voiko miestä kulettaa pleksiin kiinnitettynä?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
se on kyllä jo 32vuotias?
Mää hommaisin sellasen kuljetushäkin. :/ Se kuitenki ON turvallinen. Ja sinne sopii hyvin se uus Britaxin Senior-penkki. Sen saa myös kilpikonna-asentoon. Ei ukko putoa, eikä pure. =) Ja muista jättää juomakuppi viereen. Kuulemma helteellä ottavat eläimet huostaan, jos ei oo juomaa. :whistle:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Veetin äippä:
riippuu ihan että kuinka iso pleksin palanen on kyseessä... :LOL:
:LOL: aivan.ja riippuu myös siitä miehen koosta.hirveen isoo miestä on tosi hankala sitoo pieneen palaseen kiinni .
joten tähänkin kysymyksene on pakko vastata niinku aina vastataan lähes kaikkeen,että: riippuu niin monesta asiasta että voiko noin tehdä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Scarlett-79:
Alkuperäinen kirjoittaja tyhmä:
Mies pleksiin vai fleksiin vai molempiin?
Molemmat ihan varmuuden vuoksi. Sitten vielä suukapula ettei huutele hävyttömyyksiä ohikulkijoille ja vislaile vähäpukeisille naisille
Mä laittaisin Homo Erectus- kouluun sitte, jos tolleen tekee!

Kamalaa!

Jos sen emo ei oo kouluttanu sitä pentuna kunnolla? Voi raukkaa... :whistle:
 
tyhmä
Hmmm...fleksi meiltä kyllä löytyy mutta pleksi?!? Mistäs sitä sais sopivan palasen *miettii*, ehkä 190cm x 70cm riittäis... ja suuhun tosta hedelmäkorista banaani ni pysyy hiljaa.
 
lisko
No kun lueskelee tätä palstaa silloin tällöin, niin saa sen tuntuman että järkevä nainen päästää miehensä ulos AINOASTAAN fleksin päässä kuljetettuna. Kunnon miehen perusvihollisia, munahaukkoja, liikkuu näköjään ilmeisen paljon ulkosalla. Ja sekä miehen että koko muun perheen parhaaksi ehdottomasti on hankkia kaikkiin perheisiin jämerä fleksi lyhyellä hihnalla.
 

Yhteistyössä