Finfoodin sivuilta haettu (yleinen haku):
http://www.finfood.fi/finfood/ff2.nsf/wLeivonnaiset?openview&cat1=Ruokaohjeet&cat2=Leivonnaiset&Start=201
Pehmeä torttupohja (gluteeniton, maidoton)
4 munaa
2 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, sekoita leivinjauhe perunajauhoon ja yhdistä vaahtoon. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Täytä torttupohja esimerkiksi hillolla tai marjoilla ja kermavaahdolla tai jäätelöllä.
Torttu sopii maitoallergisille, keliaakikoille ja vilja-allergisille.
Lisäksi laitan tämän, vaikka pyysit kääretortun pohjaa...
Tässä appelsiinikakku, johon ei tule kananmuniakaan
http://www.raisiogroup.com/asp/system/empty.asp?P=601&VID=default&SID=300596178232710&A=open:sunnuntai:item:268&S=2&C=35309
Oliivipuu joka unohti ensi kirjautua... :ashamed: