yövaippa vuotaa

  • Viestiketjun aloittaja surenkorento
  • Ensimmäinen viesti
surenkorento

Meidän pojan (1v 2kk) yövaippa vuotaa vyötäröstä lahes joka yö? Missä vika? Vaihdoin juuri vaippakoon isompaan (käytämme liberoa), vuotaa silti. iltaisin asetan pippelinkin alaspäin, ettei pitäisi siitäkään johtua. Harmittaa joka aamu vaihtaa lakanat ja kamala pojankin on nukkua vyötärö märkänä.

Onko muilla kokemuksia ja vinkkejä??
 
Meillä tein tälläsen havainnon että poitsu kaivelee muniaan yöllä. Kun on semmonen nepparikiinnitteinen yöppä niin käsi mahtuu jostain kolosta sisään. Pojalla ikää 1v3kk.
No sitten kun käsi tulee housuista pois niin pippeli sohottaa mihin sattuu ja näin sitten on kylki märkänä yöllä.

Näin meillä ;)
 
Kokeile pampersin uutta nk babydry yovaippaa, se on uusi pampersin tuote, pitàs loytyà joka kaupasta (pààllà vielà lukee ettà kuvimpiin oihin) jotkut vaipat ei vaan kày joillekkin.
Tohon munien kaiveluun, kannattaa hommata unipussi tai yopaita missà on napit selàssà.
=)
 
Meillä on pojan kanssa ollu pidempään samoja ongelmia. Poika ei todellakaan pääse käsiksi vehkeisiinsä, kun on niin paljon päällä. Ikää on 1v1kk. Vaippoja on kokeiltu jos jonkin monista, mutta vielä ei ole sopivaa löytynyt.
 
jekun mamma
kannustan kokeilemaan pampersin active fittiä, meillä päivisin käytössä liberon up and gout ja oisin activ fitit .. ei ole kertaakaan falskanneet tähän mennessä ja poika nyt 2 vee ;) ;)
 
skyline
meillä sama ongelma, tyttö 1v 2kk. Liberoa käytetään, kun muista tulee ihottumaa... kaipaisin minäkin vinkkejä. ei millää jaksais yöllä alkaa vaihtaan vaippaa kesken tytön unien!
 
Ukonäiti laiskana
Mie käytän mein 1v5kk pojalla yöaikaan Lidl:n Cien play 7-18kg teippivaippaa eikä oo kertaakaan fuskannu pissoja. Päivällä käytetään Liberon up&go 10-14kg eikä oo vuotanu, joskus on ollu tuo housuvaippa yölläkin ja kuivana on heränny. Ehkei poju sitten pääse "muniaan" räpläämään :LOL: Muuten kyllä pitää vaippaa vaihtaessa tarkistaa, että pippeli on alaspäin ettei sohota pissejä lahkeesta ;)
 
Pampersin housuvaippaan ollaan täällä kovin tyytyväisiä. Harvemmin on pojan yökkäri niitä käyttäessä märkänä.

Teippivaipat mm. Pampers, Cien fuskaa melkein joka yö kun niitä käyttää. Ja nyt ostettiin pitkästä aikaa Liberon housuvaippoja, tuli kaupunkireissulla pissat lahkeensuista läpi ja koko toppapuku oli märkä!

Virheellisistä tuotteista kannattaa lähettää palautetta ja silloin saa myös hyvitystä. Esim. tuttavaperheen vaipoista puuttui täytteet jne.
 
ITSELLÄNI oli sama ongelma vielä 2 päivää sitten :wave:

Meillä poju 2v. ja painaa 16kg ja liberot on meillä heitetty nyt nurkkaan ne ei pidä niin ei pidä! Mutta yöllä pakko kuitenkin vaippaa vielä käyttää.

Kokeileppa ostaa citymarketista Huggies® Convertibles 2in1 VAIPPOJA!

Tässä vähan tietoa noista vaipoista:

http://www.huggiesclub.com/fi/index.html


OLEN ollut tosi tyytyväinen noihin vaippoihin, meillä oli liberoa käyttäessä joka aamu pojun vaatteet ja sänky märkänä. Nyt on kuivat vaateet/sänky aamulla.
:D
 

Yhteistyössä