kuvia kotoa- ketju taas pystyyn!

Harmaja
[QUOTE="vieras";24903774]Onko tarkoituksella valittu noin erilaista tyyliä olevat keittiö ja ruokapöytä?[/QUOTE]

on. Ruokapöytä vaihtuu ajopuun harmaaseen..kun vaan saan suunniteltua ja hommattua tavaraa jne
 
"heh"
Jos kuvaputkitelkkarit on niin iso turvallisuusriski, miksi ihmiset käyttivät niitä varsin monta vuosikymmentä turvallisesti, ennen kuin suunnilleen 5 vuotta sitten alkoi yleistyä taulutelkkarit joka kodissa?
Meillä on "pelitelkkarina" vanha kuvaputkitv ja se kyllä toimii hyvin.. Ja pölytkin pyyhitään..

Heh, mäkään en kyllä ymmärrä, miten tuosta kuvaputkitelkkarista saatiin noin iso ongelma??!! Meillä on kaksi täysin toimivaa kuvaputkitelkkaria, eikä ole tarkoitus vaihtaa niitä ennen kuin hajoavat. Jotenkin täysin kestämätön ajatus, että nuo pitäisi roudata kaatikselle ja sitten hankkia uudet tilalle :O
 
  • Tykkää
Reactions: kikatus
Kommentit ja parannusehdotukset olisivat olleet nyt enemmän kuin tervetulleita (harmaita hiuksia aiheuttavat huoneenmuodot). Muutama kuukausi sitten muuttanut ja jotenkin ei oikein tavarat löydä paikkojaan.
Kokeile laittaa huonekaluja vähän irti seinistä. Taulut ja valokuvat lähemmäksi toisiaan, ja matalammalle, että niitä on kivempi katsoa, lastenkin. Minusta verhot näyttää paremmalta, kun ne osuu lattiaan. Tai hipoo sitä.

Lähtisin rakentamaan värejä tuon kivan värisen pirttipöydän kanssa, jonka ottaisin käyttöön enkä pitäisi eläimiä siinä. Olohuone kaipaa väriä!

Mitä olisit valmis ostamaan? Uuden tvtason ehkä? Uudet verhot? Isomman, pehmeän ja värikkäämmän maton?
 
"reija"
Kommentit ja parannusehdotukset olisivat olleet nyt enemmän kuin tervetulleita (harmaita hiuksia aiheuttavat huoneenmuodot). Muutama kuukausi sitten muuttanut ja jotenkin ei oikein tavarat löydä paikkojaan.
No mä uusisin ekana lattiat, mut jos kyseessä on vuokra-asunto niin sittenhän se ei onnistu. Muinoin kun me asuttiin vuokra-asunnossa jossa oli samanlaiset lattiat, niin meillä oli paljon isoja mattoja.
 
"Anne"
[QUOTE="reija";24905167]No mä uusisin ekana lattiat, mut jos kyseessä on vuokra-asunto niin sittenhän se ei onnistu. Muinoin kun me asuttiin vuokra-asunnossa jossa oli samanlaiset lattiat, niin meillä oli paljon isoja mattoja.[/QUOTE]

Vuora-asunto on. Veikkaan että maton alta löytyy puulattia joka olisi tosi ihana, mutta tuskin vuokranantaja antaa sitä sieltä kaivaa. Laminaattia en taas haluaisikaan. Yksi luonnollisen vaaleanruskea tummemman ruskeilla kuvioilla löytyisi varastosta, mutta mietin että sopiikohan se kuitenkaan..
 
Turkilmas
Kommentit ja parannusehdotukset olisivat olleet nyt enemmän kuin tervetulleita (harmaita hiuksia aiheuttavat huoneenmuodot). Muutama kuukausi sitten muuttanut ja jotenkin ei oikein tavarat löydä paikkojaan.
Mun mielestä sulla on kauniita huonekaluja :). Ja tuo vanha ikkunapoka on ihana. Siitä tulikin mieleeni, että mitä jos nappaisit siitä tuota vaaleanpunaista ja toistaisit sitä sisustuksessa? Ruskea ja vaaleanpunainen sopii hyvin yhteen ja toisi samalla vähän väriä huoneeseen.

Matto näyttää hitusen liian pieneltä ja pirttikalustoa siirtäisin keskemmälle tai oikeastaan ikkunan suuntaisesti. Valokuvakehykset seinällä on tosi kivoja, mutta pitäiskö ne laittaa vähän tiiviimmin? Ja entä ruskea hyllykkö, onko se maalattavissa valkoiseksi? Niin ja olohuoneen pöydälle joku kiva kynttiläasetelma :).
 
lkj
Mulla ihan henkilökohtaisesti on se ongelma, että en kovin helpolla lähde ostamaan uutta, jos vanha toimii/on kunnossa. Ja jos ostankin, niin mahdollisimman halvalla, pitkän harkinnan jälkeen tai sitten hankin jostain ilmaiseksi. Kun on pihi ja saita niin on. (Kuvat sivulla 2, saa kommentoida. Olkkari tosin näyttää nykyään tältä:

)
Mielestäni tuon huoneen ongelma on liian pienet huonekalut. Siroteltu sinne tänne jotain pientä huonekalua, pieniä tauluja ja kaikki on vaan niin pientä. Joku suuri lipasto/senkki tuon pienen lipasto ja kirjahyllyn tilalle, suuri valaisin ja ehdottomasti suurempi matto, saat rumaa lattiaakin piiloon! Säkkituolin heivaat pois ja hankit kunnon nojatuolin tms ja viet sohvaryhmän ikkunan lähelle ja pöydän oven lähelle.
 
Turkilmas
Zoanne: millainen tuo ruskea hyllykkö on? Nyt kun katsoin huonetta uudelleen, niin tuli mieleeni että voisko sen jakaa kahtia? Niin että toisella puolella olis sohva, pöytä, telkkari ja ehkä tuo lipasto. Toisella puolella taas ruokailuryhmä. Ja tilanjakajana välissä tuo hyllykkö. Mahtaisko onnistua?

Meillä oli kanssa joskus tuollainen pitkä ja kapea olohuone ja sitä oli kyllä vaikea sisustaa.
 
Mäkin tykkään jos joku iso objekti olkkarissa joka hallitsee tilaa.
Kun muutettiin tähän, olkkari oli OK, mut sohvia (niitä punaisia, jossain 1 sivulla kuva kai..) ei saanu mitenkää fiksusti. Nyt on sit toi iso kulmasoffa, ja se sai olkkariin sen tunnun jota oon aina tahtonutkin, se on semmonen katseenvangitsija kuitenkin.
 

Yhteistyössä