vilunväreitä ja oudon tuntoinen pää

niin,kun pää tuntuu ihan tokkuraiselta ja varsinki takaraivon kohdalta tuntuu pää olevan jotenki kumman tuntonen. ei kipeä,mutta tuntuu niinku se ois jotenki "tukossa". Sitten sisäistä palelua ja vilunväreitä ja muuten iho tuntuu varsinki kasvoissa kuumalle ja kihelmöivälle,mutta ei oo kuitenkaa kuumetta. Ja semmoinen tosi epätodellinen olo koko ajan ja niinkuin hypähtäis tapahtumasta toiseen,eikä muistais mitä hetki sitten tapahtui. ja autolla jos ajaa niin yhtäkkiä huomaa niinku ei ois keskittyny koko ajamiseen ja miettii miten mä tässä nyt oon... hankala selittää,mut tosi inhottava ja omituinen olo. mitähän tää vois olla?
 
Nimetön vierailija
Itselläni ollut vastaavia tuntemuksia silloin kun esim. on tullut vietettyä koko päivä sisällä tai harrastettua jotain tosi raskasta liikuntaa. Tuntuu kun aivot eivät saisi tarpeeksi happea. ja olo muuttuu sutturaiseksi.
Edellisten vastaajien komentit jumittuneesta niskasta ja verenpaineesta kuulostavat molemmat itsellenikin sopivilta. Joten eiköhän näistä jostakin se syy sinunkin tokkuraisuuteen löydy.

 

Yhteistyössä