"kotikokki"
[QUOTE="vieras";26222922]ei hyvää päivää... eihän tuo nyt sitä oikeaa risottoa ole joo, mutta kyllähän kaikki nyt tietää että tuollaista mössöä yleensä "kotiruokakielessä" risotoksi kutsutaan. Ei ehkä italialaiselle huippukokille kannata mennä mainostamaan tekelettään risottona, mutta kyllä kaksplussan kotimammat varmaan tietävät että kyseistä ruokaa kotiruokaa kutsutaan risotoksi, vaikkei se sitä virallisesti olekaan.
Ja sinulle, "kotikokki", eipä tuo sinunkaan risottoreseptisi nyt ihan mistään kovin hyvästä päästä ollut. Missä oli parmesan, joka on tärkeä osa risottoa? Yleensä käytetään myös valkoviiniä.[/QUOTE]
En minä mikään huippukokki väitä olevanikaan. Ihan tällainen Kotikokki vaan. Mutta omassa ruoassani ainakin riisi on oikeanlaista ja se kypsennetään, kuten risotto pitää kypsentää.
Mitä noihin muihin tulee, niin parmasan raastetaan meillä tämän ruokalajin päälle (sitä ei siis ole itse risotossa). Ja valkoviiniä en halua käyttää lasten ruokaan (vaikka toki tiedän, että alkoholi siitä haihtuu pois kypsentäessä)
Ja sinulle, "kotikokki", eipä tuo sinunkaan risottoreseptisi nyt ihan mistään kovin hyvästä päästä ollut. Missä oli parmesan, joka on tärkeä osa risottoa? Yleensä käytetään myös valkoviiniä.[/QUOTE]
En minä mikään huippukokki väitä olevanikaan. Ihan tällainen Kotikokki vaan. Mutta omassa ruoassani ainakin riisi on oikeanlaista ja se kypsennetään, kuten risotto pitää kypsentää.
Mitä noihin muihin tulee, niin parmasan raastetaan meillä tämän ruokalajin päälle (sitä ei siis ole itse risotossa). Ja valkoviiniä en halua käyttää lasten ruokaan (vaikka toki tiedän, että alkoholi siitä haihtuu pois kypsentäessä)