Gazassa ja Länsirannalla paIestiinalaiset sortavat tyttöjä, naisia, hømøja ja aakkosväkeä

vierailija
"Gazassa ja Länsirannan alueella. Palestiinalaisten hallitsemilla alueilla ei lähetystön mukaan kunnioiteta sateenkaariväen oikeuksia.

– Gazassa samaa sukupuolten välinen seksuaalinen kanssakäyminen on kriminalisoitu ja siitä seuraa enintään kymmenen vuoden vankeusrangaistus (tai joskus kuolemantuomio), lähetystö viittaa Yhdysvaltain ulkoministeriön raporttiin.

– Nykyisen johdon alaisuudessa hlbt-ihmisiä, ihmisoikeusaktivisteja, naisia, poliittisia vastustajia ja niin sanottuja Israelin ”yhteistyökumppaneita” kidutetaan rutiininomaisesti sekä Gazassa että Länsirannalla, kirjoituksessa viitataan ihmisoikeusjärjestö UN Watchin tietoihin.

Lähetystö myös muistuttaa, että palestiinalaiset sateenkaarijärjestöt toimivat Israelista käsin. Gazassa ja Länsirannalla se ei olisi turvallista.

– Gazan oikeudellinen ja sosiaalinen ympäristö on erittäin vihamielinen hlbt-henkilöitä kohtaan, Israel ilmoitti vuonna 2022 myöntävänsä työluvat väkivaltaa pakeneville palestiinalaisille hlbt-ihmisille.

Myös naisten oikeudet ovat lähetystön mukaan surkealla tolalla palestiinalaisalueilla.

– Gazassa ei ole lakia, joka kieltäisi naisiin kohdistuvan väkivallan. Naisten oikeuksiin tuli suuria takapakkeja, kun Israel vetäytyi vuonna 2005 Gazasta ja Hamas tuli valtaan. Lapsiavioliitot ovat yleisiä, 29 prosenttia naisista avioituu ennen 18 vuoden ikää ja 13,4 prosenttia ennen 15 vuoden ikää."


Miten menee niinku vihervassarien omasta mielestä?
 
vierailija
  • Tykkää
Reactions: AivanSama
Kovin moni kieltäytyy näkemästä totuutta palestiinalaisista. Onhan se itsestään selvää, että tuollaisen terroristi valtion tukeminen on absurdia.
Toki ymmärrän senkin, että on vaikea myöntää olevansa väärässä ja muuttaa mielipidettään sen jälkeen, kun on julkisesti mellakoinut terroristien puolesta.
Siitä huolimatta toivoisin, että nämä ihmiset etsisivät totuudenmukaista tietoa siitä, mitä tuolla oikeasti tapahtuu ja kenen toimesta.
 
  • Tykkää
Reactions: kruuttis

Yhteistyössä