voi jee...

Iso probleema..

Ollaan seurusteltu 1,5 vuotta ja yhdessä asuttu melkein koko tämä aika. Noin vuosi sitten ostettiin omakotitalo, molemmilla on työt ym. kaikki on kasassa.

Mies on kuitenkin ennen minua aina elänyt sinkkuna, saanut mennä ja tulla miten lystää, ei ole tarvinnut ottaa muita ihmisiä huomioon ym.

Lapsi ilmoitti lokakuussa tulostaan, mies meni ihan lukkoon, vaikka ehkäisyä ei ole käytettykkään.

Pari viikkoa sillä meni että alkoi kasvaa ajatukseen, kunnes eilen illalla alkoi tämä ärsyyntyneisyys vapauden katoamisesta. Sanoi että lähtee vielä, ei ole valmis isäksi, vapaa aika katoaa, on "jumissa" nykyisessä elämässä.

Mitä nyt muiden tarinoita olen lukenut, tälläinen käytös on ihan normaalia. Kuitenkin pelkään jääväni yksin tämän raskauden kanssa, vaikka mies vasta tuntuikin tukevan ym. Kasvaako mies oikeasti tähän ajan kanssa? onko nuo ihan tavallisia ajatuksia kun isäksi tulee?

Välillä miehellä on näitä ajatuksia, kun kokee olevansa loukussa. Nykyinen elämä on hyvin erilaista verrattuna aikaisempaan sinkkuelämään, jossa ei tarvinnut naista miellyttää jos ei huvittanut.

Miehellä on "tylsää" ja "perusarkea", mikään ei ole enää jännää. Haluaisi mennä tuolla kavereiden kanssa. On siis helposti stressaava, pienestäkin räjähtävä tapaus.

Sanoo että haluaa asettua, haluaa vakiintua, mutta nyt kun elää sitä, ei tiedäkkään mitä haluaa.

Onko tää nyt ihan tuhoon tuomittua?