vauva lentokoneeseen...?

Suunnitelmissa olisi lähteä Rovaniemelle lentokoneessa (yllättäen halvempaa kuin juna) ja matka kestää n. 1h 30 min. Miten mahtaa onnistua lentäminen 2 kuukautisen vauvan kanssa? Onko kokemuksia?
 
Asakusa täällä
Ei kokemusta ihan noin pienen kanssa matkustamisesta. Meidän pieni oli 7kk kun lennettiin Jenkkeihin asti ja ilman ongelmia. Hyvää ja onnistunutta matkaa teille =)
 
Mina olen matkustanut esikoisen kanssa etelaan (yli neljan tunnin lento)hanen ollessaan 2kk ja kuopuksen kanssa lennettiin Lontooseen vauvan ollessa 1,5kk.Lento sujuu pienten kanssa hyvin esim.omassa turvakaukalossa Jos kone ei ole taynna,pyyda vauvalle oma paikka.Nousuissa ja laskuissa kannattaa antaa vauvalle juomista,ettei korvat tule kipeaksi ilmanpaineen takia.Hyvaa lentomatkaa!
 
Kysy lentoyhtiöltä vauvakoppaa (baby basin), jossa vauva voi nukkua ja levätä matkan ajan. Nousut ja laskut lapsi pitää olla sylissä tuplaturvavöissä ja se onkin hyvä, koska silloin voi vaikak imettää, niin lapsen korvat pysyvät auki. Hyvin on mennyt yli 10 tunnin matkatkin! Isommille oma pieni reppu ja sinne hieman omia leluja mukaan.
 

Yhteistyössä