Lesbot uimahallissa naisten puolella :X

  • Viestiketjun aloittaja ahistaa
  • Ensimmäinen viesti
sekaisin
[QUOTE="mamma";27189302]:D :D
Voi hyvä tavaton sentään :D (sokeena naurukyynelistä!!)

Mitä siitä tulisi jos kaikilla homosilla olisi omat uimahallivuorot?

Noh, tämän palstan mukaan syntyisi aivan hervottomat orgiat kun samaa sukupuolta himoitsevat olisi samoissa tiloissa ja vieläpä heittäisi vaatteet pois :D Miettikää sitä hekumaa kun olisivat kuin lihatiskillä ilman rihmankiertämää :D

Kyllä taitaa olla parempi että ollaan "sekavuoroissa" eli mennään ihan sukupuolen mukaan jotta joku roti säilyisi :D :D :D[/QUOTE]

no miksi sukupuolen mukaan erottelu sitten? Perinteen takia vai?
Jos ei suuntautumisella ole mitään väliä, kaikki sekaisin vaan..

Sinänsä aloitus oli niin naurettava, etten ihmettele jengin hersyttelyä, mutta kiinnostais nyt oikeesti, miksi sitten pitää värkkien mukaan porukka jakaa. Jos ei niihin mitään liity, miksi ette kesäisin kaikki kulje alasti ympäriinsä niin halutessanne?
 
[QUOTE="mamma";27189302]
Mitä siitä tulisi jos kaikilla homosilla olisi omat uimahallivuorot?
[/QUOTE]

Kerran sattui irlantilaisessa homosaunassa asioinut katolinen pappi saamaan kohtalokkaan sydänkohtauksen. Hengellisessä mielessä hänellä kävi tuuri, sillä samassa saunassa olleet kolme muuta katolista pappia antoivat hänelle viimeisen voitelun.
 
"jos"
Alkuperäinen kirjoittaja Vasemman käen rukkanen;27189141:
Kaikki kiimaiset teinipojat sanoisivat olevansa homoja... Lähtö tulisi kun viisari heilahtais
uskonpa, että kynnys jonottaa uimahalliin pääsyä "homojen jonossa" olis teinipojille liian korkea =)
 
"mamma"
no miksi sukupuolen mukaan erottelu sitten? Perinteen takia vai?
Jos ei suuntautumisella ole mitään väliä, kaikki sekaisin vaan..

Sinänsä aloitus oli niin naurettava, etten ihmettele jengin hersyttelyä, mutta kiinnostais nyt oikeesti, miksi sitten pitää värkkien mukaan porukka jakaa. Jos ei niihin mitään liity, miksi ette kesäisin kaikki kulje alasti ympäriinsä niin halutessanne?
No jos mennään sukupuolen mukaan niin ei ainakaan tiedä että onko toinen kiinnostunut vai ei. Jos taas tietää että kaikki muutkin uimahallin pukuhuoneessa olevat ovat kiinnostuneita samasta sukupuolesta niin tämän palstan mukaan ne olisivat toistensa kimpussa heti kättelyssä :D

Kun on heterot ja homot sekaisin pitää sentäs kytätä ja tunnustella maaperää ennekuin iskee kiinni :D
 
Itse olen heteto, enkä todellakaan himoitse jokaista alastonta miestä jonka näen. Toki jotkut ovat kauniita katsella. Minua ei kyllä haittaa vaikka joku nainen katselisikin, sehän olisi vain kohteliaisuus olla hyvännäköinen :)
Jos joku mies sen sijaan yleisissä suihkutiloissa katselisi silmät kiiluen niin se olisi vähän pelottavaa. Johtuen siitä, että naisena sitä on se heikompi osapuoli jos toisella sattuisi vaikka nupissa jokin niksahtamaan.
 
[QUOTE="mie";27186381]No joo, ehkä, mutta katso nyt toi Horuksen seuraavakin kommentti, että otapa nyt selvää onko ironiaa ihan satalinssissä..[/QUOTE]

Auttaako asiaa jos kerron seurustelleeni kauniin ja naisellisen naisen kanssa? Enkä itsekkään ole kovinkaan miehekäs :saint:
 
vierailija
En oikein osaa olla täysin empaattinen tässä asiassa, kun tekstisi aiheutti eräänlaisia mielikuvia ja itsekin tytöistä tykkään.
En näytä uimahallissa kuitenkaan siltä että olis jääny pitkät päälle. Salaa voi kuitenkin vähän vikluilla :D

Oliskohan tässä kyse käytöstavoista?

Halleja sais varmaan rakentaa tuhansia jos jokaiselle x edustaville ryhmille täytys rakentaa oma.
Joo, ja sit jos niitä eri halleja rakennettais niin johan jo jotkut valittais et taas sitä rahaa on syydetty ihan turhiin asioihin, et esim.vanhustenhoitoon olis voinnu paremmin käyttää rahoja tai vaikka eläinten suojeluun.
 
No niin joka tapauksessa ja vakavasti ottaen, kannatatte siis ylivoimainen enemmistö sekavuorojen käyttöönottoa, eli kaikki sekaisin vaan. Miksi raja vedetään nyt miesten ja naisten väliin?

Olisihan mahdotonta ottaa huomioon kaikki ryhmät ja miten kelpoisuus eri ryhmiin edes tsekattaisiin? Mutta tilannehan on tällä hetkellä juuri epälooginen näkökulmastanne, kun väitätte ettei kukaan katso ketään sillä silmällä, niin miksi kaikki eivät ole sekaisin..

Onhan tuossa ihan selkeää ongelmatiikkaa, jos jotain johdonmukaisuutta tavoitellaan. Itse en tosin käytä uimahalleja soveliaisuussyistä muutenkaan.
Nimimerkki sekaisin ehdottaa perustellusti uutta uimahallikäytäntöä. Eli kaikki sukupuolijaottelu uimahalleista pois. Samalla päästään liian kiinnostuneiden mamupoikien ongelmasta, koska he voivat vapaasti tulla ns. naisten puolelle, jos kokevat sen suuntauksensa/vakaumuksensa mukaiseksi ;)
 

Yhteistyössä