äkkiä
Paketti heitetty roskikseen ja mulla on se pelkkä pussi, mitkä oli ne ainesuhteet siihen muusin tekoon? En voi muistaa yhtään...
Anteeksi anteeksi, voi unohtui! Paljon paljon voita sekaan =)Alkuperäinen kirjoittaja Jepjep:Unohda se saksalainen korvikehöttö ja tee oikeaa muussia.
1. Kuori perunat ja paloittele ne keittoaikaa lyhentääksesi
2. Keittele potaatit kypsiksi
3. Kaada keitinvesi viemäriin
4. Kaada maito välittömästi edelleen kuumaan kattilaan ja sekoita/muussaa potaatit. Muista olla nopea, sillä jos perunat ja kattila jäähtyvät niin muussista tulee liisteriä.
5. Mausta suolalla
6. Hyvä ruoka, parempi mieli!
Hei, kiitos tästä, meil ei ole täl hetkellä muuta perunaa kun toi muusijauhe, ollaan lähdössä reissuun joten teen nyt tosta. En mä nyt mikään kädetön ole, kyl mä oikean muusin osaan tehdä Ja sipulia sekaan niin on parastaAlkuperäinen kirjoittaja Jepjep:Anteeksi anteeksi, voi unohtui! Paljon paljon voita sekaan =)Alkuperäinen kirjoittaja Jepjep:Unohda se saksalainen korvikehöttö ja tee oikeaa muussia.
1. Kuori perunat ja paloittele ne keittoaikaa lyhentääksesi
2. Keittele potaatit kypsiksi
3. Kaada keitinvesi viemäriin
4. Kaada maito välittömästi edelleen kuumaan kattilaan ja sekoita/muussaa potaatit. Muista olla nopea, sillä jos perunat ja kattila jäähtyvät niin muussista tulee liisteriä.
5. Mausta suolalla
6. Hyvä ruoka, parempi mieli!
Sipulin kanssa se ei ole enää muussia vaan pottuvoita. Mutta kelpaa kyllä =)Alkuperäinen kirjoittaja ap:Hei, kiitos tästä, meil ei ole täl hetkellä muuta perunaa kun toi muusijauhe, ollaan lähdössä reissuun joten teen nyt tosta. En mä nyt mikään kädetön ole, kyl mä oikean muusin osaan tehdä Ja sipulia sekaan niin on parastaAlkuperäinen kirjoittaja Jepjep:Anteeksi anteeksi, voi unohtui! Paljon paljon voita sekaan =)Alkuperäinen kirjoittaja Jepjep:Unohda se saksalainen korvikehöttö ja tee oikeaa muussia.
1. Kuori perunat ja paloittele ne keittoaikaa lyhentääksesi
2. Keittele potaatit kypsiksi
3. Kaada keitinvesi viemäriin
4. Kaada maito välittömästi edelleen kuumaan kattilaan ja sekoita/muussaa potaatit. Muista olla nopea, sillä jos perunat ja kattila jäähtyvät niin muussista tulee liisteriä.
5. Mausta suolalla
6. Hyvä ruoka, parempi mieli!
Se saksalainen korvikehöttö on parempaa kuin yksikään suomalainen valmiste. Omatekemä on tietty parempaa, mutta se on perunoista ja tekijästä kiinni.Alkuperäinen kirjoittaja Jepjep:Unohda se saksalainen korvikehöttö ja tee oikeaa muussia.
1. Kuori perunat ja paloittele ne keittoaikaa lyhentääksesi
2. Keittele potaatit kypsiksi
3. Kaada keitinvesi viemäriin
4. Kaada maito välittömästi edelleen kuumaan kattilaan ja sekoita/muussaa potaatit. Muista olla nopea, sillä jos perunat ja kattila jäähtyvät niin muussista tulee liisteriä.
5. Mausta suolalla
6. Hyvä ruoka, parempi mieli!
Käsittääkseni kukaan ei kysynyt perinteisen perunamuusi ohjetta. Huoh.Unohda se saksalainen korvikehöttö ja tee oikeaa muussia.
1. Kuori perunat ja paloittele ne keittoaikaa lyhentääksesi
2. Keittele potaatit kypsiksi
3. Kaada keitinvesi viemäriin
4. Kaada maito välittömästi edelleen kuumaan kattilaan ja sekoita/muussaa potaatit. Muista olla nopea, sillä jos perunat ja kattila jäähtyvät niin muussista tulee liisteriä.
5. Mausta suolalla
6. Hyvä ruoka, parempi mieli!