Viettääkö kaikki juhannusta mökillä?

  • Viestiketjun aloittaja mökitön
  • Ensimmäinen viesti
-
siirtolapuutarhamökille mennään. Mutta omaa mökkiä ei ole. En ole niitä suomalaisia, jotka mökkeilystä välittää, koskaan en oo harrastanu paitsi tota siirtolapuutarhaa.
 
Rähinä-Reetta
Meillä on tuvallinen sauna kivalla paikalla. Hyvällä ilmalla ok, siellä mahtuu just ja just nukkumaan yönsä ahtaasti ja hikisesti kaikkine koirineen ja kamppeineen. Huonolla ilmalla voi olla että käydään vaan saunomassa.
 
Ai eikö juhannusta tule jos ei ole mökkiä?:) Aikaisemmin käytiin vanhempieni mökillä. Kun myivät sen pois, niin olemme jommankumman vanhemman luona, kotona tai ystävillä. Kyllä se juhannus tulee ilman mökkiäkin. Pääasia että saa rauhassa grillata, jutella ja viettää aikaa mukavalla porukalla.

Ja pakko vielä mainita että meillä juhannus vietetään täysin ilman alkoholia:)
 
Ei ole omaa mökkiä, mutta suvun mökille mennään jos on ok kelit. Jos on pelkkää sadetta niin ei mennä. Mökki on pieni eikä siellä ole sähköjä, joten ei houkuttele kököttää siellä juhannusta sisällä.
 
"Kisu"
Ei varaa omaan mökkiin mutta meillä okt kivalla paikalla ihanine vanhoine pihoineen :) Joten kotona ollaan, laitetaan juhannuskoivut, grillataan, pelataan pelejä. Käydään kokolla ja tehdään lasten kanssa keskiyön retki metsään, se on aina lapsista kaikista hauskinta :) Saavat juhannuksena valvoa niin pitkään kun jaksavat :)
 
Noup, ei meillä ole edes mökkiä. Meinattiin riekkua ihan vaan kotona naapuritalojen suureksi rimeuksi ;)..ellei sitten yhtäkkiä keksitä lähteä Jussiajelulle vaunun kanssa. Kyllä se juhannus syntyy muustakin kuin mökkielämästä :).
 
Ulla74
Mökillämme tulee tämäkin juhannus vietettyä. Lapsesta alkaen on ollut pääosin mökkijuhannuksia. Lapsena suvun mökillä, jossa yleensä oli iso katras porukkaa ja ikimuistoisia juhannuksia. Sinne tuli vielä teininäkin mentyä. 20-25-vuotiaana tuli oltua jussit yleensä festareilla, kerran joka kaupunkijussi Helsingissä (jossa asun).

Vieläkään ei ole omaa mökkiä, mutta joka juhannus oltu joku mun vanhempien mökillä tai sitten miehen vanhempien mökillä. Aina jommassa kummassa paikassa saatu mökki jussiviikonlopuksi "omaksi" ja kutsuttu vieraita enemmän tai vähemmän. Kyllähän se mukavinta on meille on kun on meri/järvi, kesä, mökki jne. Molemmissa paikoissa vielä lapsiystävälliset rannat. Mutta on meillä ollut ihania kesäviikonloppuja niinkin, että oltu kotosalla yötä ja käyty vaan yleisillä uimarannoilla uimassa ja paistattelemassa päivää.
 

Yhteistyössä