Heh, minun anoppi ei osaa, tai siitä tulee sitkas ja vetinen. Ei yhtään sellainen rapea ja rapsakka vain ne lihat lilluu isoina paloina ja kiehuvat. En tosin moiti häntä koskaan.käristyksen teon ossaa varmasti jokhainen jäinen liha vuolhaan, paistetaan joko voissa tai läskissä, haudutethaan hyvin, mausteeksi vain suolaa.
mulli käristykseen lissään vähäsen sipulia.
¨Mielummin paistetaan silavassa..käristyksen teon ossaa varmasti jokhainen jäinen liha vuolhaan, paistetaan joko voissa tai läskissä, haudutethaan hyvin, mausteeksi vain suolaa.
mulli käristykseen lissään vähäsen sipulia.
läski=silava mulle ainaki¨Mielummin paistetaan silavassa..
pittää paistaa repeaksi mutta hauduttaa makeaksiKäristyksessähän on tosiaan kaks koulukuntaa, rapsakat ja vetiset. Ite kuulun vetisten joukkueeseen (opin sain saamelaiselta mummulta) mutta esim. eno ja isävainaja on rapsakoiden puolella.