Mä oon ehkä vähän ihastunut yhteen palstalaiseen... :/

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja Sateenkaaren väärässä päässä;26457911:
Kontu olisi paljon helpompi tehtävä hääpaikaksi. Paljon kukkia, erityisesti krasseja isoihin ruukkuihin ja niitä joka puolelle. Krasseja on helppo kasvattaakin. Oluen/sahdin tarjoilupaikaksi voisi väsätä laavun tapaisen, mutta pyrkisi tekemään siitä pyöreämmän. Sitten vielä voisi illan kruunata ilotulituksella Gandalfin tyyliin. :)
Rivendell olisi paras, mutta sellainen on jopa Lothlórienia vaikeampi löytää.

 
En todennäköisesti tule koskaan ihastumaan yhteenkään tämän palstan miehistä, mutta kyllähän se on mukavaa, että jotkut muut ihastuvat, rakastuvat ja menevät jopa naimisiin keskenään. Ap, eiköhän sen palstaihastumisen kanssa voi edetä samalla tavoin, kuin irl. Toisaalta, jos täällä tunnustaa ihastumisensa, niin ei menetä kasvojaan.
 
Alkuperäinen kirjoittaja päätön;26457862:
mikä tää jukkajuttu oikeen on. jotain menny ohi vissiin ?
Se oli joskus edellisen (vaiko sitä edellisen, en ole ihan varma) palstan aikaan. En muista edes kunnolla koko juttua. Joku musta palstalainen täällä ruoti parisuhdettaan, olikohan siinä myös joku harmaa joka esitti tuntevansa perheen... joku, joka muistaa paremmin ehkä voi kertoa koko jutun :D Joku kolmiodraaman tapainenkohan se oli. Joku selvästikin perheen tunteva kirjoitteli siihen harmaana, antoi ymmärtää jostain sutinasta.

Joka tapauksessa, jossain vaiheessa ketjuun ilmestyi harmaana myös ko. mustan palstalaisen mies (Jukka) , kommentilla "Mitä vittua? - Jukka"

Pahoittelen epämääräistä tarinointia :snotty: "Mitä vittua? - Jukka" vaan kiersi sen jälkeen aika pitkään palstalla.
 

Yhteistyössä