Mikähän vaivaa 6-vuotiasta poikaa?

Chephalosporium
Selvishän se, Kefexin-antbioottikuurin jälkitautina mut sentään parani!
Sailab ry | Antibioottikuurit yhteydessä lasten Crohnin tautiin
Kirjassa Tiedätkö mitä syöt? Auli Koponen kertoo kefalosporiineista v 1999 sivulla 90:

"Trikotekeenit löydettiin ensimmäisen kerran etsittäessä homeiden tuottamia antibiootteja, mutta yhdisteet olivat liian myrkyllisiä lääkekäyttöön.

Trikotekeenit aiheuttavat myrkytyksiä useimmille eläimille. Toisen maailmansodan aikaan Orenburgissa lähellä Siperiaa sairastui suuri joukko ihmisiä, jotka olivat syöneet pellolle talveksi jäänyttä viljaa. Myrkytyksen oireet olivat oksentelu, ihotulehdukset, ripuli ja verenvuodot. 10% viljaa syöneistä kansalaisista kuoli.

Trikotekeeneihin kuuluvaa T-2- toksiinia on käytetty sodassa kemiallisena aseena, koska se aiheuttaa unitautia muistuttavia oireita.

Sateisina vuosina kotimaisessa viljassa on todettu huomattavan korkeita trikotekeenipitoisuuksia."

Täsmennykseksi lisään vielä noita edellä olevan asian:
"Trikotekeeniryhmään kuuluu 40 yhdistettä, joita tuottavat ainakin Fusarium-, Myrothecium-, Trichoderma- ja Chephalosporium- suvun jäsenet. Yhteistä trikotekeenejä tuottaville homeille on niiden viihtyminen kylmissä oloissa."
 
Nirtsulle
Minkä lääkäri kirjoitti diagnoosiin, kun kävitte?

Aika kaukaa haettua, mut kuka muu hakee niitä lääkevahinkokorvauksia, jos ei asianomainen itse ja lapsen puolesta se on aina vanhempien asia, eikö?
http://m.hs.fi/inf/infomo;jsessionid=15ABC16788519738BFEE.2111?site=hstxt&view=news_ulkomaat_child&feed:a=hs.fi&feed:c=news&feed:i=1305584331757
 
ohhoh!
Tätä et kai tiennyt ennestään?

http://www.duodecimlehti.fi/web/guest/uusinnumero?p_p_id=dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku&p_p_action=1&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&_dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku__spage=%2Fportlet_action%2Fdlehtihakuartikkeli%2Fviewarticle%2Faction&_dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku_tunnus=duo91072&_dlehtihaku_view_article_WAR_dlehtihaku_p_frompage=uusinnumero#s3
 
Heips!
Minkäänlaista varsinaista diagnoosia ei ole tehty, koska tähystyksessä eikä sairaalassa tehdyissä verikokeissa löytynyt mitään poikkeavaa. Poika voi jo paremmin, eikä maha ole ollut enää löysällä jne. Jos kuitenkin tilanne vielä muuttuu ja oireita alkaa tulla, niin sitten tutkitaan lisää, jonkinlaisella kapselikuvantamismenetelmällä. Nyt tilanne siis ainakin hyvä.
 
Kiva kuulla
Kiitos vastauksesta ja hyviä jatkoja sinne, molemmille:)

Se kapselikuvaus on kyllä lapselle eika outo valinta, kun JOS se ei tulekaan pois, täytyy se leikata pois - sellaisiakin tiedetään paljon!

Ruoka kannattaa kuitenkin valita tarkoin, eikä ikinä enää kefalosporiineja!
 
silmänkääntötemppuko?
Oletteko huomanneet, että ruokavalinnoilla on suuri merkitys terveellekin?

Mites on joutsenmerkin käyttö silloin, kun tuotteessa on maissitärkkelystä, joka ei ole kotimaista - eihän maissi täällä kasva, kuin poikkeusoloissa! Yksi silmänkääntötemppu tapahtuu jo purkin värissä: maisikanvärinen purkki sisältää mansikkaa vain 3 % mutta raparperia 5 %. joka on vanhastaan hyvä ummetukseen, mut nykykielessä sillä on laksatiivisia vaikutuksia, tietää vanhemp kansa, vaikka sana "laksatiivinen" taitaa tarkoittaa jotain muuta? MUTTA, kun siinä tuoteselosteessa maissitärkkelys mainitaan mansikan jälkeen, täytyy sitä olla alle 2%. Paljonko on, mutta kun maissi tuottaa itse sen myrkyn, mikä ennen muinoin piti kasviin ruiskuttaa maissikoisan torjunnassa, on "Laksatiivinen" vaikutus taattu. Arla- Ingmannin keittiö voi olla toista mieltä, mutta sen rahkavalmiste on ummetuslääkettä, jossa vaikutus tulee raparperista ja maissin koisamyrkystä, jonka pitoisuutta ei siis kukaan tutki, koska maissin viljelyssä sitä ei tarvitse käyttää. Rahkassa sitä ei muutenkaan tarvitsisi käyttää, mutta mistä se hillo tulee, kysyköön joku muu jos on aikaa...

Ripulihan on elimistön luonnollinen konsti reagoida - pikaisesti - eroonpäästävistä aineista, siis myrkkyvaikutusta. Kun se tulee, ei missään tapauksessa pidä estää sitä millään Imodiumilla tai vastaavalla!
 
myrkkymaissia !!!!
Alkuperäinen kirjoittaja silmänkääntötemppu:
Joutsenmerkki tarkoittaakin vain sitä pahvilla päällystettyä PURKKIA:-D

Ympäristömerkki - Kriteerit
Kaikki maissituotteet pitää saada nyt pois tuolta, välittömästi, mitta miten?

Maltodekstriini on myös usein tehty maissista ja moni muukin....

TÄMÄ täytys lukea jokaisen, joka yhtään välittää terveydestään - tai toisten:
Saako GMO-maissia syömällä syövän? Kalabaliikki kiihtyy - Uutiset - Talouselämä
 
Äidit ja Isit Huhuuu !
Ethän anna lapsen juoda tai syödä mitään, missä on maltodekstriiniä tai maissia? Tai soijaa,

Searle onkin tuttu myös kirjasta Petoksen siemenet:
"...The Atlantic Monthly- lehden mukaan "rahan mukana tulee yhä useammin myös ehtoja. -- Yritykset eivät nykyään tyydy vain rahoittamaan yliopistotutkimusta vaan sanelevat myös usein sen ehdot."

Otetaan esimerkiksi Kalifornian Berkeleyn yliopisto. Marraskuussa 1998 biotekniikkayritys Novartis lahjoitti 25 miljoonaa dollaria yliopiston kasvi- ja mikrobiologian laitoksella tehtävään tutkimustyöhön. Vastineeksi Novartis sai etuoikeuden neuvotella itselleen lisenssin noin joka kolmanteen laitoksella tehtävään keksintöön. Oikeus koskee yhtä lailla Novartiksen rahoituksella toteutettuja kuin liitto- tai osavaltionkin rahoittamia tutkimuksia. Yhtiö voi myös viivyttää tulosten julkaisua jopa neljällä kuukaudella, jotta sille jäisi aikaa patenttihakemusten jättämiseen ja saamiensa tutkimustietojensa hyödyntämiseen. Tämän lisäksi Novartikselle kuuluu kaksi paikkaa viisijäsenisessä neuvostossa, joka määrää laitoksen tutkimusrahoituksen käytöstä."

Jatko kannattaa lukea kirjasta, sivulta 53 löytyy tuo.

Sivulla 167 toinen mielenkiintoinen seikka:

"Samoihin aikoihin, sen jälkeen, kun Aldactone- ja Flagyl- nimisillä lääkkeillä oli "havaittu yhteys syöpään koe-eläimillä -- Ralph Moss kirjoitti: "Tapausta koskeneissa tutkimuksissa paljastui, että Searle oli tiennyt valmisteiden saattavan edistää kasvainten syntyä, mutta oli yksinkertaisesti vääristellyt FDA:lle antamiaan tietoja`" Searle oli tuolloin kymmenenneksi suurin lääkevalmistaja. Myöhemmin se siirtyi kokonaisuudessaan Monsanton hallintaan."

Ja sivulla 168 jatkuu:

"Ainakin avokätisillä vaaliavustuksilla on ollut osuutta asiaan. Bioalan neljän suurimman - Monsanto, Dow, DuPont ja Novartis (nykyään Syngenta) - lahjoitukset puolueille suunnattuna ns. pehmeänä rahana, eri intressiryhmiä edustavien toimikuntien (PAC) kautta ja huomattavina henkilökohtaisina lahjoituksina nousivat vuosina 1995 - 2000 yli 3,5 miljoonaan dollariin."

Sivulla 204 on lyhyt juttu:

"KANOJA HUKASSA
Britannian yleisradioyhtiö BBC kertoi 27.huhtikuuta 2002:

"Britanniassa tällä hetkellä viljelyssä olevan muuntogeenisen maissin turvallisuustutkimuksissa on ilmennyt puutteita. Gm-maissia T-25 testattiin laboratoriossa kanoilla. Kokeissa T-25- maissia saaneesta ryhmästä kuoli kaksi kertaa enemmän kanoja tavanomaista maissia syöneeseen ryhmään nähden. Tätä tutkimusta ei nähtävästi huomioitu, kun lajike sai markkinointiluvan vuonna 1996"

Uutinen koski kenttäkokeita. Mutta sama maissi, joka tunnetaan myös nimellä Chardon LL, hyväksyttiin Britanniassa ensimmäisenä gm-kasvina kaupalliseen viljelyyn 10.maaliskuuta 2004."


Tässä uutta jatkoon:


Viime viikolla julkaistun ranskalaistutkimuksen mukaan Roundupia kestävä gm-maissi aiheuttaa rotilla ennenaikaisia kuolemia sekä kasvaimia ja elinvaurioita. Samoin vaikuttaa juomaveteen lisätty Roundup.

Tutkimus julkaistiin Food and Chemical Toxicology -lehdessä.

Koerotat oli jaettu neljään ryhmään. Kahdelle syötettiin Monsanton jalostamaa muuntogeenistä NK603-maissia, joka kestää Roundupin tehoainetta glyfosaattia.

Toinen ryhmä sai Roundupilla ruiskutettua maissia, toinen ruiskuttamatonta. Kolmannelle ryhmälle ei annettu gm-maissia, mutta niiden juomaveteen oli lisätty Roundupia. Neljäs oli vertailuryhmä, joka ei saanut Roundupia eikä gm-maissia.

Roundupia tai gm-maissia saaneet rotat kuolivat nuorempina kuin verrokkirotat ja niille kehittyi enemmän kasvaimia ja maksa- ja munuaisvaurioita.

Tutkimus kesti kaksi vuotta, jota pidetään rotan normaalina elinaikana. Tutkimusryhmän mielestä teollisuuden omat kokeet ovat liian lyhytaikaisia antamaan oikeita tuloksia.



Tutkimusta johtanut professori Gilles-Eric Séralini tunnetaan geenimuuntelun vastustajana." Maaseudun Tulevaisuus- lehdessä
 

Yhteistyössä