yöimetyksen lopetus!!

moi! eli kaipaisin kovasti apuanne, miten saada vauva lopettamaan yösyönnit. Eli minulla on reilun 8kk ikäinen vauva, ja yöllä herää vielä monta kertaa rinnalle, kun rupeaa yöllä itkemään rinnalle, niin ei rauhoitu muulla kun että antaa tissiä. ei ole koskaan suostunut syömään tuttia eikä juomaan tuttipullosta, enkä raaski toisen itkuakaan kauaa kuunnella :( joten en tiedä mitä tehdä :'( huhtikuussa olisi toinen vauva syntymässä ja olisi kiva saada sitä ennen vieroitettua..kiitokset paljon kaikille jotka vastaavat!!
 
ei kai muuta keinoa ole kuin kärsivällisesti vaan olla tiukkana ja olla antamatta rintaa. Voisiko vaikka miehesi auttaa tuossa vierotus asiassa, jos sinä vaikka nukkuisit toisessa huoneessa? Päivällä maidon voi pullon sijaan antaa vaikka nokkamukista, jos vaan sen huolii. Meillä poika ei huoli maitoa muualta kuin tuosta luomu läpykästä..
Meillä sama homma edessä ja poika jo on 1v3kk :ashamed: välillä yöt menee paremmin ja välistä taas poika on rinnalla melkein koko aamuyön..
Mutta tuolla taapero puolella on ollut samasta aiheesta keskustelua, et tule sinne katsoon mitä kukin on asiasta kertonut. Meilläkin tuo tilanne elää koko ajan suuntaan, jos toiseenkin.

Lisään vielä et juttu imetyksestä oli otsikolla kysymyksiä taaperoimettäjille tai jotain sinne päin.
 
Lopetin n. 3 viikkoa sitten 10 kk:n ikäisen poikani yösyötöt (heräsi kerran). Annoin tissin tilalla vettä pullosta ja huuto oli aivan valtavaa viiden ensimmäisen yön aikana. Itkun ajaksi isä otti pojan ja kulki ympäriinsä. Siihen lapsi rauhoittuikin, muttei suostunut enää menemään omaan sänkyyn. Otettiin poika viereemme, vaikka mua pelotti, että nyt se tottuu "perhepeteilyyn". Pieni vaan kaivautui äidin kainaloon ja nukahti siihen uudestaan.
Kyllä mua säälitti ja suretti, mutta kun huomasin, ettei poika todellisuudessa ollut nälkäinen ja kaikki oli kunnossa, tunsin tehneeni oikein. Se, että isä otti lapsen syliinsä, oli varmasti parasta. Äiti on liian tuttu ja lapsi on tottunut, että äidiltä saa maitoa. Uskon, ettei lapsi jaksa itkeä loputtomiin, jollei mitään varsinaista hätää ole. Välillä mullakin meinasi kyllä usko loppua, kun parku vaan jatkuu.
Ei meillä silti vieläkään nukuta täydellisiä öitä; musta tuntuu, että yömaitoa kaivataan tavan vuoksi vielä aina silloin kun muistetaan. Uudelleen nukahtaminen on kuitenkin paljon helpompaa ja oma sänkykin kelpaa.

Kokeile isän syliä ja antakaa lapsen huutaa aikansa. Vanhempien pitää tuossa tilanteessa jaksaa ja olla "jämynä". Ei pikkuinen siitä mene rikki. Kokeilisin myös vesipulloa, ihan vaan konstina, jos muut eivät auta...

Jaksamista ja iloa uuden vauvan odotukseen!


 

Yhteistyössä