LIDLIN PERUNAMUUSIN OHJEET!?

  • Viestiketjun aloittaja äkkiä
  • Ensimmäinen viesti
Jepjep
Unohda se saksalainen korvikehöttö ja tee oikeaa muussia.

1. Kuori perunat ja paloittele ne keittoaikaa lyhentääksesi
2. Keittele potaatit kypsiksi
3. Kaada keitinvesi viemäriin
4. Kaada maito välittömästi edelleen kuumaan kattilaan ja sekoita/muussaa potaatit. Muista olla nopea, sillä jos perunat ja kattila jäähtyvät niin muussista tulee liisteriä.
5. Mausta suolalla
6. Hyvä ruoka, parempi mieli!
 
Jepjep
Alkuperäinen kirjoittaja Jepjep:
Unohda se saksalainen korvikehöttö ja tee oikeaa muussia.

1. Kuori perunat ja paloittele ne keittoaikaa lyhentääksesi
2. Keittele potaatit kypsiksi
3. Kaada keitinvesi viemäriin
4. Kaada maito välittömästi edelleen kuumaan kattilaan ja sekoita/muussaa potaatit. Muista olla nopea, sillä jos perunat ja kattila jäähtyvät niin muussista tulee liisteriä.
5. Mausta suolalla
6. Hyvä ruoka, parempi mieli!
Anteeksi anteeksi, voi unohtui! Paljon paljon voita sekaan =)
 
ap
Alkuperäinen kirjoittaja Jepjep:
Alkuperäinen kirjoittaja Jepjep:
Unohda se saksalainen korvikehöttö ja tee oikeaa muussia.

1. Kuori perunat ja paloittele ne keittoaikaa lyhentääksesi
2. Keittele potaatit kypsiksi
3. Kaada keitinvesi viemäriin
4. Kaada maito välittömästi edelleen kuumaan kattilaan ja sekoita/muussaa potaatit. Muista olla nopea, sillä jos perunat ja kattila jäähtyvät niin muussista tulee liisteriä.
5. Mausta suolalla
6. Hyvä ruoka, parempi mieli!
Anteeksi anteeksi, voi unohtui! Paljon paljon voita sekaan =)
Hei, kiitos tästä, meil ei ole täl hetkellä muuta perunaa kun toi muusijauhe, ollaan lähdössä reissuun joten teen nyt tosta. En mä nyt mikään kädetön ole, kyl mä oikean muusin osaan tehdä :D Ja sipulia sekaan niin on parasta :p
 
Jepjep
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja Jepjep:
Alkuperäinen kirjoittaja Jepjep:
Unohda se saksalainen korvikehöttö ja tee oikeaa muussia.

1. Kuori perunat ja paloittele ne keittoaikaa lyhentääksesi
2. Keittele potaatit kypsiksi
3. Kaada keitinvesi viemäriin
4. Kaada maito välittömästi edelleen kuumaan kattilaan ja sekoita/muussaa potaatit. Muista olla nopea, sillä jos perunat ja kattila jäähtyvät niin muussista tulee liisteriä.
5. Mausta suolalla
6. Hyvä ruoka, parempi mieli!
Anteeksi anteeksi, voi unohtui! Paljon paljon voita sekaan =)
Hei, kiitos tästä, meil ei ole täl hetkellä muuta perunaa kun toi muusijauhe, ollaan lähdössä reissuun joten teen nyt tosta. En mä nyt mikään kädetön ole, kyl mä oikean muusin osaan tehdä :D Ja sipulia sekaan niin on parasta :p
Sipulin kanssa se ei ole enää muussia vaan pottuvoita. Mutta kelpaa kyllä =)
 
juu
Alkuperäinen kirjoittaja Jepjep:
Unohda se saksalainen korvikehöttö ja tee oikeaa muussia.

1. Kuori perunat ja paloittele ne keittoaikaa lyhentääksesi
2. Keittele potaatit kypsiksi
3. Kaada keitinvesi viemäriin
4. Kaada maito välittömästi edelleen kuumaan kattilaan ja sekoita/muussaa potaatit. Muista olla nopea, sillä jos perunat ja kattila jäähtyvät niin muussista tulee liisteriä.
5. Mausta suolalla
6. Hyvä ruoka, parempi mieli!
Se saksalainen korvikehöttö on parempaa kuin yksikään suomalainen valmiste. Omatekemä on tietty parempaa, mutta se on perunoista ja tekijästä kiinni.
 
vierailija
Unohda se saksalainen korvikehöttö ja tee oikeaa muussia.

1. Kuori perunat ja paloittele ne keittoaikaa lyhentääksesi
2. Keittele potaatit kypsiksi
3. Kaada keitinvesi viemäriin
4. Kaada maito välittömästi edelleen kuumaan kattilaan ja sekoita/muussaa potaatit. Muista olla nopea, sillä jos perunat ja kattila jäähtyvät niin muussista tulee liisteriä.
5. Mausta suolalla
6. Hyvä ruoka, parempi mieli!
Käsittääkseni kukaan ei kysynyt perinteisen perunamuusi ohjetta. Huoh.
 

Yhteistyössä