jos valtio ei säännöstele tarkasti esimerkiksi juuri jotain oluen myyntiaikoja jokaiselle viikonpäivälle erikseen?
 
  • Tykkää
Reactions: Mörköäiti
miten käy töiden
Minua harmittaa lähinnä se, et tod.näk. pikkukaupoista vähenee työt joten minunkin työpaikka on siinä kohtaa katkolla. Ei se lähikauppa pelkällä porkkanan myynnillä pärjää. Tai sitten lyhenee aukioloajat ja sen jälkee ruokaakii pääsee ostamaa rajotetummin
 
Kyllä muuten ärsyttäisi ja ihan vain siksi, että pitää sitten suunnitella erikseen kaikki. Joskus tulee illalla mieleen hakea kaupasta vaikka pitsa-ainekset ja lonkeroa itselle, ja olisi ihan perseestä tuollainen rajoitus. Niin kuin rajoitukset yleensäkin, joita perustellaan yhden pienen väestönosan ongelmalla.

Muistan kun Wienissä iltamyöhään palailtiin hotellille ja ostin katukiskasta pizzaslicen ja Breezerin ja mietin, että miksi näin ei voisi olla Suomessakin.
 
En juo kaljaa, mutta periaatteesta toi on taas niin naurettava lakiesitys että vastustan. Jos ei kaupasta/kioskista/huoltoasemalta saa kaljaa porukka lähtee baariin ja juo takuulla enemmän kuin sen pari saunakaljaa. Tai ostaa ennen kuutta sen verran että riittää. Tää idea tulee ampumaan itseään nilkkaan.
 
[QUOTE="hmm";29658250]teitä joita ei häiritse koska käytte kaupassa ennen kuutta, ette ole ikinä pisaraakan olutta juoneet jne; eikö teitä häiritse että kotimaassanne väännetään jatkuvasti tälläisiä typeriä pikku säädöksiä jolla aikuisia ihmisiä estetään tekemään asioita jotka muualla maailmassa ovat ihan normaaleja? että teihin tai kehenkään meistä ei luoteta, että tulisimme toimeen jos valtio ei säännöstele tarkasti esimerkiksi juuri jotain oluen myyntiaikoja jokaiselle viikonpäivälle erikseen?[/QUOTE]

Näin juuri!
 

Yhteistyössä