Kaksplussan testisivusto avattu

MODET TMS. NYT VASTAUKSIA!
Tämän haluaisin minäkin tietää. En saa listaa päivitettyä poistamatta kaikkea mahdollista, eikä onnistu siltikään :(
Kovasti kiinnostais mullakin...

Haku ei toimi... Jos koittaa hakea vaikka jotain ketjua, laittaa sen nimen siihen niin ei muka löydy mitään... Sitten toisekseen jos jotain löytyy niin vastaukset on semmosia että se ettii yksittäisiä sanoja joistain ihan muista ketjuista
 
MODET TMS. NYT VASTAUKSIA!
Ei näköjään lainaa noita viestejä oikein!

HALUAN TIETÄÄ KYSY SAMAA MITÄ MINÄKIN JA BLONDE MOONSOONKIN:
Kun päivittää pinoja esim. Odotus puolella niin miksi etusivun listaa ei voi muokata kun herjaa liian isoa viestiä, liikaa kuvia yms...

Mikä se viestin maksimikoko sitten on?
 
[QUOTE="Joo";21912180]Olisko ylläpidolla sanottavaa kun modetkaan ei tunnu tietävän, että mikä homma tuo on kun joillakin aloitukset menee 'tarkastettavaksi' ja ilmeisesti eivät koskaan tule palstalle?[/QUOTE]

Hei, muutamia satunnaisia viestejä on mennyt "moderointijonoon", tämä johtuu roskapostinhallinnasta jota hiotaan parhaillaan. Ne viestit, jotka eivät ole roskapostia mutta joutuvat "haaviin" päästetään kyllä läpi.
 
Samaa toivoisin kuin muutkin:

Linkitykset selkeämmin näkyviin tekstistä (entinen boldattu linkkisysteemi oli parempi kuin nykyinen) ja nuo luettujen alotusten otsikot voisivat tulla lukemisen jälkeen eriväriseksi (kuten ennenkin).

Nuo nyt vaan vanhassa palstassa helpotti ja selkeytti käyttämistä huomattavasti. :)
 
"toive"
Vanhassa palstassa oli parempi se, että kun oli jonkun ketjun lukenu niin se muuttu eriväriseks se otsikko. Se olis ihan mahtava juttu saada takas. Ja samoin se et jos avaa linkin niin se aukee automaattisesti toiseen välilehteen. Näistä on jo voitu kirjoittaakkin, en vain jaksanut koko ketjua lukea.
 
"mä"
Alkuperäinen kirjoittaja Ylläpito;21924618:
Hei, muutamia satunnaisia viestejä on mennyt "moderointijonoon", tämä johtuu roskapostinhallinnasta jota hiotaan parhaillaan. Ne viestit, jotka eivät ole roskapostia mutta joutuvat "haaviin" päästetään kyllä läpi.
Mitä se hyödyttää niitä enää päivien päästä päästää palstalle? Ei täällä kukaan jouda olemaan 24/7 päivystämässä, koska oma viesti tulee palstalle. Tuhotkaa ne samantien ja korjatkaa tuo juttu, turha niillä menneillä on palstaa tukkia, kun muutenkin toiminta on mitä on...
 
[QUOTE="minä";21925730]Ei se haittaa vaikka tökkäät.Ei se mene suoraan sinne[/QUOTE]

Ei vai? Entäs toi like-nappi? Mä vaan nään silmissäni kauhuskenaarioita että mun facebook sivuille napsuu ilmotuksia kun vahingossa painanu täällä sitä likeä.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";21920138]Uudelleenohjaus...

Viestisi on tallennettu. Valvojien pitää hyväksyä viesti ennen kuin se tulee julkisesti näkyviin.


Tuollaine teksti tulee kun laittaa nuo url hässäkät :headwall:

Katotaan nyt tuleeko linkki koskaan näkyviin...[/QUOTE]

Eipä ole tullut.
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja Ylläpito;21924618:
Hei, muutamia satunnaisia viestejä on mennyt "moderointijonoon", tämä johtuu roskapostinhallinnasta jota hiotaan parhaillaan. Ne viestit, jotka eivät ole roskapostia mutta joutuvat "haaviin" päästetään kyllä läpi.
Uudelleenohjaus...

Viestisi on tallennettu. Valvojien pitää hyväksyä viesti ennen kuin se tulee julkisesti näkyviin.

Eipä ole tullut mun laittamaa.
Linkki taisi olla joku kaksplussan keskustelu tai sitten kokeilumielessä ilttis tai iltalehti.
 
Your submission could not be processed because a security token was invalid.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
Kaksplus


Tämmöinen viesti tulee Firefoxin kanssa, mutta Opera taas toimii ihan moitteettomasti.
 
Heippa taas.
Kännykkälukijana VAADIN, että ketjujen alareunan sivunumerot siirretään takaisin vasempaan alareunaan mieluiten heti tuohon Foorumi>Plussalaiset..... yläpuolelle. On todella raivostuttavaa selailla alareunasta johonkin kauas oikealle, josko sieltä löytyisi lisää sivuja tai ei. Aiemmin sen näki ihan siinä selatessa lopuksi. Kännykässä teksti kapenee huimasti, mutta sivunumerot eivät seuraa perässä.
Toinen mikä sivunumeroissa mietityttää on se miksi pitkissä ketjuissa on esim 1,2,3......9. Jos ketjua seuraa ja on lukenut sivun 7 puoliväliin, on ärsyttävää klikkailla. Kuitenkin jos joku aloittaa ketjun lukemisen, se tapahtuu yleensä sivulta 1, ei 2 tai 3. Tai eikö voi laittaa ruutua mihin saa itse laittaa haluamansa sivunumeron?
Ja sitten yksi ihan ehdoton juttu mitä moni kaipailee on se että profiilissa näkis viimeisimmät rustaamansa viestit niinkuin ennenkin. Nyt niitä on hankalaa löytää kun haku ei toimi eikä niitä kaikkia ole järkevää laittaa seurantaankaan.
Kiitti =)
 
"hohhoijaa"
...niin onpa p*ska. Ei yhtään entisen kaltainen, kauhean hankala käyttää. En edes löytänyt nopealla silmäyksellä mistä voi aloittaa uuden keskustelun...? Kannattaa miettiä myös käytännöllisyyttä, kaikilla äideillä ei ole aikaa istua tässä koneella tuntitolkulla silmäilemässä teidän h*lvetin hienoja uudistuksianne vaan asiaan on päästävä nopeasti. Vanhat sivut takaisin sassiin
 
idea
rasittava scrollata aina ylös että pääsee takasin mitäs nytin etusivulle.

p.s en osaa käyttää tuolla alhaalla olevaa ylös nappia. (muuten joudun katsomaan väkisin noi mainokset tuosta alta!!!)
 
"mantelisuklaa"
LINKIT AUKEAMAAN UUTEEN IKKUNAAN - KIITOS!! Ärsyttävää ja vaivalloista peruuttaa "palaa" napin kautta takaisin palstalle linkin lukemisen jälkeen.. |O
Ja samaa mieltä edellisten kanssa, että linkit myös näkyvämmin esille tekstin seasta!
 
[QUOTE="mantelisuklaa";21930254]LINKIT AUKEAMAAN UUTEEN IKKUNAAN - KIITOS!! Ärsyttävää ja vaivalloista peruuttaa "palaa" napin kautta takaisin palstalle linkin lukemisen jälkeen.. |O
Ja samaa mieltä edellisten kanssa, että linkit myös näkyvämmin esille tekstin seasta![/QUOTE]

Joo tuo kanssa, kun tottunut et ne aukee uuteen välilehteen automaattisesti..
 
koodaaja
Voisko se ylläpito ottaa tosissaan tuon ketjujen lopussa olevien sivunumeroiden paikan, josta on tullut paljon valituksia. Siis se, että kirjautumattomille ne sivunumerot näkyy vasta siellä vastauslaatikon alapuolella. Se paikka on EPÄLOOGINEN. Ne tulee siirtää vastauslaatikon yläpuolelle, josta ne saattaa jopa huomata luettuaan viimeisen viestin. Voiko ylläpito kiitos kommentoida sanalla ja sanoa, että tämä vika on tiedossa ja korjauksessa?
 

Yhteistyössä