kiitos. diabeetikkona yritän saada tehtyä kaiken kevyemmin ja paremmilla vaihtoehdoilla ja tuo hedelmäsokeri on kuulemani mukaan parempi kuin tavallinen sokeri.Alkuperäinen kirjoittaja JONSERED Baroness of Bastardia:Voi. Mutta 2/3 sokerimäärästä riittää ja paista miedommalla lämmöllä, ettei pala.
vaikuttaa hyvältä, vois kokeilla tota pojan synttäreille viikonloppuna alkaa leipominen ja muut ja siitä sitte viikko nii juhlitaan parin pojan luokkakavein kanssa.Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah:http://www.fruisana.com/cms/connect/fruisana/fi/recipes/baking/cakes/marjainen_rahkataytekakku.htm
tota muokaten(siis sämpyläjauhot tavallisina jauhoina) siinä on ohjetta ...täyte tietty semmosen mikskä haluaa.
hmdlh..Onnea synttärisankarille :flower:Alkuperäinen kirjoittaja Jessenia:vaikuttaa hyvältä, vois kokeilla tota pojan synttäreille viikonloppuna alkaa leipominen ja muut ja siitä sitte viikko nii juhlitaan parin pojan luokkakavein kanssa.Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah:http://www.fruisana.com/cms/connect/fruisana/fi/recipes/baking/cakes/marjainen_rahkataytekakku.htm
tota muokaten(siis sämpyläjauhot tavallisina jauhoina) siinä on ohjetta ...täyte tietty semmosen mikskä haluaa.
hmdlh..Onnea synttärisankarille :flower:Alkuperäinen kirjoittaja A shadieeyah"shadieeyah:kanssa.
Aina voi oikaista...Alkuperäinen kirjoittaja Möhökampela:Itse olen tehnyt joskus vuosia sitten hedelmäsokerilla täytekakkua ja hyvää tuli.
Tuli mieleen että hedelmäsokerin kanssa vatkatessa munat vatkaantuvat huomattavasti hitaammin.