Suomalaista ruoan ostajaa vedätetään mennen tullen. Meille myydään lisäaineilla pumpattua ruokaa, joka on oikeasti ihan muuta kuin mitä sen sanotaan olevan. Lihapullia, jotka ovat kanannahkaa, ja ruokaa, jossa on pyykkipulvereissakin paheksuttuja fosfaatteja, jne. Ruokateollisuuden mukaan syy on meissä itsessämme; saamme sitä mitä haluamme. Miksi me suostumme syömään tällaista roskaa? Lääkäri varoittaa, että laaduton ruoka on haitallista jopa aivoille erityisesti lapsilla.
http://www.taloussanomat.fi/omatalous/2011/02/24/miksi-meille-syotetaan-tallaista-roskaa/20112692/139
Elintarviketeollisuusliiton puheenjohtaja puolustelee myrkyillään sekä synteettisillä vitamiinella ja lääkäri kommentoi:
http://www.youtube.com/watch?v=oEBYD9itSP8
Yksi vuoden parhaista haastatteluista
Antti Heikkilä oli tiistaina Bassoradion haastateltavana. Tuossa loistavassa haastattelussa käytiin läpi mukavan laajasti erilaisia epäkohtia aina lääketeollisuudesta viljoihin
Voit ladata tämän haastattelun tästä linkistä.
http://www.mediafire.com/?nqmi0wf5i8bsuq5
(klikkaa hiirellä Click here to start download.. laatikkoa ja valitse avaa)
Luustotutkijoiden arvostamassa tiedelehdessä on ilmestynyt D-vitamiinitutkijoiden Heaneyn ja Holickin artikkeli, jossa he tyrmäävät uudet, edelleen konservatiiviset amerikkalaiset (15µg/vrk kaikille) D-vitamiinisuositukset. Kritiikki on aika rankkaa. Koko tutkimusteksti on luettavissa vapaasti. Yhdysvalloissa käytetyt yksiköt voi muuntaa Euroopassa käytössä oleviksi SI-standardin mukaisiksi yksiköiksi kertomalla 2,5:llä. Siten esimerkiksi 20 ng/ml on 50 nmol/l.
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jbmr.328/full
Christel Lamberg-Allardt, Valtion ravitsemusneuvottelukunnan D-vitamiinityöryhmän puheenjohtaja:
"The doses of sunshine or oral vitamin D3 used in healthy children should be designed to maintain 25(OH)D levels above 50 ng/mL. As a rule, in the absence of significant sun exposure, we believe that most healthy children need about 1,000 IU of vitamin D3 daily per 11 kg (25 lb) of body weight to obtain levels greater than 50 ng/mL. Some will need more, and others less. In our opinion, children with chronic illnesses such as autism, diabetes, and/or frequent infections should be supplemented with higher doses of sunshine or vitamin D3, doses adequate to maintain their 25(OH)D levels in the mid-normal of the reference range (65 ng/mL) and should be so supplemented year-round (p. 868)."
- Cannell JJ, Vieth R, Willett W, Zasloff M, Hathcock JN, White JH, Tanumihardjo SA, Larson-Meyer DE, Bischoff-Ferrari HA, Lamberg-Allardt CJ, Lappe JM, Norman AW, Zittermann A, Whiting SJ, Grant WB, Hollis BW, Giovannucci E. Cod liver oil, vitamin A toxicity, frequent respiratory infections, and the vitamin D deficiency epidemic. Ann Otol Rhinol Laryngol. 2008 Nov;117(11):86470.
1000 IU jokaista lapsen 11 painokiloa kohden ympäri vuoden, allekirjoittajana mm. Christel Lamberg-Allardt. Tavoitetaso artikkelin mukaan olisi 65 ng/ml eli noin 160 nmol/l.
http://manninen-nutraceuticals.blogspot.com/2009/09/christel-lamberg-allardt-siirtynyt.html