Yhdistelmärattaat maaseudulle - vinkkejä kaivataan

  • Viestiketjun aloittaja +
  • Ensimmäinen viesti
+
Apuja ja vinkkejä kaivataan yhdistelmävaunujen kassa seuraavin vaatimuksin:

1. Voi kiinnittää auton turvaistuimen
2. Sopii maaseutukävelyihin (asfaltti ja hiekkatiet)
- sulkeeko tämä silloin käytännössä pois kaikki vaunut, joissa on kääntyvät etupyörät - eikö sellaiset sovi paremmin kaupunkikäyttöön
3. Helposti koottavat ja kasattavat ja mahtuvat hyvin auton takakonttiin - eli kooltaan pienehköt vaunut
4. saa kovalla kopalla

Hinta alle 1000 euroa.

Sitten olisin tiedustellut edullisempaa kevyttä versiota kaupunkikäyttöön - johon saisi auton turvakaukalon kiinni - onko sellaisia edes?

Lisäksi tuli mieleen, että pitäisikö sittenkin hankkia täysin erilliset yhdistelmävaunut kotikäyttöön, joiden ei tarvitse olla kevyet eikä helposti kasattavat, mutta kyllä helposti maastossa liikuteltavat ja muuten hyvät ja sitten sellaiset matkarattaat, joihin saa turvakaukalon, ovat helposti kasattavat, kevyet, mahtuvat auton takakonttiin ja jossa on pyörivät /liikkuvat eturenkaat, mitkä saisi tarpeen tullessa lukkoon.

Olen siis aika kuutamolla näiden asioiden kanssa ja nyt yritän ottaa selvää.

Kiitos kaikille vinkeistä ja avusta jo etukäteen!
 
Viimeksi muokattu:
Hei,

meillä asia on ratkaistu niin, että ollaan juurikin hankittu kahdet rattaat. Tukevat yhdistelmärattaat kotiin ja kevyet matkarattaat, (joihin saa turvaistuimen ja pyörät kääntyy) autoon ja kaupungille. En usko, että kovin pienet / pieneen tilaan menevät vaunut mahtuu ainakaan helposti autoon. Valitettavasti!

www. Lastentarvikemaailma .net
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä