Venäjällä uhkaillaan jo iskuilla Natomaiden pääkaupunkeihin

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Duuman edustaja: Venäjä iskisi 3. maailmansodassa ensin Lontooseen

Voi, voi, Venäjä isottelee nyt ja ehkä uholla on tarkoitus pelotella Natomaita, jos Putin aikoo napata Liettualta yhteyden Kalingradin alueeseen.

Putinilta ja Venäjän johdolta mennyt nyt kasvot Liettuan pakotesulun takia ja ne pelastaakseen Putin saattaa tehdä mitä tahansa, jopa koittaa napata alueita Natomaalta.

Tietenkin tämä johtaisi sotilaalliseen yhteenottoon ja on selvää että Venäjä jäisi toiseksi Naton vastaiskulle.

Saattaisi olla että Putin kostona tälle todella iskisi Lontooseen mutta se tarkoittisi Moskovan täydellistä tuhoa ja samalla täysimittaista ydinsotaa.

Onko Venäjä ja sen suuruudenhullu diktaattori valmis tähän, saattaa todella olla iäkkäänä 70-vuotiaana saaden paikkansa historiassa ihmiskunnan suurimman sodan ja tuhon aloittajana, ehkä koko ihmiskunnan lopun aiheuttajana.

Mikäli Putin todella on vakavasti syöpäsairas, tällaisen päättäminen ei väkisin ole edes vaikeaa, ellei elämänhaluinen hallinto estäisi.

Eikö jo Egyptissä faarao vienyt suuren joukon alaisiaan mukaanaan, miksei Putin pyrkisi saamaan koko ihmiskuntaa mukaansa, jos hän itse tietää lähtevänsä. Tämän olisi tyypillista suuruudenhullun diktaattorin toimintaa, henkilön joka pitää itseään kuin messiaana.

No on selvää että Natomaat vastaisivat Liettuan alueeseen hyökkäykseen sotilaallisesti erittäin tuhoisasti ja kostoisku johonkin suurempaan Natomaahan erityisesti niiden pääkaupunkeihin aiheuttaisi nopean vastaiskun ainakin Moskovaan, ehkä myös Pietariin.

Näin ydinsota olisi varma vastaiskun vastaisku ja koko ihmiskunta olisi kolossaalisen katastrofin alaisena. Täysimittaisen ydinsodan ydintalvi ja kaikkialle leviävä säteilevä ydinsaaste tuhoisi kasvit mm. viljelykasvit sekä melko nopeasti myös suuren osan eläimistöä ja ihmiskuntaa, myös teolliset yhteiskunnat. Jäljelle jääneet tuskin enää kehittäisivät nykyistä teknologista ja hyvinvoinnin tasoa, saattaa hyvin olla että koko ihmiskunta tuhoutuisi melko nopeasti.

Yhden idiootin suuruudenhulluuden takia. Kysymys kuuluu, pitääkö kenellekään antaa nykymaailmassa enää niin paljon valtaa, koska on selvää että vallan huipulle rikastuvat luonnevikaiset narsistit ja kaiken lisäksi rajaton valta vielä turmelee ja korruptoi tavallisen tallaajan, jollaisia me kaikki olemme psykopaatteina, sosiopaatteina tai suht koht keskiverto ihmisinä.
 

Yhteistyössä