YLI 35 v. KUUMEILIJAT vol 11

Nipsu Voi rähmä, jos nyt ei sitten kuitenkaan ole pullat oikein uunissa... :( Täällä toivotaan silti vielä, että olisi vain tosi hitaasti tuo hormoni noussut ja kaikki olisikin reilassa. Onhan siinä tosi suuria eroja. Täällä jossain on ketju tuosta hcg:n noususta ja sieltä löytyy taulukoituna mitatut minimit ja maksimit viikkojen mukaan. Tsemppiä hurjasti!


Me ei kyllä nyt sitten peuhattu yhtään tuon kalenterin suositusten mukaan... Tiedänpä miksi ei tärppää, jos niin käy. :D Meillä peitto heilui ti, ke ja to. Ke tuli ovistestiin plussa ja itse ovis taisi olla to-pe yönä. Vaikka kalenteri ei nyt näin suositellut, niin pidän kyllä huonona tuurina, jos ei tärppää edes sen varhaisen keskenmenon verran. Tekisi mieli jo testata, mutta siinä nyt ei kyllä ole yhtään järkeä ja miehän päätin odottaa kuun vaihteeseen asti. Saapa nähdä pystynkö... Toisaalta tuntuu, että pitää vielä ikuisuus odottaa, mutta sitten toisaalta nyt on kp18/28 eli vain kymmenisin päivää. Kyllä kait nyt paatuneinkin tikkunisti 10 päivää jaksaa odottaa?! Joo, tiedetään, ettei jaksa. :D Alavatsaa nippaillut TAAS eilisestä lähtien ja pissahätä on edelleenkin joka välissä. Tästähän ei voi muuta päätellä kuin sen, että mielikuvitus ja aineenvaihdunta ainakin toimivat.

Puuuuuh, plussatuulia ja tarrasukkia! Ja onnistuneita Oileja! :)
 
Täällä voi päivittää kp2 , ihmeellisen lyhyt kierto , vaan 27 päivää...
Täällä vietetty muutenkin hiljaiseloa, ei jaksa innostua koko projektista...ehkä se on tuo kun yli vuosi mennyt..terolutit syöty, en tiiä oliko niistäkään mitään apua, edelleen pari-kolme päivää tuhruttaa ennen menkkoja...nyt pitäiski miettiä, lähdetäänkö vielä lisää apuja hakemaan esim clomeja..muihin rankempiin keinoihin ei enää ole ajatuksissakaan lähteä, kun nuo kaksi ihanaa jo olemassa.. Sori tää omanapaisuus.. olen kyllä teidän keskusteluja ja kuumeiiluja lueskellut mutta tietty alakulo on iskenyt projektiin eikä ole jaksanut ottaa kantaa ja kommentoida...

Mutta jos edelleen listoilla pidetään ja toivotaan että kevät tuo vauhtia ja uskoa tähänkin projektiin :)

Ihanaa vauvakuumeilua kaikille ja oikein paljon plussia!! Jo se ois aika saada tähänkin ketjuun plussajuna liikkeelle :)
 
Voi Nipsu74, peukut pystyssä, että kyse olisikin hitaasti nousevasta hcg-arvosta ja kaikki olisi hyvin! Muistan kanssa sen taulukon, jossa oli ne raja-arvot arvioituna, siinä oli kyllä muistaakseni aika isot ne minimin ja maksimin välit.

Xienna, peukut ja varpaat pystyssä, että tärppi on käynyt :)

Oodikas, kyllä mä uskaltaisin luottaa tuon kertomasi mukaan, että kavereita on ollut odottelemassa ovista ja peuhaamiset on olleet kohdillaan :) Tai sitten olette osuneetkin aikalailla oviksen ajankohtaan! Peukkuja!
Täällä tikut polttelee kanssa ihan hirveästi... En tiedä kauanko voin itseäni enää hillitä :ashamed: Jos nyt edes viikonlopulle.... :LOL:

Takkutukka-76, voimia sinulle kevääseen ja projektiin :hug: Toivottavasti kevätaurinko ilostuttaa ja tuo plussaa sinulle!

ON: mies on ihan varma, että on tärpännyt :heart: Se antaa itsellekin kyllä tsemppiä uskoa oireisiin. Rinnat on vielä vaan kipeät, eilen sattui, kun kuljin portaita reippaasti ja tänään kun halasin miestä, niin tuntui tosi kipeiltä. Vihlaisuja ja nippaisuja tuntunut aina silloin tällöin. Että mielikuvitus on täälläkin kohdillaan, jos tädin kanssa tavataan ;)
Koetan nyt malttaa mieleni testien kanssa, vaikka vaikeaa se kyllä on! Ollaan ensi viikolla koko perhe reissussa ja tiedän, että siellä vasta vaikeaa onkin testata... Joten joudun varmaan jättämään testit kotiin :O Tädin pitäisi tulla reissussa, joten ehkä tämä menee ihan hyvin näin... Testaan sitten kun kotiudutaan, ellei tätiä kuulu ja jos kuuluu, niin reissussa onneksi muutakin ajateltavaa kuin täti. Ehkä siis antaudun testille ennen lähtöä... :D

Voi kun saataisiin nyt monta plussaa pinoon! Tarrasukkia ja leppoisia plussatuulia kaikille :wave:
 
Mulla vissiin tänään kp 9/32 meneillään! Oli ihan ennätyspitkät menkat kun jotain kiinnittymistä siellä vissiin oli yritteillä. Vielä eilen tuli tuhrua pyyhkiessä. Normaalisti 4-5 päivässä selviän. Oilista ei vielä mitään havaintoa. En aatellu alkaa tikkujen kanssa leikkimään, vaan kuulostelen olotiloja jos vaikka taas onnistuisin Oilin bongaamaan ihan limoista ja pupuilufiiliksistä :p

Kuulostaa tosi lupaaville nyt monella oireet! Jännittää teidän puolesta!
Plussia teille puhaltelen ++++++++++++++ :whistle:
 
Kaneli, oliko sulla kuitenkin normaali raskaus? Ei kohdunulkop. tai tuulimuna?

Minulla olisi ollut tänä aamuna lääkäriaika klo 7.45, mutta neuvolasta eivät olleet saaneet välitettyä tietoa minulle (olivat palaverissa koko loppupäivän), joten tässä nyt odottelen ja kärvistelen, saavatko järjestettyä ajan tälle päivälle.. plaah...
 
Mulla oli ihan normaali raskaus joka eteni ihan normaalisti ja tällä hetkellä pieni reipas 1,3v. poika tästä tuloksena! Meillä kans poika oli hoidoilla alkunsa saanut. Kiinnittyminen ilmeisesti tapahtunut reilusti odotettua myöhemmin. Ja joillakin ilmeisesti nuo arvot vaan nousevat hitaammin. Kovasti tsemppiä Nipsu :hug: Mä niin tiedän miten raastavassa tilanteessa oot!
 
Mukava kuulla Kaneli, että alhaisellakin hcg:lla voi onnistua. Itse en uskalla vielä toivoa...

Neuvolasta soittivat, ultra aikaa ei saa tälle viikolle (lääkäri pois loppuviikon), verikokeeseen menen tänään ja vastauksen saan huomenna. Kyllä tympii, olisivat kyllä saaneet järjestää jotenkin sen ajan, kun se ei ollut minusta riippuvainen se että aika meni ohi.

*Muoks*
Neuvolasta soitettiin, sain kuin sainkin tällepäivälle ultra-ajan.. se on klo 16. Siihen saakka jännitystä/pelkoa. Vaikka järki kuinka yrittää sanoa, että se on kohdunulkopuolinen, niin sydän vaan toivoo muuta :ashamed:

Pahoittelut uuteen kiertoon joutuneille/ negan testanneille :hug:

Karhunvatukalle ja Oodikkaalle plussapuhureita :)
 
Viimeksi muokattu:
Nipsu Täällä pidetään sormet, varpaat ja jalat :D ristissä! Toivottavasti huolesi on turhaa ja kohdusta löytyy pieni asukki.

Mie olen päättänyt, että nyt tärppäsi. Ja kyllä, nämä raskausasiat on just niitä, missä omalla päätöksellä on suuri paino ja kyllä, putoan todella korkealta, jos päätöksellä ei olekaan mitään vaikutusta... Mulla vain eilen illalla tuli sellainen levollinen olo, että nyt onnistuttiin ja kaikki menee tällä kertaa hyvin. Enää ei ole edes mitään hinkua testata etuajassa, vaan kuun vaihteessa voin sitten tikkua uittaa ja tulee kaksi viivaa. Miehen kanssa illalla puhuttiin ja sekin tietenkin kovasti toivoo, että nyt olisi tärpännyt. Samalla se totesi, että varmaan harmaantuu ennen kuin 9 kuukautta on mennyt, kun joutuu koko raskauden ajan pelkäämään keskenmenoa. Se on kyllä varmaan väistämätön pelko ja pitkään, kun viimeksikin ehdittiin melkein sen maagisen 12 viikon rajan yli. Päivää vaillehan se jäi... Niin pitkällä jo oltiin, mutta kuitenkin aivan liian kaukana maalista. :(
 
  • Tykkää
Reactions: Karhunvatukka
Ultrassa käyty. Neuvolalääkäri ei edelleenkään nähnyt kohdussa mitään. Kohdun ulkopuolisesta ei osannut sanoa mitään. Laite on sen verran huono. Sanoi, että kohdun limakalvo ohuen näköinen, sanoi että hänen mielestään sen pitäisi olla paksumpi vaikka olisikin kohdun ulkopuolinen. Sanoi ensin kyllä myös että oikein hyvällä mielikuvituksella voisi kuvitella, että pieniä merkkejä raskaudesta kohdussa olisi. Siihenhän minä nyt hupsuna takerrun ja huomenna kolisen kovaa alas hcg tuloksen saatuani.. Taas järki vastaan sydän.
 
Ei vitsi.. kyllä tää piinailu on jännää....mulla toista päivää jo etova olo... sellainen kun työntäis hammasharjan nieluun niin yrjö tulis ja muutenkin sellainen väsyttävä olo koko ajan. Eilen pitk ottaa töiden jälkeen päikkärit , jota ei ole aikoihin tapahtunut.. hmmm......oliskohan merkki jostain...kivasta...

vatsa/oksennustautia ei ole minulla ollut vuosiin....

ja viikonloppuun asti pitäs outella ennen kun testaillaan,...jännittää....
 
Kauheesti oli kaikkea luettavaa, ei mitenkään voi muistaa kaikkea PAITSI kananmunalima :cool: nii että siis mikä?

Kaikki tuntuu täällä oviksia testailevan, meillä mies ilmotti että hän ei tikun perässä ala lasta tekee :D se tulee jos on tullaksee

ON 10.2 ma otin siis vikan pillerin. Siinä samaan aikaan oli sellaista ruskeaa vuotoa, menkat, en tiedä. Reisussa käytiin ja reenattiin :whistle: just toi viikonlopun aika tuntu ettei mikään riitä. Nyt on himot jo haalenneet...
Tässä vaan odotellen et "oikeet" menkat alkais
 
Voi Nipsu74 :hug: kyllä on nyt jännitystä sulla! Toivotaan parasta, kunnes toisin todistetaan!

Oodikas, sulla on ihana asenne, tykkään! Toivon niin kovin, että plussa pärähtää sulla testiin! Ja kaikilla tietysti :) Nyt kaikki menee teillä hyvin, siihen luotetaan :heart:

Jännää lilliputti78! Toivotaan, että on nyt oireilua raskaudesta! Tsemppiä!

Omaa napaa ihan pikkuisen.... rinnat vaan edelleen kipuilee ja pieniä nippailuja. Toivoisin niin kovin tärppiä, mutta tipahdus on kyllä kova, jos ei sittenkään... Ja niinkuin Oodikas sanoi, sitten plussan jälkeenhän se jännitys vasta alkaakin... meneekö kaikki hyvin, kestääkö raskaus loppuun asti, ikääkin on... Mutta niitä ei nyt auta murehtia, kun ei niille mitään mahda! Täytyy vain luottaa siihen, että kaikella on tarkoituksensa, vaikka se joskus niin vaikeaa onkin hyväksyä...
Mä epäilen omaa odotuksen sietokykyä nyt todella kovasti, niin paljon testit kaapissa polttelee :headwall: Mutta ei vielä kuitenkaan huomenna... ehkä perjantaina :) :LOL:

Tsemppiä ja tarroja!
 
lilliputilla ja karhunvatukalla lupaavia oireita, toivotaan plussaa :)

Omaa napaa:
Tein tänä aamuna kotona kaappiin jääneen r-testin (liuska) ja siihen tuli paljon haaleampi viiva, kuin mitä viime viikolla. Joten luulen, että silloin viimeksi kuin alkio siirrettiin, alkoi raskaus, mutta se meni kesken. Siksi on sitä r-hormonia vielä elimistössä. Tähän epäilykseeni saan vahvistuksen kunhan hcg kokeen tulokset ilmoitetaan neuvolasta.
Juteltiin miehen kanssa, että pidetään seuraava kierto taukoa, että kohtu saa levätä ja yritetään huhtikuussa uudestaan ja jos ei sitten onnistu, niin antaa sitten olla. Nähtävästi meidän ei ole tarkoitus saada kuin nuo kaksi lasta ja pitää olla niistä kiitollinen.

Mukavaa keskiviikkoa, ihunat :heart:
 
Keskiviikko 19.2.2014





KUUMEILIJAT

Nimimerkki.......ikä .................kp ..................yk ..........toiveissa


Zuza...................36.............18/25-26...............7................4
Uniikki75..............38.............19/xx........................................
Kaneli-78.............35.............10/32....................4...............2
Takkutukka-76......37..............4/30...................13...............3
Blancita...............35............17/25-33.................4...............2
Chokomom...........34..........................................................3
Rimpe1................37..............65/?......................................5
Ei-no/ja...............35...............8/29.....................................2
Xienna.................37..............16/28....................2............2/3
Wc Ankka.............37.............21/28.....................2................3
Syystuuli74..........39..............21/28-30................2,5v............3
Nipsu74...............39...............18/28-30.................................2
lilliputti78.............35...............23/?.......................................1
Emotar.................35..............6/28-32..................6...............6
Oodikas................35..............20/28.......................6.............1
Muovikulho............36..............25/31.........................2..........2
Karhunvatukka.......39..............20/28......................2..............7
Tolleri77...............................................................................


DPO





RKTT




YRITYKSEN MYÖHEMMIN ALOITTAVAT
Ruutana




:wave:TAUSTALLA:wave:
Sisko36
Pippurihäntä
Carolina30+
Unelmatar
miltsu76
*Pinkku*
Pirpali
Väpä
Emppis


:heart:PLUSSANNEET:heart:


2014
tammikuu.....


2013
joulukuu.......Aada78, Vehnis
marraskuu....SuloinenSalaisuus, marjaorvokki
lokakuu........Tentsa yk5, Tinttu76 yk10, Alien_1
syyskuu.......Ollakovai...? yk 6, Kanervankukkanen yk 2, Minttumaari* yk3, Sipuriina-75
elokuu.........ei plussia
heinäkuu......Milk@ yk8, Selina76 yk 6, Suski28 yk 1
kesäkuu.......Blitzenrex, Pikkusukka yk7
toukokuu......ei plussia
huhtikuu.......PiipaKaa TJOT, Kolibrinkukka yk 5
maaliskuu.....ei plussia
helmikuu......Apatus yk 2, fenixlintu yv 1, PottuSäkki(PuskaJussi) yk 12(1v2kk), Äiskä3, Ms. Monepenny yk 2
tammikuu....Sohvi35 yk 1, Alissia yk 4, Kaktus-76 yv 1.5




:heart:SYNTYNEET:heart:

Pippurihäntä........21.8.2013, tyttö
Whiskey Peat.......12.4.2013 tyttö
jaahas................2.5.2013 tyttö
Dominique...........6.3.2013 poika
Ronja76..............24.1.2013 tyttö
Melanie75............2.12.2012 tyttö
Killi12..................10.10.2012 tyttö
äiskä-73..............20.8.2012 tyttö
Keskeneräinen......30.6.2012 poika
Barbamama.........12.6.2012 tyttö



Edelliset ketjut:
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/1901061-yli-35-v-kuumeilijat-vol-9-a/

http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/vauvakuume/2226694-yli-35v-kuumeilijat-vol-10-a/




dpo (days past ovulation)
dpo 0 on ovispäivä
dpo -1 on ovisplussapäivä (ovistestillä saatu plussa)



Päivityspyynnöt korostetusti, kiitos!

Jos kiertopäiväsi ylittää 60, ilmoitathan siitä, muutoin sinut siirretään taustalle. Takaisin listalle pääsee huikkaamalla!
 
Viimeksi muokattu:
Nipsu jo on jäätävän jännä tilanne !!! Toivottavasti nyt pian saat selvyyden oletko raskaana vai mikä on.

Tolleri kananmunamainen lima ilmestyy yleensä parhaana mahdollisena päivänä kun kannattaa kömpiä ukon alle ;D

Lilliputti ja Karhunvatukka nooooni, jokohan se plussa pärähtäis tähänkin ketjuun ??!!! Hyvältä kuullostaa oireet..

Takkutukka I FEEL YOU !! Samoilla fiiliksillä mennään. Meillä ei "yritystä" yhtä kauaa, mutta fiilarit on tipotiessään.

ON meillä ei peittoja oo ehditty heiluttamaan. Pienin edelleen 40 asteen kuumeessa ja kaikki energia on suunnattu sinne. Mies tekee pitkää päivää kun vasta firman perustivat. Eli taukoillaan rauhassa!!
 
On ihan hullua miten sitä voi kuvitella noita raskausoireita. Itse olin jo lähes varma että raskaana ollaan kun oli vaikka sun mitä oireita kuten kiinnittymisvuotoa, maitoa tuli rinnasta, kuvottava olo, närästystä yms. No sieltä se täti tuli ihan ajallaan että se siitä sitten.

Meidän tapauksessa tosin parempi näin, koska yrittämään olisi virallisesti tarkoitus alkaa vasta parin kk:n päästä. Mutta kyllä sitä alkaa ihan miettimään miten sitä pystyykään psyykkaamaan itselleen noita oireita noinkin paljon.
 
Uusi hgc tulos saatu, 321, eli keskenmeno kai se sitten on. Tai sitten se kohdunulkopuolinen, mutta kuivuu itsekseen pois. Klinikalla olivat sitä mieltä että varhainen keskenmeno. Nyt huilitaan ja pidetään hoidoista taukoa hetki, huhtikuussa ajateltiin yrittää uudestaan. Tsemppiä kaikille ja plussa puhureita! :heart:
 
Viimeksi muokattu:
Nipsulle voimahaleja :heart:

Ruutana: Ihan samat oireet oli mullakin viime kuussa ja tädin tulopäivään asti uskoin, että tärppi kävi. Vaan sieltä se purjehti ja oireet hävisi. Juuri eilen miehellekin tuskailin, että jos tässä kuussa alkaa samat oireilut, niin johan on kumma - ja mihin sitä sitten uskoo.

Ja limojen tulkinta :attn: tai oikeastaan - siitä tunnun olevan itseni kanssa samaa mieltä :LOL: mutta teidän "kuukautisten alkupäiväksi lasketaan eka kunnon vuotopäivä eikä tuhruttelu" meinasi pistää täällä pakan ihan sekaisin... kunnes googletin ja luin jostain, että alkupäivä = itselle tyypillinen ensimmäinen vuotopäivä - ja taas uskon omiin laskelmiini.

Juuh - pakkoko sitä on aina joka asiaan takertua ja miettiä, josko se ois niin tai noin vai sittenkin näin :stick:
 
  • Tykkää
Reactions: Zuza ja ruutana
Karhunvatukka Kiitos tsempityksestä :heart: Toivottavasti teillä olisi tärppi käynyt, kovasti pidän puolesta peukkuja :)

Zuza Kiva että löytyy saman fiiliksen jakajia :hug: Toivottavasti teillä pieni toipuisi pian ja pääsisitte normiarkeen kiinni!! Kovasti jaksamista ja tsemppiä :heart:

Välillä sitä pitää oikein itselle muistutella miten hyvin asiat on; on ihana mies ja ihanat lapset, kiva ja haastava työ ( oma firma), ihana koti ja neljä karvaista kaveria..kivoja suunnitelmia keväälle, reissuja yms!! Miksi sitä ei osaa olla tyytyväinen siihen mitä on vaan aina pitää haluta enemmän..Ei varmasti maailma kaadu jos meille ei sitä pikkukolmosta enää tule.. mjutta kun ihminen on hassu ja toivoo..ja pettyy..ja toivoo...
MUTTA!! Nyt oon päättäny että en asian vuoksi enää synkistele, on aika nauttia kaikesta muusta ja antaa asioiden mennä omalla painolla!!! Nauttia niistä arjen pienistä,suurista hetkistä :heart:

Ihanaa arkea kaikille ja ei vaivuta epätoivoon :) Nyt kun on näin hiljasta ollu plussarintamalla niin keväällä täältä varmasti lähtee pitkä plussajuna matkaan :)

Vaihtelevin, mutta pääasiassa positiivisin miettein; Takkis
 
Dpo on joku mitätön ja alavatsassa on nippaillut ja tuntunut kummalta oviksesta lähtien. Jotenkin meinaa nyt se jo kerran saavutettu zen-olo kadota ja tekisi mieli pissailla tikkuihin ja olla todistettavasti raskaana. Vaan oviksesta viikko, niin eihän nyt mikään testi mitään näyttäisi ja muutenkin meinaan pitää päätökseni testata vasta aikaisintaan 27. pv.

Kunpa niitä plussia alkaisi nyt tulemaan... Valaisi varmasti uskoa meihin kaikkiin muihinkin, vaikka just tässä kierrossa ei omasta tikusta kahta viivaa löytyisikään. Mie eilen jo mietin lyöväni hanskat tiskiin kohta, jos tästä kierrosta ei tärppääkään tai tulee keskenmeno. Nyt on taas hyvä asenne kateissa ja tilalla joku stressin ja epätoivon sekoitus. :ashamed:
 
Oodikas näppäysvirhepaholainen korjattu ;)
Tsemppiä oloihin ja häntä pystyyn. Ressaavaahan tää voi välillä olla, siks tämmönen "huilitauko" tekee ihan hyvää ;)

Nipsu no mutta hyvä että selkis asiat ja pääset eteenpäin. Kauhea elää tuollaisessa epätietoisuudessa pidempään!!
Nyt kohdulle se pien lepo ja mielelle myös. Sitten uutta kohti. Iso hali sinnepäin.

Takkutukka
hyvällä asenteella ;D
Eihän se väärin ole kaiken hyvän päälle toivoa vielä pikkuista. Valmis hyvä perhe ja sisaruksia .. Eihän me maailmaa näillä vielä täytetä ;D
Luontohan on tarkoittanut meidän lisääntyvän, eli se vois hoitaa oman hommansa !!

ON pieni neiti sai eilen lopettaa antibiootin kun pukkas allerginen reagtio sille. Kuume laski vihdoin ja tuo nukku 12h viime yönä ;D
Nyt hyvä fiilinki !!
 
Nipsu74 :hug: voi ei, pahoittelut! Tsemppiä ja aurinkoa! Huhtikuussa sitten uusin voimin!

ruutana, älä muuta sano :D Kyllä sitä voikin itselleen oireita kehitellä, olen aika hyvä jo siinä ;) Peukkuja yritykseen!

ON: voi tätä oireiden tuskaa! Kaikkea pystyn näköjään kehittämään, kun niin toivoisin plussaa... nippailee ja nappailee, tissit on kipeät, väsyttää ihan mielettömästi, mitä vielä :popcorn: Kyllä ovat todellisia piinapäiviä nämä päivät ennen menkkoja!
Onneksi ollaan reissussa ensi viikko, niin saa muuta ajateltavaa, toivoo hän :headwall: Ihan samallatavalla ne ajatukset varmaan sielläkin pyörii!
Kova on toive tästä kierrosta, kun ovis ajoittui vähän aikaisemmaksi kuin kuvittelin. No eihän se sitä sano, että sieltä jotain käyttökelpoista irtosi, saatikka, että vastassa olisi ollut tuoreita ja elinvoimaisia sinttejä :ashamed:
Korkealta ja kovaa kyllä tipahdan, ellen tässä kierrossa plussaa. En tiedä, on vain niin varma olo, että nyt tärppäsi! Yritän jotenkin itseäni himmata ja uskoa järjen ääntä: vasta yk2 menossa, olen aika vanha jne.jne... No, pianhan tuo jo selviää :)

Paljon positiivisia ajatuksia kaikille, aurinkoa ja plussatuulia :whistle: :wave:

Muoks.
Zuza, ihana kuulla, että teillä pikkuinen voi jo paremmin :)
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä