Vertti vai Verneri?

verneri =)

(En vaan tajua et mix jotkut ei voi pitää näppejään irti näppäimistöstä jos ei voi vastata kysymykseen jota kysyttiin. Ei kaikkien tarvii tykätä onneksi samoista asioista eikä nimistäkään, onneksi.)
 
Vertin äiti
Vertti tietty.. ota huomioon, että nimipäivää ei kalenterissa ole... Vertti polveutuu nimestä Ferdinand ja sen nimen nimipäivä on muistaakseni 4.3., jolloin me pidämme Vertin nimipäivää - mutta tahtoopi unohtua. Ihana vanhanajan nimi!!
 
vertti
Vertti

Huomioi, että Verneri-sivusto (www.verneri.net) on olemassa ja se on tarkoitettu kehitysvamma-alan verkkopalveluksi. Ei se toki sitä tarkoita, etteikö tuota nimeä voisi lapselleen silti antaa, mutta saattaa aiheuttaa mielleyhtymiä.
 
Minna-76
Laita kaksi lappua kippoon joissa kyseiset nimet... Anna vaik isin tai jonkun muun valtuutetun nostaa yksi lappu... Siinä se ratkaisu...jos ei sitten tulos miellytä niin viskaa toinen lappu pois ja etene seuraavan lapun mukaan...

Auttoiko? ;)
 
Oma
Kauniita nimiä molemmat :)

Tulee reipas pikku-poika mieleen. Tuo nimen nosto hatusta kuulosti minustakin hyvältä idealta.

Toinen tykkää Annasta toinen Viljasta ;) Onneksi on monia mielipiteitä, sehän vasta kamalaa olisi jos kaikki olisivat esim. Annoja...

Ja toki nimen pitää sopia vauvalle, pikkuisen olla nimensä näköinen.

Iloisia ristiäisiä/nimiäisiä toivottaen; Oma

 

Yhteistyössä