Voi harmi. Missasin tänään kaikkein tärkeimmän, eli Suomi herää -kulkueen.

  • Viestiketjun aloittaja Suomi takaisin
  • Ensimmäinen viesti
Suomi takaisin
Suomi Herää -kulkue on isänmaallisten kansalaisten vastaisku globaalille rappiolle. Emme ole maailmankansalaisia tai harmaita ”ihmiskunnan” edustajia – olemme suomalaisia. Suomalaisuus ei ole sopimus eikä passimerkintä. Sen sijaan suomalaisuus on vuosituhansien saatossa ainutlaatuisessa ympäristössä jalostunut veren, kielen, luonnonmaiseman ja kulttuurin liitto.

Ilman suomalaista perintöämme kansamme suhde olemassaolon perustaviin kysymyksiin olisi pinnallinen, kyyninen ja hyväksikäyttöön perustuva. Suuryhtiöt, media, yliopistot ja muut kansamme mieltä muokkaavat instituutiot kasvattavatkin nykysuomalaisista laskelmoivia hyväksikäyttäjiä, joille omaisuuden häikäilemätön haaliminen ja narsististen viettien tyydyttäminen ovat ainoat ”menestyksen” merkkipaalut elämässä. Suomi Herää tahtoo tälle lopun.

Globalisaation vuoksi Suomi on nyt historiansa risteyskohdassa. Tahdommeko, että tulevat sukupolvet ovat ulkomaalaisten suuryhtiöiden palkkaorjia, joiden elämän perustavin arvo on voitonmaksimointi? Vai tahdommeko irtaantua ylikansallisesta materialismista ja herättää isiemme perinnön jälleen henkiin? Suomi Herää -yhteisön valinta on luonnollisesti jälkimmäinen. Tahdomme, että Suomi on suomalaisten maa, jossa jokainen kansalainen muodostaa jo nuorena elävän siteen esi-isiinsä, kansanviisauteen ja suomalaiseen luontoon. 
vierailija
Vaaralliset punikit räyhäsivät isänmaallisille

IL: klo 15:27: Vanhalla ylioppilastalolla on pienimuotoinen vastamielenosoitus, jossa huudetiin "kuolema fasismille, vapaus kansalle". Tähän Suomi Herää -kulkueesta vastattiin.

Vastamieliosoittajia oli paikalla noin 20, ja he ovat erittäin vahvasti poliisin ympäröimänä.
 

Yhteistyössä