YLI 35-V KUUMEILIJAT vol 7

Heips pikästä,pitkästä aikaa..Siitä on todellakin pitkä aika kun tänne viimeksi olen kirjoitellut.. :ashamed: Paljon on tapahtunut sinä aikana.. Työt loppui toukokuun viimeinen päivä..Sen jälkeen olen ollut paljon miesystävän luona ja (välillä kotona).Neiti pääsi sitten ysiltä ja elokuussa aloittaa lukion (musiikki) Tampereella.Itse hain tuossa lähihoitaja koulutukseen,pääsin haastatteluun,mutta ei valittu koulutukseen.. :ashamed: Ajattelin että hakis uudelleen.Raskaana ei olla vieläkään,ovista tikuttelin ja ovisplussan sain 15.6. Mutta täti tuli taas eli nyt kp6 menossa ja täti lähti..

Tänne on tullut paljon uusia kuumeilijoita Rinja,Tinki,Tiktu,Minotchkin ja paljon muita,kaikille tervetuloa mukaan!

Mukavaa päivänjatkoa kaikille! :wave:
 
Onnea äiti-Kengulle myös täältä! Menkkoja odotellaan ja huomenna lääkäriin, kun on niin outoa tämä odottelu. En tiiä, olen varmaan teidän mielestä liian hätäinen, mut en halua odotella montaa kuukautta menkkoja, kun yleensä ollut kierto lyhyt.
 
Äiti-kengulle paljon onnea!
Täällä ollaan palattu lomilta, mutta eipä näyttänyt stressitön pari viikkoa auttavan asiaa. Tänään kp 1 ja hiukan masentaa. Onneksi on sentään kesä ja muutakin ajateltavaa. Mies on sitä mieltä, että hötkyilen ihan turhaa, eihän tässä vielä kauaa ole yritetty. Mutta tuntuu vaan tämä puolivuottakin jo pitkältä.
:hug: kaikille niille, joilla on mieli maassa. Ja aurinkoista kesää kaikille!
 
Oikein paljon onnea pikkuprinsessan johdosta äiti-kengulle :flower: :heart:

Taikakuu Kiitos kysymästä :) Helteistä nautittiin niin kovasti että poltin itseni aika pahasti rannalla. Amerikan serkut myös Suomessa ja heidän kanssa oltiin. Netta nautti helteistä, viihtyi hyvin kaukalossaan varpaitaan heilutellen ja tankkauksia tehden. Imetän edelleen ja siemaili maitoa usein ja söi soseita. :D Oltiin melkein 5 tuntia ja tyttö vain hymyili ja oli hyväntuulinen. Autossa sitten nukahti viimein.

Netta nukkuu läpi yön. Puolesta vuodesta lähtien ei ole heräillyt enää öisin. Joskus satunnaisesti, mutta yleensä ei heräile eikä juuri itkekään. Jaksaa olla hyväntuulinen ja oikein hekottaa ääneen kun isompien touhuja seuraa ja pelleilevät. :D Syö hyvin ja kasvaa kovaa vauhtia. Painoja ja pituuksia voi lukea edellisistä teksteistä jos kerkeet ja kuulumisia myös.

Käyn täällä kurkkimassa ja kertomassa kuulumisia välillä. Meidän keskimmäinen täyttää ensi kuussa 3 vuotta ja vihdoin on saatu jättää päivävaippa pois, kun käy hyvin potalla. Pian 2 vkoa ollu pois vaippa. Yövaipan laitan. Lupasin senkin jättää heti kun 3 yötä on täysin kuiva vaippa ja kakatkin tulevat pottaan. Potalla käynyt jo kauan, mutta kuivaksi oppiminen selvästi viivästynyt Netan syntymän jälkeen.

Miehellä alkaa ma kesäloma. Jonnekin tekis mieli lähteä käymäs. Onhan se aika showta lähteä kolmen lapsen kanssa, mutta kivoja paikkoja olis mihin lapsetkin haluais. Power Parkissa jo kävimme ja vanhin tykkäs kun on nyt 120 cm ja pääsi jo isojen laitteisiin...

3-v synttäreitä pidämme keskimmäiselle nyt heinäkuussa hieman etukäteen. Tilasin netistä syötävän kakunpäällisen. Siinä on prinsessoja. :D

Meillä on ollut myös surua alkuvuonna kun isäni kuoli, häneltä repesi aortta ja omaan sänkyynsä kuoli. Oli yllättävä lähtö kun ei ollut oireillut aikaisemmin. Ei osattu odottaa. Huomenna tulee 5 kk isäni kuolemasta. Ikävä välillä isää :'( Alussa itkin paljon, nyt helpottanut kun aikaa kulunut, mutta välillä tulee itku.
 
ONNEA ÄITI-KENGULLE ja PIKKUNEIDILLE! :flower: :flower: :flower:

Ihanaa että plussista tulee ihka-oikeita vauvoja.

Nean äidille halusin sanoaa että suru ja ikävä ei niin vaan lopu. Isäni kuoli 60 vuotiaana samaan aortta kaaren repeytymään jo 16 vuotta sitten. Silloin kun ihminen viedään elämästä pois äkillisesti on vaikeata ymmärtää asiaa, mutta myös silloin kun ollaan oltu tietoisia tulevasta tapahtumasta, suru vaan on erillaista...
Nauti omista pienokaisista ja anna heidän täyttää tuota surun aukkoa, naurullaan ja ilon hetkillä.

mimmimamma
 
Monen päivän tauon jälkeen pääsin taas nettiin ja täällähän oli iloisia uutisia eli

OIKEIN PALJON ONNEA ÄITI-KENGULLE JA KOKO PERHEELLE :heart: :flower: :heart:

Ovisaika taas käsillä ja ollaan sitä hyödynnettykin. Tänään tultiin taas kotiin ja tikutin ovisplussan. Vaan eipä tuosta enää kauheesti jaksa innostua :ashamed:

Vielä melkein kaksi viikkoa lomaa jäljellä B)

Happihyppy :hug: Toivottavasti oviksen hyödyntäminen onnistui.

Helvi pahoittelut tädistä, kyllähän se niin on, että odottavan aika on piiiiiiiiiiiitkä ja puoli vuottakin voi tuntua ikuisuudelta :hug:
 
Neeanäiti minun veljen porukka kävi tässä pari kesää sitten ti-ti nallen talossa ja muumimaailmassa.(Heillä on kaksi tyttöä).Olivat tykänneet. =) Juuri näiltä tytöiltä kuoli mummu ennen juhannusta.. :'(
 
Onnittelut Äiti-kengulle ja koko perheelle prinsessasta :heart:


Taikakuu ihanaa kun olet palannut joukkoomme =)
Annemaarit jaksuhali :hug:

Tänne täti ei vieläkään tullut, jos sit ensyön aikana :ashamed: Ajattelin aamulla sit testata jos ei ole saapunut et katsellaan. Päivittelen kuitenkin listan jo huomiselle ;)
 


TIISTAI 7.7.2009


Helvi-10.................................... 3/24-29
Taikakuu................................. 7/
happihyppy............................... 12/ ?
Minotchkin ............................... 12/25
Annemaarit............................. 14/24-28
amati.........................................17/18-28 (-32)
mahtaakohan............................19/27
Rosmariini -74...........................23/ 28-31 (DPO 10)...yk 11
Tinki......................................... 24/28...... yk 3
Tiktu..........................................25/28-30...yk 7
Abby.........................................27/?
Rinja........................................ 34/ ?


Tiitikan..............
Barbarella.........
Ebony...........
Rikupi...........
Hibiscus...........
Sisusalmiakki ........
kikkara........................ taustailee
Siiri Sisilisko ................taustailee
touhu tenava........... taustailee




:heart: HAAMUILIJAT :heart:



:heart: PLUSSANNEET 2009 :heart:

PK- haaveilija= äiti vm70 Heinäkuu :heart:
piipiäinen coitus interruptus Kesäkuu :heart:
Petite.... ................... Toukokuu yk 3 :heart:
Destiny......................Helmikuu yk 4 :heart:



:heart: SYNTYNEET VAUVAT 2009 :heart:

Äiti-kengu 1.07 tyttö :heart:
Mantana 30.01 poika :heart:

 
Kiitokset onnitteluista =)

Pikkukakkosen haaveilija =) :heart: täällä peukut kaikki pystyssä.

Annemaarit :hug: koitahan jaksella =)

Tätin yllättämille kovasti jaksuja ja tsemppiä uuteen kiertoon :hug: =)

Neeanäidille :hug:

Jaahas nyt noitten kohta 4v ja 2v5kk kanssa touhuaan,kun vauva nukkuu :wave:
 
Kiitos Äiti-kengu :hug:

Mua hämäs sen verran se aamuinen testi et kävin ostaa apteekista sen herkän, tehty siis nyt illalla ja heti tuli toinen viiva ;)
http://www.aijaa.com/v.php?i=4464249.jpg

Valitan, kuvan laatu ei paras mahdolinen :ashamed: mä olen tosi huono lisää mitään kuvia puhumattakaan jos pitää vielä muokata :ashamed:

Plussatuulia kaikille ++++++++++ :whistle:
 
Pikkukakkosen haaveilija :flower: :heart: =) jarrusukkia roppakaupalla mukaan.

Mun tarvii mieheni laittaa tälle listalle sen mielestä meitin lapsiluku ei ole vielä täynnä.Sille siis ei riitä kaksi tyttöä ja yksi poika :whistle:
Nyt vauvveli heräs :wave:

Plussatuulia kaikille =)
 

Yhteistyössä