www.parempiauto.fi

Pitäisi hankkia uusi auto. Entinen vetelee kovasti viimeisiään. Siinä on rempattavaa vähän liian usein.
En ole merkkiuskollinen tyyppi, joten nyt saisi suositella hyviä autoja! Kehukaa, (ja haukkukaa) omia ajopelejänne ihan estoitta.
Kiitän! :)
 
meillä vw-golf farkku ja meinataan vaihtaa vw passattiin kun se on vähän tilavampi. Kaverit ollut tosi tyytyväisiä (myös ford focukseen). Volvo olis miehen haaveissa, mutta mun mielestä liian tyyris auto meidän vähiin kilometreihin... :whistle:
 
Anin
Itselläni ollut 2 Nissania (Sunny ja nyt on Micra) ja ainakin näin naisena olen ollut tosi tyytyväinen. Tosin tämä nykyinen Micra on tosi pieni, joten miksikään "perheautoksi" sitä ei voi suositella, mutta yhden lapsen kanssa sillä hoituu mainiosti töissä- ja päivähoidossakäynnit, kauppareissut ym. pikkuajot. Ja ennen kaikkea ei tarvitse ahtaissakaan paikoissa sompailla minkään lotjan kanssa. Rattaatkin mahtuu takakonttiin (joskus harvoin), kun takapenkin selkänojat saa laskettua alas... :D
 
meillä VW passat-farkku (1.8 TDI 4motion). ihan huippupeli meille. tosi tilava (tavaratilaan mahtuu lastenkärryt, matkalaukut ja ostoskärryllinen ikean tavaraa, testattu on ;) ), diissseli meille ehdoton kun paljon ajamme ja neliveto, kun talvella reissaamme kahden moottorikelkan kärry perässä =)
 

Yhteistyössä