Viidennestä haaveilevia?

pia
Hei

Viime yönä *perhekoko* lisäänty 9:llä :D Koira sai pennut :heart: nyt on kädet täynnä touhua, mutta eipä oma vauvakuume hellitä, viime yönä kätilönä toimiessani mietin että se oma vauvakin valvottaisi sitten, mutta ei se tuntunut kamalalta ajatukselta, mutta ehkä jos tässä nyt noita pentuja hoivaillessa sais järjen päähänsä :LOL:

 
pia
Hei taas !!!

Mun mies on tainnu saada sähköiskun tai jotakin B) Me aletaan yrittämään viidettä :heart: pitkien keskustelujen jälkeen tuli siihen tulokseen että yksi lapsi lisää olisi ihanaa =)

Koiravauvatkin kasvaa hienosti, 2vk on ikä nyt!

kirjottelenko täällä yksin :D mihkä kaikki on kadonnut??
 
Etsin ja etsin ja löysin etsimäni. Mahtuuko mukaan?
Meillä myös viides lapsi on tervetullut ja viime syksystä asti odoteltu plussaa.
Nyt olisi taas sellainen olo, että saattaisin ollakin raskaana ja menkat on myöhässä muutaman päivän.
En vaan vielä halua hätäillä testin kanssa, kun niin monta negaa testaillut vuodenvaihteen molemmin puolin. Ihan hieman jännittää ja odotukset on kieltämättä korkealla.
 
Tälläkin yksi varovainen toivoja:) Meillä lapset -02 -03 -06 -08 ja nyt siintäisi se viides. Syli kaipaa vauvaa ja tunteet sotii vastaan järkeä.. Voiko näin sanoa:) Tarkoitan tällä, että vauvoja on jo hoideltu ja vihdoinkin kuopus nukkuisi yöt suhkoht hyvin, mutta vauvakuume vain nostaa päätään. Miestä olen houkutellut mukaan ja nyt ollaan 2kk oltu ilman ehkäisyä , tosin vielä imetän allergista kuopustani. Nyt menkat 2päivää myöhässä, testi negan tein aamulla, ja itkuhan se tuli. Niin kovasti toivoin selvää plussaa. Pitää vain odotelle vielä menkkoja alkavaksi.
Alan nyt lukemaan pinoa alusta, piti vaan ensin vähän " purkaa" kun löysin sattumalta tämän hienon pinon :wave:
 
Alkuperäinen kirjoittaja lonelylily:
Täällä myöskin haaveilija, mietiskelijä:) Meillä lapset nyt 02,03,06 ja 08. Mies ei vielä ole innostunut asiasta mutta.. ei vielä ole ajoitus lähellä kun imetys on vielä "käynnissä":) IHANAA kun on näin paljon meitä samanhenkisiä, lapsiystävällisiä perheitä:)
On sitä lahonnut tämä pää jo! Tännehän sitä on jo ennekin kirjoitellut :saint: Samat asiat siis mielessä :D
 
Noista raskaustesteistä jäi vielä mietityttämään, että minulla oli tälläinen first signal testi,10mlU/ml onkohan nämä kuinka herkkiä/varmoja?.. Ja tosiaan aika aikaisessahan tässä testaillaan mutta olo OLI niin varma etten uskonut neg. tuloksen millään. Kaipa se ihmisen pää voi mennä ihan sekaisin kun liikaa toivoo ja uskoo:)Tosiaan tuli vain mieleen, onko teillä kokemuksia ko.testistä?
 
Hei!
Minäkin ilmoittaudun tähän ryhmään, vaikka ryhmän aktiivisuus taitaa olla hiipumassa. Meillä lapset -97, -01, -06 ja -08. Nyt mieli tekisi viidettä, vaikka järki välillä pistää vastaan. Meillä mies on se innokkaampi osapuoli ollut jo kahden viimeisen lapsen kanssa. Vaikka kyllä minäkin haluaisin vielä vauvan :saint:
Vauvalla on ollut jo puolisen vuotta lupa tulla, mutta eipähän ole tärpännyt. Noista syntyneistä laspsista voi laskea, että hiljaisempaa on raskaaksi tulemisessa ennenkin ollut. Mielläni juttelisin näistä asioista samanhenkisten kanssa...
 
Täällä kans yks kuumeilija lisää. Muksut 03, 05, 06 ja 10. Viimeisen kohdalla vauvakuume ei jäänyt laitokselle vaan on koko ajan ollut :D. Mies on ihan mukana kuumeilussa. Vielä ei olla yrittämässä mutta puolen vuoden sisää varmaankin. Hieman pelottaa miten muut sukulaiset ja ystävät suhtautuvat asiaan sitten joskus. Toisen muksun jälkeen on ollut niin mieltä ylentäviä mielipiteitä että loppu päivä on aina mennyt pilalle :mad::stick:. Mutta meidänpä elämä tämä on ja mukava kuulla että muillakin on niin ihania sukulaisia ja ystäviä joilla oikeus tulla kertomaan mielipide. Mutta haaveissa se viides kuitenkin on. Niin ihania muksut on ja tuskin se viiden niin hirveesti muuttais arkea...
 

Yhteistyössä