voiko kakkupohjan tehdä hedelmäsokerilla?

Alkuperäinen kirjoittaja JONSERED Baroness of Bastardia:
Voi. Mutta 2/3 sokerimäärästä riittää ja paista miedommalla lämmöllä, ettei pala.
kiitos. diabeetikkona yritän saada tehtyä kaiken kevyemmin ja paremmilla vaihtoehdoilla ja tuo hedelmäsokeri on kuulemani mukaan parempi kuin tavallinen sokeri.
 
A shadieeyah
http://www.fruisana.com/cms/connect/fruisana/fi/recipes/baking/cakes/marjainen_rahkataytekakku.htm

tota muokaten(siis sämpyläjauhot tavallisina jauhoina) siinä on ohjetta ...täyte tietty semmosen mikskä haluaa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah:
http://www.fruisana.com/cms/connect/fruisana/fi/recipes/baking/cakes/marjainen_rahkataytekakku.htm

tota muokaten(siis sämpyläjauhot tavallisina jauhoina) siinä on ohjetta ...täyte tietty semmosen mikskä haluaa.
vaikuttaa hyvältä, vois kokeilla tota pojan synttäreille :) viikonloppuna alkaa leipominen ja muut ja siitä sitte viikko nii juhlitaan parin pojan luokkakavein kanssa.
 
A shadieeyah
Alkuperäinen kirjoittaja Jessenia:
Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah:
http://www.fruisana.com/cms/connect/fruisana/fi/recipes/baking/cakes/marjainen_rahkataytekakku.htm

tota muokaten(siis sämpyläjauhot tavallisina jauhoina) siinä on ohjetta ...täyte tietty semmosen mikskä haluaa.
vaikuttaa hyvältä, vois kokeilla tota pojan synttäreille :) viikonloppuna alkaa leipominen ja muut ja siitä sitte viikko nii juhlitaan parin pojan luokkakavein kanssa.
hmdlh..Onnea synttärisankarille :) :flower:
miul on synttärit..kääks 12pv:n päästä :eek: nyt jo..tuas sitä vanhenee..
 
JONSERED Karhunkantaja
Alkuperäinen kirjoittaja Möhökampela:
Itse olen tehnyt joskus vuosia sitten hedelmäsokerilla täytekakkua ja hyvää tuli.

Tuli mieleen että hedelmäsokerin kanssa vatkatessa munat vatkaantuvat huomattavasti hitaammin.
Aina voi oikaista... ;)

Vatkaa valkuaiset erillään ja keltuaiset sokerin kanssa, tulee ilmavaa höhhöä.
 

Yhteistyössä