Omituisinta, mitä olet nähnyt kyläillessäsi jonkun luona`?

  • Viestiketjun aloittaja Kiitos hei
  • Ensimmäinen viesti
Kiitos hei
Musta oli jotenkin erikoista, että meidät kutsuttiin kyläilemään sadan kilometrin päähän ja kuitenkaan ei saatu perillä kahvia eikä mitään muutakaan. Isäntäväki kyllä söi ja joi oikein antaumuksella, vieraat ei saaneet edes vesilasillista.
 
minmin
Mun mielestä on omituista että kotia ei yhtään järjestetä tai siivota kun vieraita on tulossa. En tarkoita että mun takiani talo pitäisi puunata lattiasta kattoon, mutta kun parilla kaverilla on välillä todella LIKAISTA, erityisesti keittiössä ja kylpyhuoneessa. Noiden kahden huoneen mun mielestä taas pitäisi aina olla suht puhtaita, koska on aika etovaa peseytyä likaisessa kylppärissä, tai laittaa ruokaa ja syödä sitä likaisessa keittiössä. Toki meilläkin sotkua on mutta ei koskaan likaista. Jos hellalle roiskuu jotain, se putsataan melkein saman tein eikä jätetä siihen päiväkausiksi.
 
[QUOTE="vieras";22772299]Pissaa viinilasissa wc:n lattialla? Se oli tosin vain yksi niistä erikoisuuksissa joita siellä kämpässä havaitsin :)[/QUOTE]

hyi yäk.

muoks. yhden tuttavaperheen kahvipöydällä komeili kakkavaippa siinä tarjottavien vieressä.
 
höm
Moottorisahalla leikattu reikä lattiaan kun ei muuten jaksanu koiran paskoja siivota, niin lattiasta pala vaan pois. No töiden kautta tulee välillä nähtyä kaikkea muutakin karseeta
 
"vesimeloni"
Minuit ja mieheni kutsuttiin myös toissa kesänä erään tuttava pariskunnan mökille kahville. Siis nimenomaan sanottiin että tulkaa KAHVILLE! Niin sitten mentiin, ajettiin tuskaisessa helteessä tunti. Perillä istui isäntä ja emäntä kylmää olutta/lonkeroa siemaillen. Samalla paikalle pölähti naapuri, jolle tarjottiin limsaa. Meillä oli hirvittävä jano, mutta mitään juotavaa ei tarjottu. Edes siinä vaiheessa, kun sanoin miehelle, että "mulla on hirvee jano, haen vesipulloni autosta, vaikka se vesi on varmaan ihan lämmintä". Kokoajan oli sellainen olo, että odottivat meidän pois lähtöä, jotta saisivat lipittää juomiaan rauhassa. Kovin kauan emme viihtyneetkään ja kotimatkalla poikettiin kahvilla jossain huoltsikalla. :) Toiste emme sinne mökille lähteneet, vaikka jälkeenkin päin ovat pyydelleet poikkeilemaan.
 
"Kenguru"
Huh, apua, en ole nähnyt mitään tollasta. Tai no ehkä tämä "kelpaa": 14- vuotiaana kävin kylässä yhdellä noin ikäiselläni tytöllä (aisu äitinsä kanssa), jolla oli kissanpentu.
Noh, kissa ei ollut sisäsiisti, vaan teki tarpeitaan joka paikkaan, sänkyyn lakanoillekkin. Tämä tyttö ei niitä koskaan siivonnut, vaan nukkuikin kertomansa mukaan niiden kakkojen vieressä, siirty aina vaan vähän sivuun ettei ihan päällä nukkunut. Kakat oli vielä sellaisia pikkukissan ripulipaskoja:O. Ja haju huoneessa oli kauhea!
 
"vieras"
Siivoustyönjohtajan koti on melkonen näky. Roskapusseja läjäpäin ovella oottamassa viejää. Niitä saattaa olla yli 10 kipaletta ja ne haisee... Lattiat tahroissa, keittiö ihan hirveässä kunnossa, vessasa en ole ilennyt koskaan käydäkään.

Siis ihminen on erittäin ammattitaitoinen siivousalan ammattilainen, hyvä työssään jne, mutta koti on ihan hirveässä kunnossa.
 
Musta oli jotenkin erikoista, että meidät kutsuttiin kyläilemään sadan kilometrin päähän ja kuitenkaan ei saatu perillä kahvia eikä mitään muutakaan. Isäntäväki kyllä söi ja joi oikein antaumuksella, vieraat ei saaneet edes vesilasillista.
Ootkohan käynyt mun enon luona :) Se on nimittäin sellainen kyläpaikka, että omat eväät pitää viedä mukanaan vaikka kutsuttuna meniskin. Ja meiltäkin sinne matkaa sentään 300km.
 
ahonen
Mulla ei tuu nyt mitään mieleen kun oon nähny niin paljon kaikenlaista. Täällä "lähiössä" varsinkin.. ja olen käynyt myös alkoholistien asuntolassa tutustumassa (liittyi hoiva-alaan) niin mielestäni se mitä ihmisten kotona on, on aivan oma asiansa enkä oikee osaa pitää outonakaan enää mitään. Suosittelisin muitakin käymään ennemän ulkona ennenkun ihmettelette normaalien ihmisten koriste-esineitä tai rumia huonekaluja
 
bud
[QUOTE="vierailija";22772489]kissan vessa keittiössä...[/QUOTE]

Meidänkin yhdellä tutulla pariskunnalla on! :x Ja he ovat ihan kunnon ihmisiä, omistavat vain hyvin pienen suihku/wc-tilan.
 
v
[QUOTE="vieras";22772599]Siivoustyönjohtajan koti on melkonen näky. Roskapusseja läjäpäin ovella oottamassa viejää. Niitä saattaa olla yli 10 kipaletta ja ne haisee... Lattiat tahroissa, keittiö ihan hirveässä kunnossa, vessasa en ole ilennyt koskaan käydäkään.

Siis ihminen on erittäin ammattitaitoinen siivousalan ammattilainen, hyvä työssään jne, mutta koti on ihan hirveässä kunnossa.[/QUOTE]

Mä olen usein nähnyt että siivoojilla on kamalan paskanen kämppä, ei kai jaksa kotiaan siivota enää töiden jälkeen.
 
"hmm"
Musta on outoa et jos on pyykinkuivausteline niin vielä siihen ripustetaan pyykkipojalla pyykkejä! Vaikka telineeseen voi huoletta heittää kamppeet vaan roikkumaan.
Lisäks outoo on ollu että olohuoneen vuodesohvaa pidetään 24/7 levitettynä niin että vieraat istuu sänkyyn maan tasalle kahvikuppien kanssa.
 
"minävain"
oli ainakin 5-6 isoa (noin 10-15cm pitkää) kultakalaa noin 40 litran akvaariossa, joka oli puolillaan vettä, vesi oli likaista eikä akvaariossa ollut kasveja eikä mitään muuta kuin ne kalat, likaa ja vesi. Kun kysyin kalojen hoidosta, niin kyseinen henkilö sanoi, ettei ollut jaksanut hoitaa masennuksen takia niitä kaloja juuri lainkaan pitkään aikaan eikä sinne oltu vaihdettu vettä kuuleman mukaan muutamaan kuukauteen, vaikka hän myönsikin että sinne olisi pitänyt vaihtaa vettä joka viikko. Siellä kyseisen henkilön talossa oli kyllä muutenkin sotkuista, tiskiallas oli täynnä haisevia tiskejä ja lattia oli täynnä roskia, ruoantähteitä ja likaisia vaatteita...
 
jeepulis
Mä oon myös törmännyt siivoojatuttuihin joilla asunto on hirvittävässä kunnossa. Nuo ei sinällään ole siivouksen ammattilaisia, tekevät siivoushommia koska jostain on rahaa revittävä eikä heillä ole alalle ko. koulutusta. Tosin en tiedä onko tuolla seikalla ees mitään tekemistä asian kanssa että asunto on hirvitys. Tiedän myös siivoojia (joilla tosin on laikkarin koulutus tmv.) joilla asunto kiiltää. Ehkä nuo on vaan persoonallisuuskysymyksiä kuka panostaa kotiinsa ja kuka ei.

Mä e oikeastaan ole koskaan törmännyt vastaaviin outouksiin kuin mitä tässä ketjussa on kirjoitettu. Oudointa mitä olen nähnyt oli mun lapsuuden aikaisen parhaan kaverini koti jossa pornolehdet oli olkkarin pöydällä kaikkien luettavana. Mekin aina kaverini kanssa niitä lueskeltiin, ja oltiin vasta ekalla luokalla. Vai pitäiskö sanoa että katteltiin kuvia...
 
No meidän tutut on kyllä tarjonneet aina jotain juotavaa yms (paitsi ehkä nyt naapurit mutta se onkin eri asia kun ne on jo niin hyviä tuttuja eikä mekään aina niille tarjota)...

Mutta se oli kyllä omituista kun kaveri kertoi joskus heidän tuttavaperheensä kutsuneen heidät kylään. No he olivat sitten menneet, mutta ketään ei avannutkaan ovea. Auto oli kyllä pihassa ja ihmiset selvästikkin kotona, mutta piileksivät jossain eivätkä päästäneet sisään! Taisipa tämä sama tapahtua vielä ainakin toisen kerran.
 
3:n äiti
[QUOTE="hmm";22772668]Musta on outoa et jos on pyykinkuivausteline niin vielä siihen ripustetaan pyykkipojalla pyykkejä! Vaikka telineeseen voi huoletta heittää kamppeet vaan roikkumaan.
Lisäks outoo on ollu että olohuoneen vuodesohvaa pidetään 24/7 levitettynä niin että vieraat istuu sänkyyn maan tasalle kahvikuppien kanssa.[/QUOTE]

no, kyllä mä käytän "pyykinkuivaustelineessä" pyykkipoikia apuna :O, saan siten pyykin paljon suorempana kuivumaan.. :)
 

Yhteistyössä