YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 9

Lista päivitetty!

Miten oli hopsan, testailitko eilen vai maltoitko mielesi? ;)

Pläähpuuh.. täällä piinapäivät jatkuu. Olo pessimistinen, negatulosta odottelen :( Oireita ei oikeastaan ole, suuntaan tai toiseen. Rintojen kipuilun, mahan turvottelun ja masismielialan laitan lugejen piikkiin (voi olla tietenkin lähestyvää tätiäkin). Onneksi punktiosta toipuminen on sentään mennyt todella hyvin ja suorastaan yli odotusten - jotain valoa risukasaan. :) Vielä en kuitenkaan taida uskaltautua juoksulenkille, kyllä mahaa on sen verran viimeisen viikon aikana juiluttanut.

Aurinkoista maanantaita kaikille!
 
Niin Hopsan, testasitko jo?

Mulla varmaan ovisaika, kp 14. En tunnista ovista (onkohan mulla edes sellaista olemassa), mutta noin laskujen mukaan kuitenkin. Kierto suunnilleen säännöllinen 26-28 pääsääntöisesti nyt ollut usean kk ajan. Ovis on hyödynnetty viikonloppuna aktiivisesti, ja tänäänkin aion pyytää miestä taas avuksi... Nyt kun miehen siemennesteanalyysin tulos oli huippuhyvä, emme enää stressaa siitä, että joka päiväinen talletus olisi huono juttu. Kannatti siis tehdä tuo analyysi! 15.5. menemme neuvolalääkärin juttusille.

Kaiken kaikkiaan on surullinen olo. Hirveä vauvakuume vai mikä se tunne onkaan? Tarve raskautua? Kaipaus? Pakkomielle? Ja ei mitään kuulu... Ystävät muistavat aina muistuttaa "ystävällisesti", että "älä stressaa, niin se sieltä tulee "... Mistä sitä kukaan tietää, ja miten voi vähempää stressata? Tuntuu syyllistämiseltä, ihan kuin omaa syytänsä ei raskaudu. Yritän kuitenkin keskittyä kaikkeen muuhun, ajatella ja suunnitella muuta elämässäni. Ehkä pitäisi vaan antautua tämän vauvakuumeen vietäväksi, niin stressitaso olisi alhaisempi?

Tämmöinen valitusviesti nyt, sorry.

Syystuuli74, yk 11.
 
Viimeksi muokattu:
Testasin sunnuntaina ja ihan kirkasotsainen negahan sieltä taas tuli :ashamed:
Tiesin oikeastaan jo lauantaina, että peli on tältä erää taas pelattu. Lämmöt romahti ja tissit löpsähti. Lauantain ja sunnuntain tein surutyötä silmät turvoksissa ja siitä se sitten taas helpotti. Kun ei tässä itkutkaan auta.

En tiedä onko tässä meidän yrittämisessä enää mitään järkeä, mutta luovuttamaankaan en suostu!

Syystuuli, tuo "tarve raskautua", "kaipaus" jne. kuulostaa tosi tutulta. Välillä oikein ahdistaa, kun oie niin kova halu saada se vauva...
Siitä stressaamisen välttämisestä saa kyllä kuulla..."Sitten se vauva tulee, kun ette mieti koko asiaa..." Argh!
No meidän lääkäri onneksi on aika lailla kumonnut nuo jutut. Sanoi, että jos se asian miettiminen ja jännääminen estäisi raskauden, niin ei hoidoilla saataisi yhtään vauvaa alulle. Kyllähän jokainen hoidoissa käyvä ihan varmasti joutuu asiaa paljon miettimään ja väkisinkin jännäilee...
Voi olla, että kunnon stressi (mikä sitten jo vie muutenkin sairauslomalle) vaikuttaa asiaan, mutta terve piinailu ja pohtiminen ei ole este raskautumiselle. Näin minä uskon.

Ronjalle peukkuja ja plussatuulta ja tarraa ja kaikkea tarvittavaa!
 
Viimeksi muokattu:
Ronja, kovasti tsemppiä ja uskotaan, että se plussa sieltä pärähtää!!

Omat kuulumiset: ivf:stä taas selvitty, eilen siirrettiin kaksi alkiota ja nyt taas vaihteeksi vaan odotellaan. Alkiot ei olleet ihan priimakamaa mutta ei voi mitään, näillä mennään. Yksi alkio jäi jatkoviljelyyn ja jos se kehittyy blastokystivaiheeseen saakka, se pakastetaan odottelemaan seuraavaa hoitokertaa. Punktiosta toipuminen on mulla sitten ollutkin aika tahmaista, juuri soittelin polille ja todettiin että huomenna on mentävä näyttäytymään, ellei olo selvästi helpota siihen mennessä. Tuloksen suhteen olen sopivasti luovutusmielialalla jo tässä kohtaa, joten yritän vähän pysytellä täältäkin taustalla :)
 
Kiitos kannustuksesta kaikille - Syystuuli, hopsan & Scarleth! :heart:

Scarleth onnea kahden pikkuisen :heart::heart: siirrosta - nyt kovasti kontaktiliimaa, että tarraavat kiinni! Pidetään peukkuja, että yksi pikkuinen päätyy vielä reserviksi pakkaseen ;) Voimia toipumiseen!!! Toivotavasti olosi lähtee pian paranemaan, eikä tule mitään erityistä hämminkiä. Voin vaan kuvitella kuinka tukalaa on, koska itsellä ei tullut mitään erityistä, mutta siltikään en alkuun uskaltanut edes aivastaa... Toivotaan, että kaikki sujuu kuitenkin parhain päin. Taitaa tämä masismielialakin kuulua asiaan - mulla on ihan samat fiilikset ;) En tiedä mistä johtuu, toivottavasti pääasiassa lugeista. Kovasti odotan, että pääsen testaamaan sen negan ja sitten sen myötä myös eroon noista lugeista....

Hopsan, isot pahoittelut negasta :hug: Tuo on hyvä asenne, ettet suostu luovuttamaan - taisteluhenkeä tässä tarvitaankin, että jaksaa kerrasta toiseen uuteen pettymykseen. Tuo myös helpottaa, ettei asiaa miettimällä ja ressaamalla voi pilata raskautumismahdollisuuksiaan. Jo pelkästään hoidoissa tapahtuvan jatkuvan lääkkeistämisen takia hommaa on vaikea karistaa mielestään...

Syystuuli, minä ottaisin ilomielin neuvoja vastaan joltain viisaalta, että miten voi lapsentekoprojektista voi olla ressaamatta. Vaikka olisi täysin valmistautunut pettymykseen ja negatulokseen, niin tätä kaikkea on täysin mahdotonta olla miettimättä. Päässä pyörii aika usein, että onnistuukohan tämä projekti ylipäätään koskaan.. Kyllä se ajattelu, että väkisin yrittää olla stressaamatta vähemmän, on mahdotonta taistelua tyylimyllyjä vastaan. Se puolestaan helpottaa vähän, että yrittää keskittyä johonkin muuhunkin ja keksii itselleen mahdollisimman paljon mielekästä tekemistä, joka vie ne ajatukset väkisinkin muualle :) Ihan hyvällä omatunnolla saa olla välillä negatiivinenkin - sitä vartenhan nämä vertaisverkostot on. Ihan kaikkia negatuntemuksia ei viitsi kaataa sen miehenkään niskaan (joka muutenkin saa kyllä osansa ;) Pidetään peukkuja, että saitte miehesi kanssa hyödynnettyä oviksen toivotulla tavalla :)
 
Viimeksi muokattu:
hopsanille negapahoittelut ja syystuulelle muuten vaan jaksamishaleja :hug: On tämä kyllä niin vaiherikasta hommaa. Ei voi aina käsittääkään, että tässä nyt on kyse kuitenkin siitä "maailman luonnollisimmasta asiasta" jonka pitäis sujua niks naks vaan ilman että joutuu miettimään ovispäiviä, greippimehuja saati lääkityksiä ja munasolupunktioita.

Vähän muuten rassaa tuo julkisen puolen toiminta tällaisessa pikkuasiassa: meidän jatkoviljeltävän alkion kohtaloa ei voi kysyä soittamalla mistään, vaan asia selviää sitten joskus parin viikon päästä, kun lähettävät sieltä epikriisin kotiin. Siis voi morjes! Eivät tunnu yhtään tajuavan, miten suuri henkinen merkitys olisi sillä, että tuo alkio olisikin kehittynyt ja pakastettu. No, turha kai kitistä, kun muuten oon ollut oikein tyytyväinen hoitoon ja yhden yksityisellä tehdyn ivf:n jälkeen tuntuu aika mielettömältä saada tuommoisia hoitoja käytännössä ilmaiseksi...

Ronja, kiitos onnitteluista :) Tulinpa lähes hyvälle mielelle. Ehkä se on niin, että toivoa on aina, jos jotain ylipäätään on hedelmöittynyt ja siirretty. No, pessimistinä hain äsken apteekista lugeja vain nippanappa viralliseen raskaustestipäivään saakka, ei ihan siihenkään... niin ja hei Ronja, oireettomuushan voi myöskin olla oire, joten edelleen kyllä sinuna en lainkaan olisi pessimistinen... koska sulla olikaan tarkoitus testata?
 
TIISTAI 8.5.2012


...................... ikä ............kp ....................yk ..........toiveissa

Kaktus-76...........36............11/27-29............11..............2.
Syystuuli74.........37...........15/26-30............11..............2
Whisky Peat.........36..........15/30-35.............1v.............3.
Jaahas................35..........18/29.................6...............1.
Pepinka................37.........21/27-32............2...............3.
Puskajussi...........40..........23/23-30............3...............5.
K.......................37...........23/28...............14................3.
Ronja76..............35..........24/26-27............17..............1.
Elena75..............37..........24/25.................10..............3.
Scarleth..............35..........25/28-32 ...........8.................1.
Hopsan...............37..........28/28..................?................3.






:attn:KADONNEET: Hu Huu!:attn:

Ziida...................38..........38/26-28........?..............5.
Tiiti35..................35........?/22-25..........11..............2.
Malfiina 76 .......... 35 ..... ?/25-30 .........11 .............3.
Tiini.....................36.......?/27...............19..............3.
Helmisimpukka......38........?/?.................0...............3.


:heart:Plussanneet:heart:

2012
huhtikuu......ei plussia
maaliskuu....Melanie75 yk 3, Elmaleena yk 4
helmikuu.... Killi12 yk 3, Erika76 yk 4
tammikuu... ei plussia

2011
joulukuu......äiskä-73 yk 8, Milanella yk ?
marraskuu....Isobella yk 3, puskajussi yk 4
lokakuu ...... Barbamama35 yk 14, Kaneli74 yk 9, Keskeneräinen yk 4
syyskuu ..... Vilhelmiina73 yk 4, Eemas yk 4
elokuu ....... luosto yk 2, ilona***, Papuli yk 1
heinäkuu .... Lumihiutale73 yk 10
huhtikuu .... tääl taas yk 23, Niisku74 yk6
helmikuu .... Liljaana yk 5, Irmeli74 yk 1, ksylofoni yk6

2010
marraskuu . Helvi-10 ?, Siobhan42 yk 2, Pilvilinna74 yk 2, Koralli73 yk 10
lokakuu ..... calumet ?
syyskuu .... Jambo yk 1, kurkkunaamio yk 2
elokuu ....... Chilipapu yk 8
kesäkuu ..... Annemaarit ?
toukokuu ... happihyppy yk 8, Onnellinenx5 yk 3, Rae34 yk 10
huhtikuu .... Minnihiiri68 yk 5, Pimpula yk 4
maaliskuu ... Lumi-Marja ?, Jääräpää ?
helmikuu .... viivi74 yk 1
tammikuu ... Puskajussi yk 3, Poni06 yk 2


:heart:Syntyneet :heart:

Siobhan42.............6.8.2011 tyttö
Liljaana ............. 22.9.2011 poika
Pilvilinna74 ......... 3.8.2011 poika
Koralli73 ............. 2.8.2011 tyttö
Helvi-10 ............ 12.7.2011 tyttö
kurkkunaamio ..... 19.5.2011 poika
happihyppy ........ 25.12.2010 tyttö
jääräpää ............ 7.12.2010 tyttö
Lumi-Marja ........ 19.11.2010 tyttö
puskajussi ......... 18.10.2010 poika
Poni06 .............. 24.8.2010 poika
Tiktu ................ 11.5.2010 tyttö
äiti vm70 ........... 22.3.2010 tyttö


Edellinen ketju: YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 8

dpo (days past ovulation)
dpo 0 on ovispäivä
dpo -1 on ovisplussapäivä (ovistestillä saatu plussa)
 
Lista päivitetty!

Voi vitsi miten on taas jännää...teitä onkin tosi monta kenellä on piinapäivät/viikko menossa. Nyt sitten toukokuun ekat plussat kehiin ja me loput tullaan sitten perässä:)

Syystuuli nuo sinun ajatukset ovat todella tuttuja. Itse ainakin näin ovulaation aikoihin olen edes hieman optimistisempi ja sitten se taas lopahtaa kuin lehmän häntä. Paitsi että nyt on taas huono kierto, ovis sattuu tälle viikolle ja mies on yllättäen työmatkalla. Näin on menty ainakin jo kolme kiertoa, eli toivoa ei juurikaan ole. Oireita en jaksa enää tutkia, koska mulla ne oireet eivät ainakaan tarkoita mitään. Rivien välistä voi siis lukea aivan selvää luovuttamista:( Kesäkuun lopussa tulee vuosi täyteen pillereiden lopettamisesta, niin se aika vaan menee...

Istun ulkona ja aurinko paistaa suoraan silmiin, mitään en läppärin näytöstä näe...antakaa anteeksi kirjoitusvirheet. Mutta ihanaa on että aurinko paistaa ja lämmittääkin jo ja puut vihertävät:)
 
Viimeksi muokattu:
KESKIVIIKKO 9.5.2012


...................... ikä ............kp ....................yk ..........toiveissa

Kaktus-76...........36............12/27-29............11..............2.
Syystuuli74.........37...........16/26-30............11..............2
Whisky Peat.........36..........16/30-35.............1v.............3.
Jaahas................35..........19/29.................6...............1.
Pepinka................37.........22/27-32............2...............3.
Puskajussi...........40..........24/23-30............3...............5.
K.......................37...........24/28...............14................3.
Ronja76..............35..........25/26-27............17..............1.
Elena75..............37..........25/25.................10..............3.
Scarleth..............35..........26/28-32 ...........8.................1.
Hopsan...............37..........29/28..................?................3.






:attn:KADONNEET: Hu Huu!:attn:

Ziida...................38..........?/26-28........?..............5.
Tiiti35..................35........?/22-25..........11..............2.
Malfiina 76 .......... 35 ..... ?/25-30 .........11 .............3.
Tiini.....................36.......?/27...............19..............3.
Helmisimpukka......38........?/?.................0...............3.


:heart:Plussanneet:heart:

2012
huhtikuu......ei plussia
maaliskuu....Melanie75 yk 3, Elmaleena yk 4
helmikuu.... Killi12 yk 3, Erika76 yk 4
tammikuu... ei plussia

2011
joulukuu......äiskä-73 yk 8, Milanella yk ?
marraskuu....Isobella yk 3, puskajussi yk 4
lokakuu ...... Barbamama35 yk 14, Kaneli74 yk 9, Keskeneräinen yk 4
syyskuu ..... Vilhelmiina73 yk 4, Eemas yk 4
elokuu ....... luosto yk 2, ilona***, Papuli yk 1
heinäkuu .... Lumihiutale73 yk 10
huhtikuu .... tääl taas yk 23, Niisku74 yk6
helmikuu .... Liljaana yk 5, Irmeli74 yk 1, ksylofoni yk6

2010
marraskuu . Helvi-10 ?, Siobhan42 yk 2, Pilvilinna74 yk 2, Koralli73 yk 10
lokakuu ..... calumet ?
syyskuu .... Jambo yk 1, kurkkunaamio yk 2
elokuu ....... Chilipapu yk 8
kesäkuu ..... Annemaarit ?
toukokuu ... happihyppy yk 8, Onnellinenx5 yk 3, Rae34 yk 10
huhtikuu .... Minnihiiri68 yk 5, Pimpula yk 4
maaliskuu ... Lumi-Marja ?, Jääräpää ?
helmikuu .... viivi74 yk 1
tammikuu ... Puskajussi yk 3, Poni06 yk 2


:heart:Syntyneet :heart:

Siobhan42.............6.8.2011 tyttö
Liljaana ............. 22.9.2011 poika
Pilvilinna74 ......... 3.8.2011 poika
Koralli73 ............. 2.8.2011 tyttö
Helvi-10 ............ 12.7.2011 tyttö
kurkkunaamio ..... 19.5.2011 poika
happihyppy ........ 25.12.2010 tyttö
jääräpää ............ 7.12.2010 tyttö
Lumi-Marja ........ 19.11.2010 tyttö
puskajussi ......... 18.10.2010 poika
Poni06 .............. 24.8.2010 poika
Tiktu ................ 11.5.2010 tyttö
äiti vm70 ........... 22.3.2010 tyttö


Edellinen ketju: YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 8

dpo (days past ovulation)
dpo 0 on ovispäivä
dpo -1 on ovisplussapäivä (ovistestillä saatu plussa)
 
Viimeksi muokattu:
Heissan!

Täällä oli keskusteltu vauvakuumeesta tai raskautumisen tarpeesta/kaipuusta. Kyllä tosiaan on niin tuttu tunne... Huokaus. Itsestäkin tuntuu siltä, että oviksen aikaan olo on toiveikas, mutta sitten vaan yhtä surumielisyyttä kierron loppuun ja uuden alku myös aika masentavaa. Ei voi kuin ihmetellä ja nostaa hattua teille, jotka olette jo pitkään olleet samassa tilanteessa, ja kokeneet aina uudelleen sen valtavan pettymyksen uuden kierron alkaessa. :( En tiedä miten itse kestän, jos kauhean kauan joudun kärvistelemään. Vaikka ei kai oikein muutakaan voi kuin jaksaa.

Tässä kierrossa onnistuin bongaamaan oviksen kp 15 (tai ainakin viivat oli halpistestissä yhtä vahvat mielestäni). Saatiin talleteltua kp 13 ja 15, sen jälkeen mies lähti työreissulle joten tuskinpa mitään ihmeitä tapahtuu. Nyt on ainakin niin luovuttanut olo, ja todellisilta piinapäiviltä tuntuvat nämä kierron loppupäivät. Sen verran varma olin tappiostani jo viime lauantaina, että tuli aika reippaasti otettua kaverin grillijuhlissa. Miksi tämän pitää olla näin vaikeaa? Vaikka en kyllä halua hirveästi valittaa, koska itsellä tämä vauvaprojekti vasta näin alussa, ja te monet olette jo yrittäneet niin hirveän pitkään. Tsempityksiä erityisesti teille kauan vauvaa yrittäneille! Ja tietysti niitä plussatuulia ihan kaikille!
 
Millon pääsette testailemaan Ronja ja Scarleth? Entäs Hopsan, tuliko täti kylään vai onko vielä toivoa? Parit muutkin näyttää punaista! Tulisipa niitä plussia jo!
Mulla on kaikki sormet ja varpaat pystyssä meille kaikille!

Mäkin oon miettinyt tuota lapsenkaipuuta/haluamista, enkä enää tiedä onko se vain pakkomiellettä. Tietenkin haluaisin lapsen, mutta välillä mietityttää, että onko se kaiken tämän tuskailun arvoista. Ja mitäs jos tulenkin raskaaksi!?! Siitä tulee 9 kk piina. En varmasti pysty rentoutumaan. Mä leikin ajatuksella, että mitäs jos vaan lopettaisi yrittämisen ja päättäisi, ettei hankita lapsia. Mut kyl mä haluun yrittää. Jos se sit päättyy siihen, et vauvaa ei tuu, ni ei voi ainakaan katua jälkikäteen, ettei yrittäny tarpeeks. Tää menkkojen odottelu on niin piinallista, et sais sen ajan sinne follikkeliultraan. Ikinä ei oo varmaan menny aika näin hitaasti. mistä vetoo, et kierto venähtää taas 30 päiväiseksi, et varmasti joutuu piinailee.

Mutta toiveikkaana odottelen teidän plussauutisia :heart:
 
Sori avautuminen, mutta lähtee hermot tähän punktion jälkeiseen olotilaan!! :headwall: Oon jo toista viikkoa ollut kumarassa liikkuva, raskas ja turvonnut läski. Menee hermot!! Mitä kaikkea sitä loppuviimeksi onkaan valmis näiden hoitojen takia kestämään!?? On kyllä ensimmäistä kertaa tullut mieleen, että pitäisköhän tämä leikki lopettaa tähän kertaan, jos ei plussaa tule. Argh, kunnon ranteet auki -meininki täällä siis :mad: Mahassa tuntuu kaikenlaista repimistä ja kramppausta, mutta tällä kertaa en tippaakaan elättele toiveita raskaudesta. Oletettavasti kaikki tuntemukset liittyy joko punktioon tai Lugeihin. Ekaa kertaa ei oo tullut mieleenkään esim. mittailla lämpöjä tai muuta älytöntä...

Toivottavasti teillä muilla on parempi päivä :)

jaahas, oon muuten miettinyt todellakin noita samoja asioita - miten tärkeä tämä asia loppuviimeksi oikein on, ja kannattaako itseään kiusata ihan loputtomiin? Olisiko jossain vaiheessa kuitenkin aika keskittyä ihan muuhun elämään.... näissä mietteissä olin eilen yliopistolla jatko-opintoseminaarissa joten nyt ei enää taida olla jatko-opintojen aloittamisesta paluuta, kun olin jo aikaisemmin käynyt proffan kanssa käymässä keskustelua aiheesta :) Toivottavasti opinnoista saa vähän uutta sisältöä elämään ja nämä vauvajutut taka-alalle.
 
Pikainen piipahdus tähänkin ketjuun. Eli ikä 38 ja neljäs lapsi haaveissa. Toissapäivänä plussasin ja yrityskertoja takana vain tämä yksi. Isännän kanssa vitsailtiin iltatähdestä ja meinattiin että koitetaan kesä ja tulee jos tulee....ja heti nappasi. Tosin itsellä yksi tuulimuna ensimmäisen ja toisen lapsen välissä ja itse olin jo asennoitunut siihen että ikä vaikuttaa ja tekee lasten saannista hankalampaa siksi en oikein uskalla vielä iloita tuosta plussasta...kokoajan pelko että kesken menee kumminkin kun kaikki kävi niin helposti.
 
TORSTAI 10.5.2012

...................... ikä ............kp ....................yk ..........toiveissa

Kaktus-76...........36............13/27-29............11..............2.
Syystuuli74.........37...........17/26-30............11..............2
Whisky Peat.........36..........17/30-35.............1v.............3.
Jaahas................35..........20/29.................6...............1.
Pepinka................37.........23/27-32............2...............3.
Puskajussi...........40..........25/23-30............3...............5.
K.......................37...........25/28...............14................3.
Ronja76..............35..........26/26-27............17..............1.
Elena75..............37..........26/25.................10..............3.
Scarleth..............35..........27/28-32 ...........8.................1.
Hopsan...............37..........30/28..................?................3.






:attn:KADONNEET: Hu Huu!:attn:

Ziida...................38..........?/26-28........?..............5.
Tiiti35..................35........?/22-25..........11..............2.
Malfiina 76 .......... 35 ..... ?/25-30 .........11 .............3.
Tiini.....................36.......?/27...............19..............3.
Helmisimpukka......38........?/?.................0...............3.


:heart:Plussanneet:heart:

2012
huhtikuu......ei plussia
maaliskuu....Melanie75 yk 3, Elmaleena yk 4
helmikuu.... Killi12 yk 3, Erika76 yk 4
tammikuu... ei plussia

2011
joulukuu......äiskä-73 yk 8, Milanella yk ?
marraskuu....Isobella yk 3, puskajussi yk 4
lokakuu ...... Barbamama35 yk 14, Kaneli74 yk 9, Keskeneräinen yk 4
syyskuu ..... Vilhelmiina73 yk 4, Eemas yk 4
elokuu ....... luosto yk 2, ilona***, Papuli yk 1
heinäkuu .... Lumihiutale73 yk 10
huhtikuu .... tääl taas yk 23, Niisku74 yk6
helmikuu .... Liljaana yk 5, Irmeli74 yk 1, ksylofoni yk6

2010
marraskuu . Helvi-10 ?, Siobhan42 yk 2, Pilvilinna74 yk 2, Koralli73 yk 10
lokakuu ..... calumet ?
syyskuu .... Jambo yk 1, kurkkunaamio yk 2
elokuu ....... Chilipapu yk 8
kesäkuu ..... Annemaarit ?
toukokuu ... happihyppy yk 8, Onnellinenx5 yk 3, Rae34 yk 10
huhtikuu .... Minnihiiri68 yk 5, Pimpula yk 4
maaliskuu ... Lumi-Marja ?, Jääräpää ?
helmikuu .... viivi74 yk 1
tammikuu ... Puskajussi yk 3, Poni06 yk 2


:heart:Syntyneet :heart:

Siobhan42.............6.8.2011 tyttö
Liljaana ............. 22.9.2011 poika
Pilvilinna74 ......... 3.8.2011 poika
Koralli73 ............. 2.8.2011 tyttö
Helvi-10 ............ 12.7.2011 tyttö
kurkkunaamio ..... 19.5.2011 poika
happihyppy ........ 25.12.2010 tyttö
jääräpää ............ 7.12.2010 tyttö
Lumi-Marja ........ 19.11.2010 tyttö
puskajussi ......... 18.10.2010 poika
Poni06 .............. 24.8.2010 poika
Tiktu ................ 11.5.2010 tyttö
äiti vm70 ........... 22.3.2010 tyttö


Edellinen ketju: YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 8

dpo (days past ovulation)
dpo 0 on ovispäivä
dpo -1 on ovisplussapäivä (ovistestillä saatu plussa)
 
Kopsaan tännekin....

Moikka!

Olen tässä nyt reilun vuoden tahkonnut, välillä intoa puhkuen ja välillä itkua tihrustaen. Nyt on ollut taas jälkimmäisen aika, ja voimat ovat muutoinkin aika vähissä.

Aloitan elokuussa uudessa työssä (sama työnantaja, eri työnkuva), ja työhön kuuluu tosiaan myös varajohtajuus ja uuden toiminnan alkuun saattaminen. Eli ei ole työnkään puolesta kovin hyvä ajankohta jäädä hetimiten mammalomalle - ja siksi toivonkin että juuri se johtaisi tärppiin Silloin kuin sitä vähiten odottaa ja sitä rataa.

Eli minut saa siirtää taustailemaan. Tämä kaipuu on niin kovaa, että on parasta välillä pysytellä poissa. Vaikka enhän siihen pysty, mutta yritän kuitenkin. Kesällä aion nauttia lämmöstä, perheestä, lomasta, TERASSEISTA (en ole 9 vuoden aikana käynyt ollenkaan) ja monesta muusta ihanasta asiasta.

Onnea teille kaikille projekteihinne, varmaan palaan tänne jo ensi viikolla, vaikka miten uhoan pysyväni poissa

<3 :lla WP
 
Pepinka, itsekin sitä tässä aina välillä ihmettelee, että miten sitä jaksaa "ottaa selkäsaunan" joka kuukausi ja aina vaan yrittää uudelleen. Mutta kuten totesit, eihän tässä ole muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa ja jaksaa tai sitten lopettaa yrittäminen. Ei ne vaan kiukuttelut tai itkut auta. Mutta teillähän on pupuiltu ihan hyvään aikaan, kaikki on siis mahdollista :) Älä luovuta.

Jaahas, täti ei ole tietään meille löytänyt, mutta mulla aina Luget viivästyttää tädin ilmaantumista. Eli vaikka listalla on mun kohdalla punaista, niin ei ole mitään piinailtavaa. Kierron tulos on selvä.
Olin tänään yhteydessä lääkäriini ja lupasi taas kirjoittaa uuden reseptin. Eli jatkan seuraavan kierron samalla koktaililla. Tosin jos menkat alkaa nyt tänään tai huomenna, en aloita pistoksia ollenkaan, koska todennäköisesti ei sitten olla tärppipäivinä miehen kanssa samassa kaupungissa. Toivon siis, että täti tulis vasta aikasintaan lauantaina...

Scarleth, tsemppiä piinailuun! Koita jaksaa. Toivotaan onnellista lopputulosta.
 
Ronja, mites menee? Joko pian on testauksen aika käsillä?

Täällä mennään suht tasaisin mielin. Ei mitään järisyttäviä oireita - kaikki mitä on, voi johtua lugeista tai ihan mistä vaan, joten ihme kyllä en ole niitä juurikaan jaksanut miettiä.

Te jotka ootte olleet hoidoissa; oletteko testailleet koskaan miten kauan Pregnyl näkyy raskaustestissä? Mulla aikanaan 5000 yksikköä haihtui muutamassa päivässä. Nyt oli annostus tuplaten eli 10 000 yksikköä... mietin vaan, että milloin uskaltaa testailla niin, että mahdollinen plussa olis oikea plussa eikä Pregnylin aiheuttamaa?
 
hopsan, kiitos tsempityksestä! Ehkä tässä on vielä toivoa, vaikka ei siltä tunnukaan. Mielestäni ovis oli omien tuntemuksien perusteella hieman myöhemmin kuin testien näyttämä (ehkä) tasavahva ovisplussa, ja pupuilut tosiaan jäi viimeisen kerran ennen miehen työreissua kp 15, eli todennäköisesti liian aikaisin pupuiltiin. :/ Ja eihän sitä ovista välttämättä ollut ollenkaan. Nämä kaikki testit tuntuu aiheuttavan vaan lisää stressiä, kun pitäisi saada mies sänkyyn oikeana päivänä, ja ainakin meillä se on toooosi vaikeaa välillä - joko ei innostu juuri silloin kuin pitäisi tai sitten sattuu olemaan työreissu. Nyt sitten piinailen näitä hirveitä päiviä ennen tätiä, ja kyttään kaikkia "muka"oireita eli eihän niitä mitään tietenkään tunnu, mutta pienestäkin jomotuksesta keksii olevinaan vaikka mitä. No, ei kun vaan uutta kiertoa kohti... Tää on niin tätä turhan purnausta, mutta varmaan tiedättekin kaikki tämän olotilan.

Plussatuulia edelleen kaikille!
 
Hello! Mä näyttäsin olevan punaisella tuossa listalla, mutta mennäänkin jo kp 10. Taas tuli superlyhyt kierto ja sitämyöten iski pikkanen ketutus..
Aloin jo jättää hyvästejä vauvahaaveelle ja pikkasen surutyötäkin jo aloin tekemään.

Kävin sitten tuossa muissa asioissa gynellä ja hän kirjotti terolut-reseptin ja tyrmäs meikäläisen varhaisvaihdevuositeorian..
Kun sitten kävelin siitä synnytysosaston ohi ja tunsin sen tuoksun ja muistot tulvahti mieleen, niin iski just tuo kaihomieli ja ei ehkä vielä voi antaa periksi!!?

Olin atellu et 40 on mun takaraja vauvoille, mut kylhän mä muutaman kuukauden toki myönnytyksiä teen :)
Aattelimmehan sillon kakskymppisinä, että teemme niin monta lasta kuin vaan ehtii ennen 30-v päiviä tulla. No ei tullu kuin kaks :/ ja pakko oli väljentää kriteerejään. Tosin sillon nuorena jo se 30 kin tuntui jo vanhahkolta ;)

Mutta uusin tuulin ja mielin. Plussaonnea kaikille
Ja OIKEIN IHANAA ÄITIENPÄIVÄÄ :heart:

Puskis
 
  • Tykkää
Reactions: Scarleth ja K
MAANANTAI 14.5.2012



...................... ikä ............kp ....................yk ..........toiveissa


K.......................37..........2/28...............15................3.
Elena75..............37..........5/26.................11..............3.
Puskajussi...........40..........11/23-30............4...............5.
Kaktus-76...........36..........17/27-29............11..............2.
Syystuuli74.........37..........21/26-30............11..............2
Jaahas................35.........24/29.................6...............1.
Pepinka................37.........27/27-32............2...............3.
Scarleth..............35..........31/28-32 ...........8.................1.
Hopsan...............37..........34/28..................?................3.



:attn:TAUSTALLA:attn:

Whisky Peat


:attn:KADONNEET: Hu Huu!:attn:

Ziida...................38..........?/26-28........?..............5.
Tiiti35..................35........?/22-25..........11..............2.
Malfiina 76 .......... 35 ..... ?/25-30 .........11 .............3.
Tiini.....................36.......?/27...............19..............3.
Helmisimpukka......38........?/?.................0...............3.


:heart:Plussanneet:heart:

2012
toukokuu ....Ronja76 yk 17
huhtikuu......ei plussia
maaliskuu....Melanie75 yk 3, Elmaleena yk 4
helmikuu.... Killi12 yk 3, Erika76 yk 4
tammikuu... ei plussia

2011
joulukuu......äiskä-73 yk 8, Milanella yk ?
marraskuu....Isobella yk 3, puskajussi yk 4
lokakuu ...... Barbamama35 yk 14, Kaneli74 yk 9, Keskeneräinen yk 4
syyskuu ..... Vilhelmiina73 yk 4, Eemas yk 4
elokuu ....... luosto yk 2, ilona***, Papuli yk 1
heinäkuu .... Lumihiutale73 yk 10
huhtikuu .... tääl taas yk 23, Niisku74 yk6
helmikuu .... Liljaana yk 5, Irmeli74 yk 1, ksylofoni yk6

2010
marraskuu . Helvi-10 ?, Siobhan42 yk 2, Pilvilinna74 yk 2, Koralli73 yk 10
lokakuu ..... calumet ?
syyskuu .... Jambo yk 1, kurkkunaamio yk 2
elokuu ....... Chilipapu yk 8
kesäkuu ..... Annemaarit ?
toukokuu ... happihyppy yk 8, Onnellinenx5 yk 3, Rae34 yk 10
huhtikuu .... Minnihiiri68 yk 5, Pimpula yk 4
maaliskuu ... Lumi-Marja ?, Jääräpää ?
helmikuu .... viivi74 yk 1
tammikuu ... Puskajussi yk 3, Poni06 yk 2


:heart:Syntyneet :heart:

Siobhan42.............6.8.2011 tyttö
Liljaana ............. 22.9.2011 poika
Pilvilinna74 ......... 3.8.2011 poika
Koralli73 ............. 2.8.2011 tyttö
Helvi-10 ............ 12.7.2011 tyttö
kurkkunaamio ..... 19.5.2011 poika
happihyppy ........ 25.12.2010 tyttö
jääräpää ............ 7.12.2010 tyttö
Lumi-Marja ........ 19.11.2010 tyttö
puskajussi ......... 18.10.2010 poika
Poni06 .............. 24.8.2010 poika
Tiktu ................ 11.5.2010 tyttö
äiti vm70 ........... 22.3.2010 tyttö


Edellinen ketju: YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 8

dpo (days past ovulation)
dpo 0 on ovispäivä
dpo -1 on ovisplussapäivä (ovistestillä saatu plussa)
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä