YLI 35-v KUUMEILIJAT :) VOL.4

a-alisa keskiraskaus on kyllä ihanaa aikaa. Vauvan liikkeet tuntuu mukavasti.

Pikkuneiti heräs jo klo 6 ja nukkuu taas jo päiväuniaan. Kävin koiran kanssa lenkillä, ihana aamu, linnut lauloi. Nautimme lenkistä, pitäis kaivaa kävelysauvat tuolta varastosta ja alkaa mennä niillä taas. Kävelin aika vauhdikkaasti ja olo tuntui ihan hyvältä. Kurkku vieläkin kipeä. Kuuria vielä vähän jäljellä.

Unohdin eilen mainita, että kävin lasten kanssa tiistaina kesäleirillä moikkaamassa tuttuja. Olen itsekin ollut nuorempana paljon leireillä ja nykyinen mieheni tuli v. 1995 katsomaan mua leirille, kun olin ohjaajana ja aloitimme seurustelun sinä kesänä. Naimisiin menimme saman vuoden joulukuussa. Sitten muutimme yhteen. Muistot tulivat mieleen ja monet leirillä olot, kun siellä kävin. ;) :D

Mukavaa päivänjatkoa! :heart: TeSuLah ja Pikkukolmonen 19+2 :heart: :wave:
 
Lumi-Marjalle hurjasti onnea :hug: ja Gitelle onnea työpaikan johdosta :wave:

Mulla oli tänään rakenneultra ja vaavilla on kaikki hyvin. Kaikki elimet oli siellä missä pitikin, sydän löi kiivaasti ja koko vastasi ihan määriteltyjä raskausviikkoja. Kovin oli vilkas kaveri tuolla masussa, kätilöllä oli vaikeuksia saada päämittaa, kun vaavi piti sellaista showta tuolla masussa ettei malttanut oikein pysyä paikallaan :LOL:

Meille on sitten tulossa tyttö :heart: Pikkasen oli vaavilla jalat ristissä, mutta kyllä se kätilö sitä prisenssaksi tituleerasi, joten eiköhän se sitten tyttö ole. Ei kai kätilö sanoisi sukupuolta, jos ei olisi varma? No, eiköhän se vielä 4D-ultrassa varmistu eli sitä odotellaan sitten seuraavaksi :)

Aion kyllä heti tänään mennä ostamaan muutaman hempeän värisen vaatteen meidän prinsessalle :D

Mulla on istukka kohdun etuseinässä, joten siksi en vielä ole tuntenut vaavin liikkeitä. Mutta kätilö sanoi, että on luultavasti jo muutaman päivän sisällä liikkeet alkavat tuntumaan. Malttamattomana tässä siis odottellaan, koska tunnen ensimmäiset vaavin liikkeet.

Lohtuhalit kaikille, joilla ilkeä täti kurvasi taas paikalle :hug:

Ja oikein kunnon plussapuhurit kaikille, joilla on testiajat lähipäivinä :heart:

-minnihiiri68 + vaavi rv 18+6
 
Kiitos kaikille onnitteluista :D :flower:

Aurora, no eipä meinaa oikein todeksi uskoa ei. Mut pikku hiljaa tässä yritän asiaa sisäistää :D

Mahanpohjan kova juiliminen heittelee varjoja tämän onnen ylle. Se on todella voimakasta ja tuntuu siltä, että täti olis tulossa hetkenä minä hyvänsä. Muistaakseni juilintaa oli viimeraskaudenkin alussa, mutta en kyllä muista, että näin kovaa olisi ollut. Toivottavasti on vain asiaan kuuluvaa ja huoli turhaa. Allergiaoireet alkaa hävitä ja naamakin pikkuhiljaa näyttää omalta, eikä tomaattipyrenaamiolta. Samoin turvotus kaulalta hävinnyt lähes kokonaan.

Pikapuoliin lähden hakemaan esikoista riparileiriltä, jossa oli isosena. Huomenna tulee seuraava poika kotiin omalta leiriltään, ovat muutaman päivän kotona ja lähtevät seuraavalle leirille. Ainakin täällä on ollut hiljaista :D

Plussatuulia, Lumi-Marja ja pikkunen 4+1
 
Voih,oikeen suuren,suuret lämpimät onnittelut sinulle plussasta!!

Seurasin sun matkaasi viime raskautesi aikana ja jäit jotenkin vahvasti mieleeni!

Toivon jotta nyt saisit jo vauvelin syliisi!! :heart: :heart:

Itsellä on tänään 33 viikkoa raskautta takana ja nyt alkaa hiipumaan jo haiku vatsaa kohti kun tää on meidän viimeinen vauva.
Vaikka noita kaikenlaisia vaivoja näin lopussa alkaa tulemaan niin kyllä tää kuiteskin on jotenkin niin onnellista aikaa!! =)

Roppa kaupalla enkeleitä raskauteesi!! :heart:

Äiti-66 Pohojanmaalta
 
Lämpimät onnittelut Lumi-Marjalle :heart: :flower: :heart: !!!

-Olipa ihana uutinen lukea, kun taas pitkästä aikaan tulin kurkkaan kuulumisia...

Ja todella nopeasti tämä aika kuluupi, selasin juuri, että on taas kuukausi kulunut kun olen täällä viimeksi vieraillut... :/ -mutta mielessäni olette olleet koko ajan :heart: =) .

Meillä on täällä pari viikkoa kesälomaa vietetty ja taas aherretaan työn parissa. Loppu kuusta on taas viikko lomaa, jolloin lähdemme KOKO perhe yhdessä perheleirille =) Innolla odotan sitä, kun on tiedossa ns. täyshoito ;) -pääsee tämä mamma vähä huilaan ruuan laitosta =) B) .

Voi että oli söpö masu kuva tuolla TeSuLahin profiilissa :heart: . Me kävimme moikkaamassa yhtä tuttua synnärillä viikko sitten, niin kyllä tuli haikea mieli. Kotona ukko alko yllättäen puhumaan, että oli nähnyt siellä jonkun "vanhemman" pariskunnan, jolla oli ollut pieni vauva....ja vauvan isä oli niin ylpeänä hoidellut pikkuista kun se oli alkanut itkemään ;) -hänen äänestään ( siis mieheni ) kyllä kuului selvä haikeus... ja "kuume" hänellä vielä jossain sisimmässään on, vaikkei siitä niin enään puhu...

Niin ja Minnihiirelle lämpimät onnittelut myös....vaavilla kaikki hyvin :heart: -siitä on mukava jatkaa kesää ja odotusta...

Voi että kuume nousee aina niin pintaan, kun tänne palstalle tulee...olen huomannut, että aina näin kierron loppu vaiheessa viimestään on pakko tulla tänne kuumeilemaan ja kuulumisia lukemaan...Voi kun minullakin olisi vielä joskus ILOISIA uutisia tänne :whistle: Laskeskelin juuri kiertoa niin nyt on meneillään 23 / 28-30....Mitään oviksia en ole nyt testaillut, mutta ihan mukavasti on nuita peittoja tullut pöllyteltyä,,,vaikka reissussa oltiinkin.
-no pahoin pelkään, että kyllä se täti tänne taas löytää...niin kun aina ennenkin :ashamed:

No, puhkun ja puhaltelen kaikille oikein vauvan tuoksuisia TUULIA :whistle: ja pidetään kovasti peukkuja, että saamme lisää plussia meidän ihanaan pinoomme :heart:

:heart: :lla Ebony
 
Kiitos Ebony, toivon että vauvan tuoksua pian teilläkin. :heart: Maha tosiaan kasvaa hurjaa vauhtia ja vähän supistelikin tänään, kun innostuin vauhdikkaasti lenkkeilemään koiran kanssa heti aamusta.

Minnihiiri68 onnea upeista ultrauutisista! Meillä 11.7. rakenneultra ja mummi lupas hoitaa sillä aikaa lapsia, että pääsemme yhdessä sinne. Minkälaiset sykkeet vauvallanne ?Mulla oli selvästi neidillä korkeammat koko ajan, poitsulla matalammat, nytkin matalammat ja uskon vahvasti että pojan saamme. :heart: Näimme itsekin selvästi esikoisesta että poikahan siellä. Saapa nähdä näyttääkö tämä kaveri sukupuolensa.

Aurinko paistaa ja on lämmintä ulkona!

 
Tänään se ovulaatio sitten tuli, jo sitä odotinkin. Vaikka se ihan oikeana päivänä saapui. En millään usko, että ekasta kierrosta taas raskautuisin, mutta saan jännittää kuitenkin parin viikon päästä.

Meidän tyttö käy uimakoulussa ja olen yrittänyt käydä lenkillä sillä aikaa läheisellä pururadalla. Kunto on kyllä laskenut oikein reippaasti, mutta innolla taas aloittelen tuota harrastusta. Tuntuu, että keskenmenon jälkeen olen ollut aikalailla kadoksissa. Nyt rupeaa taas tuntumaan hyvälle.

Plussatuulia kaikille :heart:
 
Hirmuisesti Onnea Lumi-Marja :flower: ja pienelle kovasti tarrasukkia :heart:
Minnihiiri68 Onnittelut hyvistä ultrakuulumisista :heart:
Gitte Onnea uudesta työpaikasta :flower:
TeSuLah toivottavasti flunssasi on jo helpottanut :hug:
a-alisa Onnea oviksesta, ei muuta kuin peittojen pöllytystä ahkeraan ;)

Omaa napaa, auttakee ken osaa
Mulla on ollut outoja olotiloja, muuta sanaa en keksinyt näille viimeaikoina oleville tuntemuksilleni. Töissä ollessa jatkuvasti kuvottava olo ja vatsaan koskee, väsyttää. Kotona parina päiväna tuli selkeitä supistuskohtauksia että vatsa meni ihan kivi kovaksi. Sit tuntuu et kokoajan löytää vaan kaikesta negatiiviset asiat varsinkin töissä ja kotona pinna turhankin piukeena vaikka ei saisi. Raskaana en ole, eilenaamulla viim. tein testin, stressikö??? vaiko alkaisko kohta ensimmäiset menkat reilun 1,5v. jälkeen????? Apua, tää ei oo enää kivaa. Lääkäriinkään ei tunnu saavan aikoja et pääsis edes johkain verikokeisiin et kahtoisivat edes jotain jos siit olis edes apua :ashamed: :'(
 
pikkukakkosen haaveilija kurkkukipu ei vielä aivan kokonaan ole helpottanut, yskiminen ja nuha jo vähän. Kiitos!

Ihmetyttää nuo ns. supistuskohtaukset, ei kai niitä muuten ku raskaana olles tuu? Silloinkin vasta myöhemmin, mulla on ollu jo muutamia. Sulla varmaan täti tulos pian kyläilemään ja voi muistuttaa niitä kivut, mulla oli ainakin jänniä tuntemuksia ennen menkkoja, kun oli pois 2 vuotta ja kun imetyksen lopetin, niin sitten n. 3 vkon päästä alkoi. Riippuu kierron vaiheesta alkaminen. Toivotaan että nyt vaan sitä. :hug:

Poika meni isänsä kanssa teltaan takapihalle nukkumaan. Ekaa kertaa yöpyy teltassa on jännittävää ja kiva olla retkellä. Saapa nähdä malttavatko nukkua. =)

Pikkuneiti nukkui illalla toiset päikyt ja nyt vielä pirteänä valvoo, kävi äsken vielä pikaisesti iltakylvyssä. Lapset esittivät illalla katsoessani Talentia niin että hikosivat ja neidilläkin ihan pää märkänä. Oli sen näköinen kuin olisi ollut just kylvyssä. :LOL:

Nyt hyvää yötä kaikille!
 
plussa lumi-marjalle :)

Sydämmelliset onnittelut ja tarrasukat matkaan.

Kiitos kaikille tädintuloajatuksista. Uutta kiertoa lähdetään hakemaan. Nyt mies ei ola matkoilla vaan yhdessä lähdemme oviksen aikoina Roomaan. Onneksi kp 12 on lähtöpäivä joten keretään paheet hoitaa kotona eikä pikkutytön kanssa samassa hotellihuoneessa....kukakohan matkan tilasi laskettuaan kp ja tiedettyään kp 1 :)

Lomaa ei ole vaan palkatonta vapaata...matka ja palkaton loma kyllä tuntuu kukkarossa....mutta entäs sitten. Loman olen ansainnut talven aherruksen jälkeen.

Plussapuhuria ++++++

mimmimamma

 
:'( Ei kestänyt meidän onni pitkälle. Aamulla alkoi menkkakipumaiset kivut kovina ja soittelin neuvolaan, voisinko käväistä labrassa tarkistuttamassa arvot. HCG oli 85, joten laskussa. Nyt vain odotellaan vuodon alkamista ja neuvolan th pahoitteli vain kovasti tapahtunutta. Papereihin laittoi, varhainen km rv5 alussa. Parempi tässävaiheessa (vaikkakin pahalta tuntuu sanoa ) kuin siellä pidemmällä, missä viimeksi. Eipä tässä auta muu, kuin niellä kylmä totuus ja jatkaa elämää. Vielä joskus onnistutaan, sitä ainakin toivomme kovasti.

Lämmin kiitos kaikille onnentoivotuksista ja sanoistanne. Kumpa vain tämä olisi voinut jatkua ja onni sen mukana. En jaksa ymmärtää, kuinka paljon kipeitä asioita ihmiselle annetaan kannettavaksi. Pienen Onni-enkelin menetys, väliin mahtunut paljon kaikkea muuta murehdittavaa mistä en ole täällä kertoillut, koska ne asiat käsitellään muualla. Nyt tämä...mieli on kertakaikkiaan maassa. Nyt saan jokainen vessareissu seurata, joko pieni unelmamme alkaa poistua matkasta. Ihan alussahan tämä oli, mutta ehtihän sitä jo muutaman päivän olla onnellinen, vaikka jatkuvat aika kovat kivut varjostikin sitä. Miksi taas aavistukset siitä, että kaikki ei ole hyvin pitikään niin kovin hyvin paikkansa.

Uutta yritystä ainakin saa jatkaa heti eikä tarvi odotella. Th oli sitä mieltä, että jos ei olis testaillu tai labrassa käyny, niin tämä olis vain kuittaantunut pari päivää myöhässä olevilla menkoilla, joten näitä sattuu paljon. Monenkaan tietämättä asiasta mitään. Tuonko pitäisi lohduttaa :headwall: Ehkä vähän, en tiedä. Olísihan se jo ollutkin jotain, että näin lyhyellä yrittämisellä meille se vauva olisi suotu. Yritys jatkuu, elämä jatkuu. Niin kuin jo edellä mainitsin, niin parempi nyt, kuin sitten viikkojen/kuukausien päästä. Ehkä tämäkään pieni alku ei ollut tänne luotu, vaan taivasta varten.

Joku voisi ajatella, että mitä sitä suremaan jotain näin alussa ollutta olematonta alkua, mutta meille se on menetys kaikesta huolimatta. Tästä kuitenkin selvitään ja noustaan. Vielä joskus saamme sen pienen odotetun pienokaisen syliin asti. Muuta en edes halua ajatella.

Nyt on aika pysähtyä ajattelemaan mitä kesällä on annettavana ja tuumata paremman kerran tätä vauvan teko yritystä. Vieläkö yritämme luomuna vai annetaanko periksi. Ne on kysymyksiä, joihin on aika saada vastaus omassa päässä.

Terkkarin mukaan voin ihan hyvällä omallatunnolla vuodon alettua merkitä kalenteriin kp1 ja jatkaa elämää siitä. Tämän ei pitäisi vaikuttaa seuraavaan kiertoon mitenkään erikoisesti. HCG:n laskua vielä ensiviikolla seurataan.

Surumielinen, Lumi-Marja
 
Lumi-Marja jaksamisia ja voimia sulle :hug:

Minnihiiri68 kyllä sulla tytön sykkeiltä vaikuttaa. Tytöltähän vaavi näyttikin.
Katsoin jus esikoisen sykkeet oli siina 135-140 välillä lähes koko ajan, tytöllä huitelikin sitten yli 160 ja oli niin vilkaskin vatsassa ettei meinannu käyrillä pysyä ja olinkin usein kovan liikkumisen takia käyrillä ja tarkistettiin että kaikki vauvalla ok. Siinä on vaarana napanuoran kiertyminen tms. jos on oikein kova liikkumaan. Napanuorakin on ollut molemmilla vain n. 30 cm, eli aika lyhyt.

Telttaretki sujui pojalla oikein hyvin, ei meinannu millään malttaa nukkua, kun metsästi milloin mitäkin eläintä. :D Kuuma miehille aamulla tuli ja kömpivätkin jo ennen puolta 7 teltasta nälkäisinä aamupalalle.
 
:'( kp1/28-30 :headwall:

Vuoto sit pikkuhiljaa alkoi. Voimistuu koko ajan. Menin purkamaan kiukkua, tuskaa ja ehkä ihan silkkaa raivoakin ruohonleikkuuseen ikivanhalla klenulla, joka täristää kuin sähkövatkain, rämisee, renkaat irtoilee ja sammuu tuon tuostakin. Leikkasin sillä rottosella tuon puolenhehtaarin nurmikon ja sain komean aurinkoihottuman naamaan ja käsivarsiin. Ainakin se tuota kiukkupuolta tasoitti ja vessareissulla sai huomata, että vuoto on alkanut.

Toisaalta hyvä niin, ettei venynyt pidemmälle. Hyvä, että kävin aamulla labrassa, etten nyt peljästynyt suotta. Luulen vain, että pieni alku ei ollut elämään kelvollinen, kun näin varhain päättyi elämä. Voihan olla tuulimunakin, kuka tietää. Kukaan ei voi sitä tietää. Pää on ajatuksia täynnä ja kylläpä se yksi sana, miksi, siellä liikkuu. Tästä noustaan kuitenkin, kiitos kaikille tuesta :hug:

Palailen taas, kun tästä vähän ajatukset selkenee. Nyt alkaa heinätyötkin, joten on ainakin tekemistä, ettei jää vain kotisohvalle lojumaan.

Lumi-Marja :wave:
 
Voi Lumi-Marja :( Minäkin täällä ihan sanattomana.
Mutta niinpähän taas nostit pääsi ylös ja jatkat eteenpäin :hug:

Minä loikin iloisena västräkkinä (aika osuva vertaus melko isokokoisesta naisesta) töistä kotiin kun tänään alkaa kauan odotettu loma. Ulkona mieletön helle.

Nyt sitten tietty heti koneen ääreen ja katsomaan mitä tänne kuuluu. Mies tulee töistä vasta vähän myöhemmin eli saan tässä itsekseni asettautua lomamoodiin B)

Mulla on jo pari päivää ollut jonkun verran pms-juilintaa mahassa vaikka tätsyli kurvaillee paikalle vasta ens viikon lopussa. Taitaa olla taas kiukkuista sorttia kun ärhentelee etänäkin. Plääh. Mutta tuostapa tulikin mieleen pikkukakkosen haaveilijan oireet eli kuulostavat kyllä kovasti mun pms-oireilta. Koko alavatsa on joskus ihan kova ja turvoksissa eli kai se jotain supistelun kaltaista on. Ja tuo vitutus... ei ole niin pientä asiaa ettei ärsyttäis niinä hetkinä :ashamed: Eli ehkäpä sulle ne menkat nyt tosiaan on tulossa!

Pinkkis hyppää nyt lomaretkuihin ja piilottaa työvaatteet muutamaksi viikoksi kaapin perälle :wave:
 
Ebony.....36v..... 5lasta 6.s toiveissa
Touhu tenava.....45v.....Kymenlaakso, 5 lasta 4-17v. 6.s toiveissa
Hibiscus.....43v....1 tytär, mies 1 lapsi 1. yhteinen toiveissa
tiiu64.....2. haaveissa
vilmaville.....9.s haaveissa
kuumetta...35v......ensimmäinen yhteinen toiveissa
elina67..40v...............ensimmäinen toiveissa
gitte.......39v...........ensimmäinen toiveissa
pikkukakkosen haaveilija...37v..tytöt-92,-94 ja -07...4.haaveissa
Rouva Pikkumyy......4. lapsi haaveissa, 1. yhteinen, km 02/08
Taikakuu...39v........tyttö -93.....haaveissa 1. yhteinen
mimuli.................3. haaveissa
Aurora72....35v......4. haaveissa...1. yhteinen
Lumi-Marja..36v....2 tyttöä, 3 poikaa 6. haaveissa..2. yht.
AnniSofii....36v....3 lapsen äiti.....4. haaveissa
Pinkki69................1. haaveissa
AnniSofi.................4. toiveissa
AinoEmilia..............?
Sukulaku...38v.......2. haaveissa
Ruujakengu..?............? haaveissa
HannaG ......................toinen/miehelle ensimmäinen
a-alisa 36v........................6.s haaveissa
kanella.........................1. haaveena
SiiriSisilisko, 37v.. 1. haaveena [/code]


kp=kiertopäivät [/code] :flower:

Ruujakengu ..........................2/28
Taikakuu...............................2/27-32
a-alisa...................................5/28 yk 2
Pinkki69................................10/29-30......yk.9
gitte.......................................13/28
SiiriSisilisko........................... 16/31. 5.yk, 1. haaveena,
Lumi-Marja............................17/28-30......yk5
ebony...................................16/28-30
mimuli...................................19/28
Rouva Pikkumyy....................19/27.........yk5
mimmimamma.......................21/27
touhu tenava........................24/28
vilmaville...............................25/28
HannaG ...............................25/28
Aurora72..............................29/34-39
kuumetta............................ 30/ 25 ja yk 24.
Hibiscus................................34/27-31
AinoEmilia............................ 36/ 31-34, 4. ---> 1. yhteinen
AnniSofii ...............................50/28
Sukulaku...............................63/28
tiiu64...................................213/28-30
kanella...................................?/?
elina67................../...
pikkukakkosen haaveilija....../...[/code]


Plussanneet:
HÄMY 71
PUELLA
KRIISI
amati 18.6.2008poika, onnea!
Kehäkukka
Jane70
Fenix
senjuska
Lumi-Marja :hug:
Rouva Pikkumyy :hug:
mimuli :hug:
viidettä haaveillen
OnniMaija [/code]





Vuoden 2008 plussat

TeSuLah
Minnihiiri68
nevi
surusydän
a-alisa :hug:
kanella :hug:
Nokko
Minni-07
diddlina :hug:
Mantana
Lumi-Marja :hug:

ONNEA!!!! [/code]
 
Tässä olisi listapäivitystä. Siinä on todennäköisesti monta virhettä, mutta huikkikaa sitä mukaan korjauksia, kun huomaatte. Meni meinaan laskut sekasi pahemman kerran, kun pikkuneiti touhuaa tuossa vieressä :saint:

Eihän tuo nyt ole pikkumyyn veroinen hienosti väritetty lista, mutta koristellaan sitä mukaa, kun osataan :D
 

Yhteistyössä