”Voititte täydellisesti” – Kuuluisa Dilbertin pilapiirtäjä ja Covid-rokotepakkojen tukija viestittää rokottamattomille heidän suuresta viisaudestaan.

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
-Älä koskaan tue osapuolta, joka rikkoo ihmisten perusoikeuksia. Palkittu "Dilbertin" luoja Scott Adams myönsi COVID-rokotuksista kieltäytyneille, että he "voittivat täysin" ja myönsi, että hän "ei osunut oikeaan osoitteeseen".

”Ihmiset, jotka eivät ole saaneet rokotteita, ovat ehdottomasti voittajan asemassa. He voittavat. Te voititte. Te olette voittajia. Sanon tämän osan ilman epäselvyyksiä. Te voititte. Te voititte. Kaikki hienot analyysini saivat minut huonoon asemaan. Kaikki heuristiikanne – ’älä luota näihin tyyppeihin, se on ilmiselvää’ – toimivat täysin”, Adams sanoi Coffee with Scott Adams -ohjelmassa.

”Miten rokottamattomat näkivät huijauksen läpi alusta alkaen?”, kysyi Adams. ”Oliko se puhdasta tuuria? Löivätkö he vain vahingossa vetoa oikean hevosen puolesta? Se on oikeastaan yksinkertaista. Älä koskaan tue joukkuetta, joka rikkoo perusihmisoikeuksia.”
 
  • Vau!
Reactions: Lispetti
Lähde

Laitetaan tämä videokin näkyviin tähän:


Näyttäisi että hän on tosissaan….

Ihan turhaa tässä on julistaa voittajia ja häviäjiä, tämä on ollut usealle tragedia jollain tapaa, toisille kamala tragedia.

Kaikki me olemme ihmisiä lahjoinemme ja puutteinemme.
Tärkeintä on, että opimme virheistämme että voimme rakentaa lapsillemme paremman ja toimivamman maailman.❤
Ja ilman sotia - kiitos!❤
 
Ei *näyttäisi*

Vaan hän ON TOSISSAAN

”You r The winners”

Ja nyt hän jo hieman pelkääkin että miten hänen käy esim 5 v jälkeen. Kyllä minuakin pelottaisi jos olisin erehtynyt ottamaan edes yhden piikin.
Vähän olen itsekin välillä ollut huolissani poikani puolesta jolle tuikattiin modernalta yksi rokote. Ollaan kyllä tehty ”detoxia” mutta pitäisi varmaan käydä jossain testeissä mistä ilmenee onko se poistunut.

Siitä lisää muun muassa tässä:

 

Yhteistyössä