Vauvan rota rokotuksesta

  • Viestiketjun aloittaja "Mä"
  • Ensimmäinen viesti
"Mä"
Niin meillä oli kylässä vaavi joka saanut kyseisen rokotuksen. Vaavi kakkasi housunsa ja sitä pursui "vähän joka puolelle" Äiti siivosi pyllyn ja alettiin kahvinjuontiin. Sitten hän yhtäkkiä muisti rotarokotteen ja sen että neuvolassa oli neuvottu hyvään hygieniaan koska ulosteessa tulee niitä eläviä viruksia. Kuinka kauan näitä viruksia erittyy kakkaan rokotuksen jälkeen?? Ollaanko me nyt vaarassa saada sitte toi kamala tauti??
 
pian kolmen äiti
Enimmillään ne pöpöt kakassa on 7 päivän kuluttua rokotteen antamisesta ja sitten ne alkaa hitaasti laskea. Meille on molemmilla kerroilla sanottu, että kaksi viikkoa noin kannattaa olla tarkkana. Ja jos kakkaa menee jollekkin pinnalle, kannattaa pinnat pesaista desinfiointiaineella tai muulla vastaavalla. Ja sitten se vielä, että jos on tänään saanut rokotteen ja puklailee, saattaa myös puklussa olla pöpöä.
 
..
siis se on elävää HEIKENNETTYÄ virusta siinä rokotteessa. eihän se vauvakaan siitä sitä tautia saa. terve ihminen voi saada lieviä oireita, ei mitään kunnon rotavirusta. isovanhemmat jos esim ovat heikossa kunnossa niin voivat tartunnastaa kärsiä
 

Yhteistyössä