Olisiko syytä lopettaa rahan syytäminen Ukrainaan?

vierailija
Zelenskyn johtama Ukrainan juutalaisklaanin pääministeri kävi hakemassa suomesta taas 2,4 miljardin tukipaketin ( 2 400 000 000 euroa). Meillä tyhmä kansa ihmettelee, minne Suomen varallisuus on mennyt? Kohta kolme vuotta olemme olleet Euroopan innokkain maa maksamaan Zelenskyn korruptiosakille miljardin toisensa perään. Kanki Kaikkonen kertoi viimeisenä puolustusministeriviikollaan, että hänen aikanaan on Ukrainaan rahallisesti mennyt 5 200 500 000 euroa 5,25 miljardia. Häkkänenäinen ja Orpo eivät ole määrää paljastaneet, mutta veikkaavat tietäjät 3 000 000 000 euroa olleen tähän päivään ja nyt pääministeri kävi hakemassa 2.3 miljardia ja kehuu Orpoa julkisuudessa. Eikö teitä muita ihmetytä, tee rauhattomaksi tai muuta pirullista sisuksissanne? Oletteko Mediapoolin sontatiedottamien pilaamia kaikki?

Suomessa köyhiltä leikataan viimeisetkin pennoset mutta ukrainaan rahaa riittää.

Muistutan myös, että 2 maailmansodan pahimpia raakuuksien tekijöitä oli juuri ukrainalaiset. Mm suomessa lapsia ja naisia teurastaneet desantit oli käytänössä kaikki ukrainalaisia!
 
vierailija
Tämä sota ei lopu kummankaan voittoon. Suomi syytää nyt miljardeja ihan tyhjään. Vastineeksi ei saada kyllä yhtään mitään. Sinne meni miljardit kun kankkulan kaivoon.

Oisi niille rahoille ollut täällä omillekkin kansalaisille käyttöä...
 
vierailija
Nyt näyttää kiimassa unohtuvan, että ukraina on top 10 maissa missä korruptio kukoistaa. Voitte miettiä mihin ne meidän rahat katoaa.

Unohtuu myös se, että ukraina ei todellakaan ole mikään DEMOKRATIA, kaukana siitä vaikka olisi ollut yritystä.
 

Yhteistyössä