The ketju

Status
Viestiketju on suljettu.
Öh,eikö täällä saa koskaan puhua "vakavia"?

voidaanha me puhua panemisista ja kumin käytöstä tai sen käyttämättömyydestä mutta onko se sitten kovin kiinnostavaa. Musta täällä voi kyllä puhua niin hupsuja juttuja kuin myös joskus jotain vakavampaakin.
olishan se kiva että voitais puhua vakavemmistakin aiheista mutta näyttää siltä että se ei kaikille sovi
 
  • Tykkää
Reactions: tinkuliini
Mulle tuli nyt kauhee mieli lähteä terassille! Mutta eihän ne oo auki vielä pitkään aikaan|O
Ihan vaan istumaan ja seurustelemaan tai sitten ihan vaan itekseen istumaan ja nauttimaan ihanasta ilmasta ja katselemaan ihmisiä. Täällä ei oo talvisin mitään mutta kesällä sitäkin enemmän joten sitä ootellessa:) Ehkä kesälomalla pääsee jonnekkin muuallekin katselemaan millasia terasseja muualla on:cool: Ja juu,se terassilla istuminen ei tarkota et pitäs mitään lärvejä vetää.
täällä alkaa jo joissain paikoissa olla terasseja ja kyllä niillä jo istutaankin jos vaan aurinko siihen sopivasti paistaa :)
 
IhanaValo
Huomenta!

Vakavien puhumisesta..jos on ees jonkinlaista mututuntumaa aiheesta niin saatanpa mielipiteeni ilmaista, mutta teen sen kyllä mustana.

Päänsärky on poissa, aamulla herättyään esikoisen eka kysymys olikin että eihän sinua enää koske päähän äiti? :)
Mies tuhisee vieläkin sängyssä, vaikka muut ollaan noustu jo aamuhulinoille puol tuntia sitten..:headwall: En tajua miksi se aina tekee tän, ei siitä oo mitään apua aamuisin. Miten sen sais taottua kalloon että sekin vois nousta auttamaan lasten vaatteiden, aamupalan etsintää jne.

Aamuärsy...mut muuten kaik hyvin :)
 
kahvikirahvi
Kirahvi heräsi jälkikasvunsa kanssa vasta 8.30 :O Mitä ihmettä. Tässä kahvia ja kitisevää laps joka aamutuimasta nakkas mukillisen maitoa lattialle. Ei näköjään oo aamuihminen tuokaan :D
 
Status
Viestiketju on suljettu.

Yhteistyössä