Tavallistakin että kunnan terveystarkastaja on aika hampaaton?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Puheluihin ei vastata ja lomake millä ilmoituksia tehdään ei näytä toimivan. Ajattelin jatkossa kiinnittää huomiota ruokakauppojen tuotteiden laatuun mutta kunnassa ei ole selkeää keinoa ilmoittaa mistään.
 
vierailija
Tuntuu että joskus jos kaupoille tai hygieniapuolelle on yrittänyt viestittää esimerkiksi kaupassa olevista kärpäsistä, hyönteisistä ja huonoista tuotteista, hygieniapuutteista, monesti ei tapahdu mitään tai ehkä kerran. Sama ongelma on pian uudelleen tai ensi vuonna, koska johto ei tee mitään tai tieto ei kulje. Ja henkilökunta vaihtuu, harjoittelijat pihalla. Osa on ihan fiksuja. Onneksi joskus on tullut osaan asioita muutoksia.
Siivous on yleensä aamulla tai illalla eli kerran päivässä, ja käy tuhansia asiakkaita lähikaupassa, paikat voivat olla silti tahmaisia. Poikkeuksena mainittakoon kauppakeskus jossa oli naisten wc:ssä K-aikaan jopa päivystävät siivoojat. Kunnalta käskettiin takavuosina perua oma ilmoitus, kun ei saanut sanoa hygieniapuutteesta. Varmasti julkisissa rakennuksissa ja toimintatavoissa on aina korjattavaa - vaikka osa huomioidaan.
 

Yhteistyössä