"meri"
Miltäs kuullostaa? Tarjoan eteläsuomalaisille ystävilleni lappilaisen menun.
Alkuruoka: Lohirieska, Itse teen rieskan.
Pääruoka : Poronkäristys(liha tutulta kasvattajalta, mukaan tulee poron kuuta), perunamuusi, puolukkasurvos ja suolakurkku.
Jälkiruoka: Leipäjuusto lakoilla, sain ternimaitoa ja teen tuon juuston itse,
lisäksi kylkeen nokipannukahvit ulkona laavulla.
Söisittekö? Vai keksittekö jotain vielä lappilaisempaa?
Alkuruoka: Lohirieska, Itse teen rieskan.
Pääruoka : Poronkäristys(liha tutulta kasvattajalta, mukaan tulee poron kuuta), perunamuusi, puolukkasurvos ja suolakurkku.
Jälkiruoka: Leipäjuusto lakoilla, sain ternimaitoa ja teen tuon juuston itse,
lisäksi kylkeen nokipannukahvit ulkona laavulla.
Söisittekö? Vai keksittekö jotain vielä lappilaisempaa?