yksinäinen

  • Viestiketjun aloittaja Ystäviä vantaalta
  • Ensimmäinen viesti
Ystäviä vantaalta
Kaipailen ystävää/ystäviä täältä vantaalta, joko tikkurilasata tai jumbon läheltä.Autoa mulla ei ole.Kirjoita ja kerro millaista seuraa sinä kaipaat?
Itsestä olisi kiva, jos olisi joku jolle voisi soitella, krjoitella ja käydä kylässäkin, kun täällä mulla ei ole sellaista ystävää, vaikka vantaalta kotoisin olenkin, mutta muutama ystävä asuu kyllä kauempana.KIRJOITA PIAN !!! -----------------> taza3@luukku.com
 
ihmettelen vaan
http://www.kaksplus.fi/keskustelu/?mode=viewtopic&tid=33145
http://www.kaksplus.fi/keskustelu/?mode=viewtopic&tid=35060
http://www.kaksplus.fi/keskustelu/?mode=viewtopic&tid=37263
http://www.kaksplus.fi/keskustelu/?mode=viewtopic&tid=39524
http://www.kaksplus.fi/ystavia/?mode=viewtopic&tid=37263
http://www.kaksplus.fi/ystavia/?mode=viewtopic&tid=39524
http://www.kaksplus.fi/ystavia/?mode=viewtopic&tid=42395
http://www.kaksplus.fi/ystavia/?mode=viewtopic&tid=43286
http://www.kaksplus.fi/ystavia/?mode=viewtopic&tid=44463

Eikö vähempikin nyt riittäisi....?
 
kun ei tuu vastauksi
Ihan sen takia kun odottelen LÄHISEUDULTA vastauksia tonne sähköpostiini ja ei sinne kukaan ole vastannut.Eli etsin ystäviä niin kauan, että joku vastaa täältäpäin mistä niitä kaipailen, toinen juttu on se että mihin tyypit aina katoo, kun niille vastaa??
 
yksinäinen vantaalta

SIIS TOHON!

yksinäinen

Kaipailen ystävää/ystäviä täältä vantaalta, joko tikkurilasata tai jumbon läheltä.Autoa mulla ei ole.Kirjoita ja kerro millaista seuraa sinä kaipaat?
Itsestä olisi kiva, jos olisi joku jolle voisi soitella, krjoitella ja käydä kylässäkin, kun täällä mulla ei ole sellaista ystävää, vaikka vantaalta kotoisin olenkin, mutta muutama ystävä asuu kyllä kauempana.KIRJOITA PIAN !!! -----------------> taza3 @
 
B) =) ymmärrän sua, niin ei oo kiva olla yksin, kyl itse sen tiedän ja ei oo mullakaan täs ihan lähellä ystävää, sis samassa alueella ei oo ketään, ja asumme tääl itä-hki puolella, ja siis puotilan suunalla, haemme siel päin asuntoa.

 

Yhteistyössä