Ajankohtainen D-vitamiini!

  • Viestiketjun aloittaja D-vitamiini
  • Ensimmäinen viesti
D:n syöjä
"""Tutkimusprofessori (mikä upea titteli, kuin piispa) Suvi Virtanen pelottelee omahoidoista. Hän on hyvä esimerkki siitä täydellisestä kyvyttömyydestä, jota THL edustaa. Ei uskoisi, että moista titteliä käyttävä ei tunnu ymmärtävän edes sitä, että D-vitamiinitasot tulisi mitata, jotta terapeuttinen taso löytyisi.

Monet potilaat valittavat, että terveyskeskukset kieltäytyvät mittaamasta D-vitamiinia. Sen sijaan joka tyypiltä testataan pakolla kolesteroli ja samassa hengessä lääkitään, vaikka statiinit ovat tämän vuosituhannen suurin huijaus. Jos pulisee vastaan, haukutaan, vaikka potilaslaki sanoisi muuta.""""


Antti Heikkil blogi: JUTTUSARJA AIHEESTA, KUINKA SSTMME 10 MILJARDIA. OSA 1.
 
rasvakammo
Kaikki ympärilläni olevat ihmiset syövät kaikki maitotuotteet vähärasvaisina tai jopa rasvattomina. Pienille lapsille rasvatonta maitoa ja margariinia. Leipä menee milloin minkäkin värisenä. Margariinia leivän päälle ja rypsiä ruuanlaittoon. Rasvakammo on valtava. Ylipainoa ja terveysongelmia aika monella. Toisilla enemmän ja toisilla vähemmän.

D-vitamiinia olen sentään saanut ihmiset syömään, mutta tahmeaa sekin on, vaikka ihan sitä 50µg suosittelen aikuiselle ja lasten saantiin en puutu. Ostin edellisjouluna joululahjaksi vuoden deekut ja vielä on rutkasti jäljellä, kun parin tyypin puoliso ei suostu syömään. Ja tosin oli hyvä kesä välissä ja äitiyslomia silloin eli auringosta sitä sai rutkasti keskipäivällä, joten purkkiin ei tarvinnut kajota.

Itsekkin vasta pari kk sitten googlasin sen "virallisterveellisen" rasvan määrän ja pöyristyin koska en todellakaan ole varmaan koskaan saanut kuin osan siitä. En ole edes ajatellut koko asiaa,koska viimeisen 30 vuotta on peöoteltu rasvan syönnillä ja se jatkuu edelleen.

Syön 3-4 kertaa päivässä, josta 1 ateria koostuu smoothiesta, joka ei sisällä rasvaa. Eli niihin 2-3 ateriaan pitään yhteensä ympätä vähintään se 70 grammaa rasvaa (30% päivittäisestä energiasta). Lapsille rasvan saanti on 40-45% energiasta.

Itselläni tekee tiukkaa saada tuota rasvan määrää vaikka olen rutkasti rasvan määrää lisännyt ruokaani. Syön erilaisia rasvoja.

Ammupalaksi menee entisen maustamattoman 2,5% rasvaa sisältävän jogurtin sijaan nyt 10% rasvaa sisältävää jogurttia, joten saan jo aamupalasta sen 30 grammaa rasvaa.

Uskon todellakin, että aniharva tietää, jotta vähintään 70 grammaa rasvaa ja proteiinia tarvii ihan tavallinen taateli, joka kuluttaa sen n. 2000 kaloria päivässä.

Pikkuhiljaa alkaa tuntua, jotta se Puska on umpihullu.

II-tyypin diabeteksen ennuste on huono tulevina vuosina ja vuosikymmeninä ja margariinia vaan menee eli jotain on pahasti pielessä.

Antti Heikkilä tekee hyvää "työtä", mutta ei se riitä, koska kaikki eivät häntäkään usko eivätkä lue tai kuuntele.

Kaikissa laitoksissa on pelkkää margariinia ja rasvatonta maitoa tarjolla sekä hirvittävää määrää huonoa hiilaria.

Pastaa, perunaa, makaronia ja leipää.

Halpaa se on.

Joten missään hyvinvointivaltiossa emme todellakaan asu, koska pitää syödä halpaa moskaa ja kärsiä kohdusta hautaa monista ravintoainepuutoksista.

Neuvolan suosituskin yli 1 vuotiaalle on rasvatonta ja margariinia, vaikka kasvavan lapsen rasvan tarve on 40-45% päivittäisestä energiasta. Sitä ei todellakaan saa yliprosessoidusta ja vedellä plantatusta halvasta margariinista ja rasvattomista maitotuotteista sekä kengänpohjajuustoista.

Ja sokeria sekä lisäaineita syödään säkkitolkulla vuodessa.

Ei ihme, että lääkkeitä menee, jotta edes töissä jotenkuten ihmiset jaksaa.

Lääkäritkin vaan ovat pelkkiä reseptinkirjoitusautomaatteja. Ei muuta.
 
Helekutti
Uskon todellakin, että aniharva tietää, jotta vähintään 70 grammaa rasvaa ja proteiinia tarvii ihan tavallinen taateli, joka kuluttaa sen n. 2000 kaloria päivässä.
Ei tätä tiedetä. Tätä ei tiennyt edes ravitsemusterapeutti tai ravitsemusneuvoja joiden ohjeilla ja seurannassa laihdutin joskus 2000-luvun alussa. Täysin rasvatonta ruokaa söin ja olen aina syönyt. Rasvahysteria alkoi meillä jo kun olin pieni lapsi ja jatkui aina tuohon kolmenkympin korville kun tajusin kyseenalaistaa suurinpiirtein kaiken mitä oli opetettu (kemian opiskelu auttoi tässä).
 
odttava
Odottavan äidin ruokavalion puutteet
Suomalainen väitöskirjatutkimus osoittaa, että raskaana olevien äitien ruokavaliossa on puutteita. Terveystieteiden maisteri, ravitsemusterapeutti Tuula Arkolan väitöskirja kertoo, että suurimmat puutteet ovat D-vitamiinin liian alhainen saanti, kalan vähäinen käyttö, sekä kasvisten ja hedelmien liian alhainen saanti. Noin puolet äideistä syö liian vähän kasviksia ja kalaa.

Myös lisäravinteiden käytössä oli puutteita. 31 % tutkimukseen osallistuneista äideistä käytti jotakin lisäravinnetta, joka sisälsi A-vitamiinia. A-vitamiinia lisäravinteena ei suositella raskauden aikana. Kaikkiaan 85 % käytti lisäravinteita, joskin D-vitamiinia käytti vain noin puolet. Raskaana oleville on erityisen tärkeää foolihapon riittävä saanti. 44 % äideistä sai sitä liian vähän (Arkkola et al. 2006). Liian alhainen foolihapon saanti saattaa johtaa lapsen hermostoputken puutteellisen sulkeutumiseen tai raskauden keskeytykseen.

Sikiöaikainen ravitsemus vaikuttaa lapsen riskiin sairastua diabeteksen, sydän- ja verisuonissairauksiin, astmaan ja allergioihin.

Odottavan äidin ruokavalion puutteet | PRONUTRITIONIST

D-vitamiinin annostus

Valtaosa tilastoista osoittaa, että useimmilla vakavasti sairailla ihmisillä on D-vitamiinin puutos tai heillä on ollut se menneisyydessä. Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että D-vitamiini voi suojata sairauksilta tavallisesta flunssasta syöpään.

Lasten sairaudet kuten autismi, astma ja nuoruuden diabetes ovat leimaa-antavia niinä vuosina, jolloin meitä on käsketty välttämään aurinkoa. On alettu epäillä, että D-vitamiinin puutos liittyy näihin lasten sairauksiin.

D-vitamiinin annostus

1 µg (mikrogramma) = 40 IU tai KY (kansainvälinen yksikkö)

10 µg (mikrogramma) = 400 IU tai KY (kansainvälinen yksikkö)

10 ng/ml = 25 nmol/L

50 ng/ml = 125 nmol/L
 
Alkuperäinen kirjoittaja D:n syöjä;22536648:
125µg

Outo lekuri sinulla ;)

Yleensä ne määrävät vain lääkkeitä.

Tarkoitus on saada potilas syömään lääkkeitä lopun ikäänsä johonkin vaivaan, joka olisi esim. ravitsemuksella hoidettavissa.
suosittelu ja määräys on eriasia.
Itseasiassa, juttelin juuri irlannissa työskentelevän alan ihmisen kanssa niin totesi tuohon määräni "double it!" Siihen en ole vielä kuitenkaan lähtenyt.
Mun ruokailuilla tuu saamaan tarpeeksi d-vitamiinia joten siksi vitalisä..
 
E-aineet
Aamiainen ruohikolla: Luustotutkijoiden arvostamassa tiedelehdessä on ilmestynyt D-vitamiinitutkijoiden Heaneyn ja Holickin artikkeli, jossa he tyrmäävät uudet, edelleen konservatiiviset amerikkalaiset D-vitamiinisuositukset (15µg/vrk). Kritiikki on aika rankkaa. Koko tutkimusteksti on luettavissa vapaasti.

Yhdysvalloissa käytetyt yksiköt voi muuntaa Euroopassa käytössä oleviksi SI-standardin mukaisiksi yksiköiksi kertomalla 2,5:llä. Siten esimerkiksi 20 ng/ml on 50 nmol/l.

Jos Heaney ja Holickin artikkelia soveltaa suomalaisiin olosuhteisiin, niin se merkitsee mm. sitä, että heidän tyrmätessä 50 nmol/l tasot riittämättöminä luustolle, he tyrmäävät samalla suomalaiset D-vitamiinisuositukset, jotka perustuvat oletukseen, että 50 nmol/l olisi riittävästi.
Why the IOM recommendations for vitamin D are deficient - Heaney - 2011 - Journal of Bone and Mineral Research - Wiley Online Library

Hyvät D-vitamiinitasot ovat tärkeitä luustolle muun muassa kalsiumin aktiivisen imeytymisen turvaamiseksi. Sen lisäksi on havaittu, että hyvät D-vitamiinitasot ovat yhteydessä vähäisempään verisuonten kalkkiutumiseen ja vähäisempään aortan kalkkiutumiseen.
Low calcidiol levels and risk of progression of ao... [Osteoporos Int. 2011] - PubMed result

Lisäaineet:
YouTube - Lisäaineet
 
la:n
Suomalaista ruoan ostajaa vedätetään mennen tullen. Meille myydään lisäaineilla pumpattua ruokaa, joka on oikeasti ihan muuta kuin mitä sen sanotaan olevan. Lihapullia, jotka ovat kanannahkaa, ja ruokaa, jossa on pyykkipulvereissakin paheksuttuja fosfaatteja, jne. Ruokateollisuuden mukaan syy on meissä itsessämme; saamme sitä mitä haluamme. Miksi me suostumme syömään tällaista roskaa? Lääkäri varoittaa, että laaduton ruoka on haitallista jopa aivoille – erityisesti lapsilla.
http://www.taloussanomat.fi/omatalous/2011/02/24/miksi-meille-syotetaan-tallaista-roskaa/20112692/139


Elintarviketeollisuusliiton puheenjohtaja puolustelee myrkyillään sekä synteettisillä vitamiinella ja lääkäri kommentoi:
http://www.youtube.com/watch?v=oEBYD9itSP8


Yksi vuoden parhaista haastatteluista
Antti Heikkilä oli tiistaina Bassoradion haastateltavana. Tuossa loistavassa haastattelussa käytiin läpi mukavan laajasti erilaisia epäkohtia aina lääketeollisuudesta viljoihin… Voit ladata tämän haastattelun tästä linkistä.
http://www.mediafire.com/?nqmi0wf5i8bsuq5
(klikkaa hiirellä Click here to start download.. laatikkoa ja valitse avaa)


”””Luustotutkijoiden arvostamassa tiedelehdessä on ilmestynyt D-vitamiinitutkijoiden Heaneyn ja Holickin artikkeli, jossa he tyrmäävät uudet, edelleen konservatiiviset amerikkalaiset (15µg/vrk kaikille) D-vitamiinisuositukset. Kritiikki on aika rankkaa. Koko tutkimusteksti on luettavissa vapaasti. Yhdysvalloissa käytetyt yksiköt voi muuntaa Euroopassa käytössä oleviksi SI-standardin mukaisiksi yksiköiksi kertomalla 2,5:llä. Siten esimerkiksi 20 ng/ml on 50 nmol/l.”””

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jbmr.328/full


Christel Lamberg-Allardt, Valtion ravitsemusneuvottelukunnan D-vitamiinityöryhmän puheenjohtaja:

"The doses of sunshine or oral vitamin D3 used in healthy children should be designed to maintain 25(OH)D levels above 50 ng/mL. As a rule, in the absence of significant sun exposure, we believe that most healthy children need about 1,000 IU of vitamin D3 daily per 11 kg (25 lb) of body weight to obtain levels greater than 50 ng/mL. Some will need more, and others less. In our opinion, children with chronic illnesses such as autism, diabetes, and/or frequent infections should be supplemented with higher doses of sunshine or vitamin D3, doses adequate to maintain their 25(OH)D levels in the mid-normal of the reference range (65 ng/mL) — and should be so supplemented year-round (p. 868)."

- Cannell JJ, Vieth R, Willett W, Zasloff M, Hathcock JN, White JH, Tanumihardjo SA, Larson-Meyer DE, Bischoff-Ferrari HA, Lamberg-Allardt CJ, Lappe JM, Norman AW, Zittermann A, Whiting SJ, Grant WB, Hollis BW, Giovannucci E. Cod liver oil, vitamin A toxicity, frequent respiratory infections, and the vitamin D deficiency epidemic. Ann Otol Rhinol Laryngol. 2008 Nov;117(11):864–70.

1000 IU jokaista lapsen 11 painokiloa kohden ympäri vuoden, allekirjoittajana mm. Christel Lamberg-Allardt. Tavoitetaso artikkelin mukaan olisi 65 ng/ml eli noin 160 nmol/l.
http://manninen-nutraceuticals.blogspot.com/2009/09/christel-lamberg-allardt-siirtynyt.html
 
insuliini
Lihomisen lyhyt oppimäärä

http://www.iskelma.fi/index.php?option=com_sbsprogram&tmpl=program&cid=7
Terveyden tukipilarit vko 10, osa 3

http://personal.inet.fi/koti/remeli/viljat.htm
 
vieras...
"""""""""""""Heikkilältä on tullut viime viikkoina totuttuun tapaan todella mainiota juttua, eikä tämä viljoihin liittyvä info tee poikkeusta. Lisäaineet, rypsiporsas ja Valion vesimaito ovat todella mitättömiä ongelmia verrattuna siihen, mitä viljat meille tekevät. Olemme niin aivopestyjä viljojen suhteen, että moni voisi luopua melkein mistä vain, mutta ei ruisleivästä. Itsekin olin kumartanut ruisleivän suuntaan yli 20-vuotta ja shokki olikin melkoinen, kun huomasin kuinka hyvältä tuntuu, jos jättää ne kuusi päivittäistä ruisleipäviipaletta syömättä. Siinä lähti iho-ongelmien lisäksi selittämätön väsymys ja monet pikkuvaivat.

Minulla on tallessa lukuisia kertomuksia siitä, kuinka mitä erilaisimmat sairaudet ja vaivat ovat hävinneet sen jälkeen, kun viljat on jätetty kaupan hyllylle. Kovaa materiaalia alkaa olemaan kohta jo sen verran paljon, että taidan laittaa pystyyn kilpailevan organisaation Suomen leipätiedotukselle, joka on osa ruokamafian tehokasta propagandakoneistoa.

Viljojen aiheuttamista ongelmista puhuttaessa ei pidä tuijottaa liikaa keliakiaa ja siihen liittyviä testejä. Vasta-ainetestit ovat varsin tehokkaita ajatellen keliakiaa, mutta usein yhtä tyhjän kanssa jos puhutaan niin sanotusta viljaherkkyydestä. Suosittelenkin Heikkilän tapaan laboratoriotestien sijasta muutaman viikon viljatonta ruokavaliota ja katso mitä se saa aikaan. Voit hämmästyä tuloksista!

Syksyllä mediassa kerrottiin totuus statiineista ja rasvoista. Nyt vuorossa ovat olleet lisäaineet ja ruoan heikko laatu. Tästä on vielä melko pitkä matka siihen, kun joku toimittaja uskaltaa kertoa kansalla totuuden viljoista. Se vaatii jo aika paljon rohkeutta, sillä viljat jos mitkä herättävät voimakkaita tunteita. Tämän olen itsekin saanut huomata, sillä sähköpostiin on joskus tipahtanut sen verran äkäistä aiheeseen liittyvää viestiä.

Suosittelen jokaiselle Vaaralliset viljat nimistä kirjaa, jossa nämä viljojen ongelmat aukaistaan perin pohjin. Kirjan ovat kirjoittaneet James Braly ja Ron Hoggan ja se löytyy useimmista kirjastoista.""""""""""

Viljaton maaliskuu
 
mittausta
Uudet D-vitamiinisuositukset tulossa?
The American Journal of Clinical Nutrition-lehden maaliskuun 2007 numerossa viisitoista johtavaa ravitsemusalan tutkijaa ja kliinikkoa vetosivat USA:n terveysviranomaisiin ja EU:n Terveysvirastoon, jotta ne pikaisesti arvioisivat uudelleen D-vitamiinin saantisuositukset, sillä nykyiset liian alhaiset D-vitamiinitasot saattavat olla vakava kansanterveydellinen riski. Aikaisemmin luultiin, että D-vitamiini vaikuttaa pelkästään kalkkiaineenvaihduntaan ja sitä tarvitaan kalkin imeytymisen edistämiseksi, mutta nykytutkimus on osoittanut, että D-vitamiinilla on huomattava vaikutus myös kehon immuunipuolustukseen ja vastustuskykyyn. On selviä viitteitä sille, että liian vähäinen D-vitamiinin saanti altistaa mm. autoimmuunisairauksille, syövälle ja flunssille.
Taustaa:
Tämän vuoden tammikuun American Journal of Clinical Nutrition lehden (AJCN) laajassa kokooma-artikkelissa arvostettu tutkijaryhmä esitti D-vitamiinin uudeksi turvalliseksi ylärajaksi (UL) 250 ug (10.000 ky)/pv terveille henkilöille, siis 5 kertaa korkeampi UL kuin tähän asti (50 ug). Lisäksi todettiin, että väitteet D-vitamiinin terveydellisistä haitoista ovat huomattavan liioiteltuja (1). Useimmat D-vitamiini-asiantuntijat ovat sitä mieltä, että 25(OH)D:n veripitoisuus tulisi olla vähintään 80 nmol/l, jotta D-vitamiinista saavutettaisiin optimaalinen hyöty. Viitearvoalue 25(OH)D:lle on Suomessa määritetty 10 - 105 nmol/l (tavoitetaso 40-80 nmol/l). Jotta 97.5 % väestöstä pääsisi 80 nmol/l tasolle tulisi D3-vitamiinin saanti olla vähintään 75 ug (3000 ky)/pv ( 2).
Viisitoista johtavaa alan tutkijaa eri yliopistoista ovat viimeisimmässä AJCN-lehden maaliskuun numerossa vedonneet USA:n terveysviranomaisiin ja EU:n Terveysvirastoon, jotta ne pikaisesti arvioisivat uudelleen D-vitamiinin saantisuositukset, sillä liian alhaiset D-vitamiiniarvot saattavat olla vakava kansanterveydellinen riski (3).

Ajankohtaista
 
tervyttä
Totuus raskausvitamiineista
http://sundqvist.blogspot.com/2011/04/luonnolliset-vitamiinit.html

Valtion ravitsemusneuvottelukunnan suositukset – ruusuja ja risuja
http://sundqvist.blogspot.com/2011/04/valtion-ravitsemusneuvottelukunnan.html

Tieto lisää tuskaa.

Terveyttä ja terveitä vauvoja ja niitä ei sitten lihoteta läskeiksi lapsiksi!

Pari hyvää usein päivittyvää terveysblogia:

http://www.facebook.com/pages/Aamiainen-ruohikolla/135616813161069

http://www.raikasweb.com/
 
terveyttä
""""Lukijakysymykset

1. Kalsiumista sen verran, että haittaako se kun monivitamiini sisältää myös kalsiumia? Puhutaan myös magnesiumin ja kalkin tasapainosta, mitä se sitten tarkoittaa? Saako sitä kalsiumia syödä yhtään purkista?
Minun näkemykseni mukaan kalsiumin syöminen purkista on vähintäänkin turhaa mutta mahdollisesti jopa haitallista. Syy kalsiumlisien jatkuvaan tuputtamiseen on uskoakseni puhtaasti taloudellinen eli kyllähän myyjiä tulee aina riittämään jos käytännössä ilmainen kalsiumkarbonaatti/muu ”kuollut” kalsium saadaan markkinointikoneiston avulla muutettua kilohinnaltaan jopa satojen eurojen terveystuotteeksi.

Suosittelisin välttämään myös kaikkia synteettisiä ”vitamiineja” ja varsinkin niitä jotka sisältävät täyteaineina kalsiumkarbonaattia tai vielä tätäkin haitallisempaa magnesiumsteraattia. Luonnosta ei löydy irrallisia ”vitamiinimolekyylejä” vaan kasveja jotka sisältävät laajan kirjon yhdessä toimivia aineita. Synteettiset vitamiinit ovat vain yksi allopaattisen lääketeollisuuden tuottoisa sivubisnes. Allopaattisen lääketeollisuuden ydinbisneksen kannalta synteettisten vitamiinien paras ominaisuus on niiden tehottomuus -> hivenen lisää rahaa ilman että häiritään omaa core-bisnestä joka on kroonisesti sairaiden lääkitseminen.

Asiasta kiinnostuneita suosittelen tutustumaan Brian Clementin kirjaan “Supplements Exposed: The Truth They Don’t Want You to Know About Vitamins, Minerals, and Their Effects on Your Health”.

Tarkennettakoon vielä sen verran etten pidä lääkäreitä aktiivisesti syyllisinä siihen, että niin monet syövät potentiaalisesti haitallisia kalsiumvalmisteita. Heidän olisi kuitenkin asemansa puolesta mahdollista lopettaa kyseinen typeryys. Käytännössä tämä on kuitenkin vaikeaa, sillä kaiken maailman käypähoitosuositusten ja ylisuurten potilasmäärien johdosta lääkärin ammatti on muuttunut erittäin haastavaksi. Lääketeollisuudella on roolinsa myös lääkäreiden koulutuksessa ja nykypäivän lääkäri muistuttaakin päivä päivältä enemmän myynninedistäjää kuin vanhan ajan kunnanlääkäriä. Kaikki on hyvin niin pitkään kun pysyt hiljaa rivissä samalla kun lääkebisneksen äänekäs arvostelu tuo sinulle pelkästään ongelmia. Olen varma että sitä mukaan kun kansa valistuu, tulee lääkäreiden joukosta nousemaan lisää Antti Heikkilöitä jotka uskaltavat sanoa mitä oikeasti ajattelevat. """

http://www.raikasweb.com/kirjoittajavieras-iiro-riihimaki
 
Joop
Ihan hyviä juttuja. Yleensä ruuasta saa kalsiumia ihan hyvin ja jos syö d-vitamiinia niin se edistää kalkin imeytymistä jopa 50 %

Itse pääsin kroonisesta kivusta liki kokonaan eroon d-vitamiinilla! (tosin 50-60 ug ei vaikuttanut vielä juuri mitään. sitten vasta kun luin aiheesta enenmän ja tajusin että annostukseni on vielä liian pieni ja nostin sitä niin johan alkoi tapahtua :) )
 
ei margariinia
"""""""Synteettisten vitamiinien käyttö. Kuten Iiro osuvasti kirjoituksessaan totesi, niin synteettiset vitamiinit ovat vain yksi allopaattisen lääketeollisuuden tuottoisa sivubisnes…""""""

Tyypillisimmät virheet

Luonnolliset vitamiinivalmisteet tunnistaa siitä, että pakkaukseen on merkitty raaka-aine, esimerkiksi ruusunmarja C-vitamiinin lähteenä tai vehnänalkioöljy E-vitamiinin lähteenä.


EI MARGARIINIA
 
D-vitamiini
Kansallinen ihosyövän ehkäisyneuvosto (NCSCP) kehottaa ihmisiä pysymään poissa auringonvalosta keinolla millä hyvänsä, sillä heidän mukaansa auringon tuottama UV-säteily on vaarallista ja siten ihon altistaminen auringonvalolle ei ole suotavaa missään olosuhteissa. NCSCP ehdottaakin auringon sijasta ottamaan D-vitamiinia suoraan purkista, 600 IU:ta (15µg) päivässä olisi kuulemma riittävä määrä. Kyseinen suositus on kuitenkin lähinnä surkea vitsi, sillä hiljattain tehdyssä tutkimuksessa osoitettiin keskiverto aikuisen tarvitsevan vähintään 8,000 IU:ta (200µg) per päivä saadakseen tarvittavan suojan vakavia tauteja vastaan.


NCSCP:n jorinoilla ei siis ole minkäänlaista tieteellistä pohjaa, vaan niiden tarkoitus on ainoastaan lisätä rahavirtausta syöpäteollisuuden suuntaan. Yhtälö on helppo: Mitä vähemmän ihmiset oleilevat auringossa, sitä enemmän sairauksia eli rahaa Big Pharmalle.


Lääketeollisuus onkin täydellinen esimerkki siitä, miten toistuvilla fraaseilla ja ytimekkäällä pelottelulla saadaan aivopestyä koko läntinen pallonpuolisko minkä tahansa luonnollisen asian vastustajiksi. Tänään aurinko, huomenna vesi? Hengittämisen rajoittaminenhan on jo vanha juttu ja Al Goren heiniä.

Iskuryhmä: Syöpäteollisuus haluaa itselleen lisää potilaita
 

Yhteistyössä